Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soockit
aktív tag
Én nem, ott ültem és piszkálgattam, elrontottam megjavítottam, vagy javíttattam. Sok idő ráment... nagyon sok az életemből. Elgondolkodom, hogy egyáltalán megérte.
Most kétségtelen értek hozzá, annak ellenére, hogy nem a szakmám. Na mindegy.... Ez nem erről szól.
Nah mostmár csak meg kellene valahonnan szerezni a lentebb található anyagot. Lehetőleg olcsón
Nincs kedvem kiadni érte ennyit és kiderül, hogy nem is jó....
Ha esetleg tudnám, hogy nagyon jó akkor esetleg... De így lufira megvenni, egy kicsit sok.
Soockit
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest