- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soockit
aktív tag
Hát ez is biztosan meg fog történni, csak jó lett volna valamilyen könyv vagy CD is.
Van vagy 4 kuncsaftom, akik rendszeresen hívnak, hogy ''most akkor mi van?''!
Pedig ők fiatalok, van olyan aki nem is most kezdte, főiskolára jár, stb, és mégsem megy sokminden...
Na ennek ellenére ha valaki tud segíteni akkor ne tartsa vissza! -
Soockit
aktív tag
Én nem, ott ültem és piszkálgattam, elrontottam megjavítottam, vagy javíttattam. Sok idő ráment... nagyon sok az életemből. Elgondolkodom, hogy egyáltalán megérte.
Most kétségtelen értek hozzá, annak ellenére, hogy nem a szakmám. Na mindegy.... Ez nem erről szól.
Nah mostmár csak meg kellene valahonnan szerezni a lentebb található anyagot. Lehetőleg olcsón
Nincs kedvem kiadni érte ennyit és kiderül, hogy nem is jó....
Ha esetleg tudnám, hogy nagyon jó akkor esetleg... De így lufira megvenni, egy kicsit sok.
Soockit -
Soockit
aktív tag
[link]
Ilyet találtam... -
Soockit
aktív tag
válasz
Viktor0610 #3 üzenetére
Persze van, de akkor szerezted onnan az információkat amikor még csont kezdő voltál? Szerintem nem...
Persze ha valamit nem találok én is szoktam ott keresgetni, de én már 15 éve használok PC-t, és elég komolyan.
De egy olyannak aki előszőr ül oda a gép elé, és azt sem tudja, hogy mit írjon be, hogy a keresés eredménye a leg célravezetőbb legyen. Őszintén szerintetek ez jó megoldás? -
Soockit
aktív tag
Szerintem sokkal komplikáltabb ez a dolog annél, mint hogy a számítástechnikát a sugóból megértsd.
Alapjában kellene egy átfogó oktatóprogram.
Eddig csak az ECDL van, de valaki tudna nekem ajánlani pl könyvet az is jó lenne. Azt hittem, hogy van valamilyen oktatóprogram ami megmutat dolgokat és mondjuk utána neked kell megcsinálni! -
Soockit
aktív tag
Sziasztok!
Szüleim most kapnak egy PC-t. Sajnos nem nagyon érteken hozzá. Sőt akkor diszkrét is voltam.
Kellene valamilyen oktató program lehetőleg interaktív aminek a segítségével elsajátíthatják a számítástechnikát. Elsődlegesen nekik a következőkre kellene a gép:
-internet
-dokumentumok letöltése, elküldése, akár e-mailben
-word
-chat (MSN, Skype)
-voip
-nyomtatás, scannelés
ECDL oktatási anyagom van valahol, de nem tudom, hogy az mennyire könnyen elsajátítható autodidakta.
Ha van valahol ilyen jellegű program akkor azt szivesen venném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest