- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
partytime25
tag
válasz
genndy #22734 üzenetére
Elvileg az admin fiok jelszava jónak kellene lennie... legalább is 5.2 vel eddig ment root + admin jelszavával... de az most off ezért is kellenének jogok
igazat megvallva hdd alignment et szeretném ellenőrizni mert 1 év alatt kifogytam az átviteli sebesség próblémámat feltáró 5 letekből... de ezt még megpróbálnám ha nem lenne premission denied
..
-
TheProb
veterán
válasz
genndy #22266 üzenetére
Nekem egy sima Verbatim külső vinyóról megy a torrent már évek óta 0/24*7 és jelenleg köszöni jól van.
Persze ha frissen kéne venni akkor nyílván NAS üzemre tervezett HDD-t vennék én is.(#22262) Narris: Én 1,5évig használtam 115j-t (most adtam el a 7végén), media szerverről a 720p-t viszonylag smooth viszi, de a FHD-t már elég gyakran megakasztja. (értsd: 2-3secenként megáll a kép 0,5-1sec-re, szóval nézhetetlen)
(#22267) lacy86: Mért 2,5-ös vinyókat nézegetsz?
-
Borisz76
nagyúr
válasz
genndy #18443 üzenetére
A DHT-t akkor érdemes használni ha olyan torrent oldalt használsz amihez nem kell regisztráció, azaz nyílt bárki számára elérhető és Magyarországról használod !
( Odahaza még a letöltés azért legális....a visszaosztás már kevésbe...ha jól tudom. )Én németben vagyok és itt azért hallani/olvasni olyanokat, hogy 1 db mp3-as zene miatt több száz eurós büntetést osztogatnak.
Utána olvasva a lényeg, hogy zárt, regisztrációhoz kötött oldalt kell használni és a DHT-t ki kell kapcsolni valamint a titkosítást is engedélyezni kell. -
Elemental
addikt
-
McVetranio
csendes tag
válasz
genndy #18437 üzenetére
Szia, abban segitenél, hogy a torrent dolognál mit hogyan állitottál be? Az a gondom, hogy a torrenteket szépen leszedi de nem seed-eli vissza. Szerencsére a korábbi problémám (eltünedezett a NAS a hálózatomból) megszünt azzal hogy fix IP-t kapott, de ez a vissza-seed nagyon zavar
-
snekszercsab
csendes tag
válasz
genndy #10034 üzenetére
Esetleg lehet írni hozzá egy egyszerűbb cmd fájlt, ami paraméterként bekéri a jelszót, így minden bejelentkezéskor csak egyszer kellene megadni és nem tárolódik el
Illetve van olyan megoldás is, hogy ha a jelszó helyére * karaktert tesztek a text fájlba, akkor a futáskor fogja bekérni a jelszót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest