- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
merqree
őstag
Szia,
DS220+-om van 2 db 10 TB-ős WD RED PRO HDD-vel. Telekom 1000/1000, Asus tuf ax3000v2 router.
Jelenleg 190 torrent van seedben, Plex server (Plex Passom van), és mobil netről szoktam távolról, szinten infuse-zal filmet nézni szinten Apple tv-n, de van, hogy Apple tv es iPad egyszerre megy (gyerekeknek mese,, nekem meg sorozat)
Ismeretlen “fogalom” a megakadás. Tekeréskor kell 1-2 másodperc, ez teljesen elfogadott a részemről.DS220+ már nem kapható, utódjával nem lősz mellé.
-
törölt tag
A film kódolásától függ!
Külső lejátszók esetében azt mondanám simán kiszolgálja, de így nem. Ha transzkódolnia kell a Plexnek akkor le fog hasalni minden... Nálam a DS918+ nál is megugrik a CPU ha transzkódolni kell 90% fölé, de én külső lejátszókat használok több okból is!
Plex alternatíva: Emby
A puding próbája az evés...
-
lewisfm
aktív tag
Szia,
igen, az USB-re simán köthető és lehet ilyenre használni, legfeljebb jogot kell adni hozzá a megfelelő alkalmazásnak és/vagy fióknak.
Azonban nem javasolt, mert erősen leterheli a CPU-t.
Nekem is DS118-am, van, s van rajta egy 2TB USB3.0 HDD, de csak backup-ra használom a HYper Backup-al.Pl. amikor a Hyper Backup dolgozik rá, akkor elég rendesen lelassul a NAS.
-
olajbogyo
aktív tag
Szia!
Az biztosan jó lesz, mert nekem a DS118 as(lehet kevesebb lesz a let. sebb, de stabil) van és mindezt tudja, amiket ecseteltél(csak olcsóbban, ha ez számít, és ha nem kell a több lemez) Nekem is 500/200-as digi netem van.
Ha a transzkódolás számít, akkor a felettem író kollégának igaza van, mert az nekem sem megy....
-
lewisfm
aktív tag
A DS118 pl. ehhez kevés egy-két pillanatnyi csúcsot leszámítva 160-180 Mbit között tartja a letöltési sebességet, de közben tudok full HD filmet nézni pl. a TV-n, csak ne kelljen neki transzkódolni. Az összes olyan Syno NAS kiesik, amiben ennek a CPU-ja, (Realtek RTD1296) van gyengébb CPU van benne.
Pedig ez legerősebb nem intel CPU, amit a NAS-ba szerelnek, tehát marad a DS218+. -
gyugyo79
addikt
Van a routereknek is egy topikja.
Ott tapasztalata jobban lesz a felhasználóknak, hogy mennyire kell tudnia egyszerre a letöltést meg a lejátszó kiszolgálását az rc1900 -nak. Látatlanba simán előfordulhat, hogy ennyit tud.Az eléréshez is találsz megoldást:
pld beállítod a 8001 -es potrtot meg a synology.me -s ddns -t és webes felületén át a File Stationt tudod használni vagy beállítod a VPN plusz szervert és valamelyik VPN szervert azon belül és azon keresztül utána már eléred a hdd -t afp vagy smb -n át, vagy ftp-t állítod be és úgy stb ... -
Borisz76
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Gitáros topic
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kerékpársportok
- Nintendo Switch 2
- Tesla topik
- Elektromos autók - motorok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 13" 2020 16GB RAM 512GB SSD
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest