- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dni
őstag
"Convert to Windows ACL" elvégzése a share-en meg is hozta a megoldást a problémámra: itt találtam rá: Permission Management · SynoCommunity/spksrc Wiki
-
Gardaai
senior tag
Elemcsere megvolt?
Ami 03:40-nél van tipp, az volt a megoldás nekünk a céges DS415+ NAS-nál.
Azóta is működik hibátlanul (4+ éve).
Ehhez nem kell nagy szaktudás, körbe kérdezel ismerősöknél (ha van villanyszerelő vagy műszerész akkor nyert ügy), tuti lesz valaki, aki egyet oda pöttyint neked. Az ellenállás meg kb. 70 Ft.
Ha nincs senki, akkor egy akármilyen műszerészboltba beviszed szétszedve, lehet még pénzt se kérnek érte, mert 2 perc páka melegítéssel együtt a művelet. -
burgatshow
veterán
Én pont ma váltottam és üzemeltem be a 418 utódját a 923+-t. Nézegettem a 423-t de pont azokon a területeken nem tudtam volna vele előre lépni, ami miatt a 418-as leváltása elkezdődött.
A hálózati interfész sebességét miszerint nincs 2,5 Gbps, azokat nem értem, de lehet ők nem "csak" otthoni felhasználásra használják. Szerintem ez nem szűk keresztmetszet. A Ryzen proci teszi szépen a dolgát és nálam is a memória bővíthetősége ill. a NVMe 2 foglalat az, ami az én szememben is jövőállóvá tette.
Szerintem jó választás és főleg, hogy "annyival" nem drágább a 423-hoz képest, mint amivel többet tud.
-
gyugyo79
addikt
Dehát ez alap ...
Annak aki nem ismerné The IT Crowd (akik ismerik és nem szeretik szinkronnal ne nézzenek rá a linkre) -
Chrys_
addikt
Elég régi a hozzászólás, amire válaszolok, de nálam most lett aktuális új NAS beszerzése és természetesen ez az Intel C2000 hiba téma foglalkoztat.
A DS1817+ is érintett volt sajnos, lásd jhmorri2 válaszát.
Pedig éppen ezt választottam volna most DS1815+ helyett. Mindkettőben ugyanaz az Intel Atom processzor van szerelve, de sokan úgy hiszik, hogy a 1817+-ban van egy alaplapi javítás a CPU-hiba hatásának kikerülésére. Ezekszerint ha van is, akkor sem tökéletes. Vagy esetleg van a CPU-nak újabb stepping-s változata, ami még nem minden 1817+-ba került?
-
gyugyo79
addikt
Tőlem több barátom is nézi így ahogy szeretnéd használni. A másik topikba írtam választ. Alapból amikor minden okés csak annyi kell, WebOS -nél, hogy sign in utána a van account és utána a link -nél a kódot beírni.
Ezek után én még külön felhasználózok mindenkit ezért egy felhasználó választás és egy pin és a beállításoknál automatikus bejelentkezés (De ez a vége már plex pass -os azt hiszem). A többi már finom hangolás csak de a könyvtárakat ilyenkor már látnod kéne el kellene tudnod érni.
Nem WebOS LG -nél hanem talán Netcast a neve meg annyi, hogy mindig el kell játszani a linkes mókát mert a Tv kikapcsolásával elfelejti az app ezeket, de ezzel a kellemetlenségek még azokon is használható legalábbis van ismerős aki így használja ... -
dni
őstag
Sikerült megoldani, az volt a probléma, hogy VPN-en keresztül nem lehetett elérni a Plex "rendes" konfig felületét. Ezt követően sikerült bekonfigurálni. Már csak egy probléma merült, fel, hogy a webOS-en lévő plex kliensnek, csak ip címet lehet megadni, host nevet nem és a NASegy másik hálózatban van mint a TV-m
(Szüleim házában és pedig egy másik lakásban) Így lehet, hogy nem fog működni a tervem, hogy külső lejásztó nélkül nézzek filmeket a TV-n, csak így kényelmesebb lett volna.
-
gyugyo79
addikt
Az érintett a NAS -ok azok kiterjesztett garanciát kaptak.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest