- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
deter
aktív tag
ááá a szőke nő és a processzor nagyon nagy
Nálunk is ez volt a helyzet. Apám valamelyest értett a levelezéshez de ennyi. Szóval leültettem őket a gép elé, és egy délutánon át tanítottam, hogy mi hogyan kell csinálni. Jegyzetet is csináltak. Majd másnap. Kértem, hogy mutassák be a tegnap szerzett tudásuk. Persze elsőnek jegyzet nélkül nem igen ment. De addig addig ismételgettük, hogy mára már, megy az e-mail, skype, msn, alap szöveg és táblázat kezelés, és a szörfölés is a neten. Persze azért mai napig kell hogy valamiben segítsek.
Szóval én azt tanácsolom, te is szánd rá az időt és ölj le melléjük. És úgy tanítsd meg őket. Könyvből, vagy akár egy interaktív CD-nek a segítségével nem mennek sokra.
üdv_
deter -
Soockit
aktív tag
Szerintem sokkal komplikáltabb ez a dolog annél, mint hogy a számítástechnikát a sugóból megértsd.
Alapjában kellene egy átfogó oktatóprogram.
Eddig csak az ECDL van, de valaki tudna nekem ajánlani pl könyvet az is jó lenne. Azt hittem, hogy van valamilyen oktatóprogram ami megmutat dolgokat és mondjuk utána neked kell megcsinálni! -
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest