- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soockit
aktív tag
Hát ez is biztosan meg fog történni, csak jó lett volna valamilyen könyv vagy CD is.
Van vagy 4 kuncsaftom, akik rendszeresen hívnak, hogy ''most akkor mi van?''!
Pedig ők fiatalok, van olyan aki nem is most kezdte, főiskolára jár, stb, és mégsem megy sokminden...
Na ennek ellenére ha valaki tud segíteni akkor ne tartsa vissza! -
deter
aktív tag
ááá a szőke nő és a processzor nagyon nagy
Nálunk is ez volt a helyzet. Apám valamelyest értett a levelezéshez de ennyi. Szóval leültettem őket a gép elé, és egy délutánon át tanítottam, hogy mi hogyan kell csinálni. Jegyzetet is csináltak. Majd másnap. Kértem, hogy mutassák be a tegnap szerzett tudásuk. Persze elsőnek jegyzet nélkül nem igen ment. De addig addig ismételgettük, hogy mára már, megy az e-mail, skype, msn, alap szöveg és táblázat kezelés, és a szörfölés is a neten. Persze azért mai napig kell hogy valamiben segítsek.
Szóval én azt tanácsolom, te is szánd rá az időt és ölj le melléjük. És úgy tanítsd meg őket. Könyvből, vagy akár egy interaktív CD-nek a segítségével nem mennek sokra.
üdv_
deter -
Soockit
aktív tag
Én nem, ott ültem és piszkálgattam, elrontottam megjavítottam, vagy javíttattam. Sok idő ráment... nagyon sok az életemből. Elgondolkodom, hogy egyáltalán megérte.
Most kétségtelen értek hozzá, annak ellenére, hogy nem a szakmám. Na mindegy.... Ez nem erről szól.
Nah mostmár csak meg kellene valahonnan szerezni a lentebb található anyagot. Lehetőleg olcsón
Nincs kedvem kiadni érte ennyit és kiderül, hogy nem is jó....
Ha esetleg tudnám, hogy nagyon jó akkor esetleg... De így lufira megvenni, egy kicsit sok.
Soockit -
Soockit
aktív tag
[link]
Ilyet találtam... -
Ha azt mondod, hogy nem értenek hozzá, akkor hiába fognak olvasgatni, mert nem is fogják megérteni amit olvasnak, szóval az alapokat kellene nekik valamilyen formában elmagyarázni és megértetni. (van 1-2 ismerősöm aki tudja, hogyan kell játszani a passziánszon, de azt sem tudja, hogy kell bekapcsolni a gépet, szóval ez nem ilyen egyszerű)
-
Soockit
aktív tag
válasz
Viktor0610 #3 üzenetére
Persze van, de akkor szerezted onnan az információkat amikor még csont kezdő voltál? Szerintem nem...
Persze ha valamit nem találok én is szoktam ott keresgetni, de én már 15 éve használok PC-t, és elég komolyan.
De egy olyannak aki előszőr ül oda a gép elé, és azt sem tudja, hogy mit írjon be, hogy a keresés eredménye a leg célravezetőbb legyen. Őszintén szerintetek ez jó megoldás? -
Soockit
aktív tag
Szerintem sokkal komplikáltabb ez a dolog annél, mint hogy a számítástechnikát a sugóból megértsd.
Alapjában kellene egy átfogó oktatóprogram.
Eddig csak az ECDL van, de valaki tudna nekem ajánlani pl könyvet az is jó lenne. Azt hittem, hogy van valamilyen oktatóprogram ami megmutat dolgokat és mondjuk utána neked kell megcsinálni! -
-
zsiga667
addikt
Gondolom magyar XP van a gépen, olvasni meg tudnak. Megmutatod nekik hogy hol van az F1 a billentyűzeten, a többi menni fog maguktól is, csak azt verd a fejükbe jó alaposan hogy mindig mindent olvassanak el amit kiír a gép.
Az XP súgója egyébként nagyon korrekt leírásokat tartalmaz kezdőknek, én azt olvastatnám el velük. (Start/Súgó és támogatás) -
Soockit
aktív tag
Sziasztok!
Szüleim most kapnak egy PC-t. Sajnos nem nagyon érteken hozzá. Sőt akkor diszkrét is voltam.
Kellene valamilyen oktató program lehetőleg interaktív aminek a segítségével elsajátíthatják a számítástechnikát. Elsődlegesen nekik a következőkre kellene a gép:
-internet
-dokumentumok letöltése, elküldése, akár e-mailben
-word
-chat (MSN, Skype)
-voip
-nyomtatás, scannelés
ECDL oktatási anyagom van valahol, de nem tudom, hogy az mennyire könnyen elsajátítható autodidakta.
Ha van valahol ilyen jellegű program akkor azt szivesen venném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- Mercedes topic
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest