- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
Jah igen, elfelejtettem, h már minden mappa ACL ... alapvetően az a baj, h a Synology Windows ACL jogosultsággal dolgozik már talán DSM 6 óta, ami annyit jelent, h nem a unixos attribútumbeállításokkal operál, hanem a windowsossal. Unix -> Win ACL irányba lehet mappát konvertálni, de fordítva nem. Viszont azt tapasztaltam, h ha a fő mappát (ebben az esetben a web - pont dolgoztam egy webszerveren tegnap, azért írtam www-t, de Synologyn a web mappa a default wwwroot) ssh alól megmódosítod attribútumok tekintetében, akkor onnantól az abban létrehozott mappákat (a korábbiakat talán nem, de lehet, h megérné azokat is egy alkalommal ssh-n állítani) már tudod ftp-n keresztül is módosítani.
-
gyugyo79
addikt
Elképzelésem az, hogy ki tudjak rakni mindenki számára elérhető pdf, excel, word dokumentumokat útmutató és letöltési célokkal.
Ezekre pont nem a photostation a megoldás szerintem.
Csinálhattok egy weboldalt amire ki vannak rakva ezek és slussz passz. Vagy a már előttem is említett File Station -el megosztani (ami igazából megcsinálja a weboldalt a hivatkozásokkal de a kinézete olyan amilyen).Ha "szerződünk" akkor viszont már létrehoznák mindenkinek egy felhasználói nevet amivel tovább folytathatnánk a kommunikációt privátba.
Megint csak weboldalon keresztül lehetne authentikáció is és a bejelentkezés alapján elérhetővé tenni személyes információkat. Ehhez nyilván kell olyan aki ezt megtudja csinálni. Ha ilyen nincs akkor továbbra is File Station és akkor csak be kell másolnotok a létrehozott felhasználóknak a saját könyvtárába a dolgokat amit a file stationba való bejelezéssel elérnek.Szerintetek mi volna jobb, docker vagy virtual machine mint kiindulási alap? Előny-hátrány?
Egyik se, azokra amit leírtál mind a 2 felesleges. -
törölt tag
Mert két opció van. Plex pass, ami folyamatosan fizetős vagy drága lifetime, vagy megveszed egyszer a plex appot, utána abból tudsz lejátszani. Utóbbi esetben értelem szerűen az alól az acc alol él a buli amiből megvetted.
Vagy egy szolgáltatás csomagot veszel
Vagy csak egy appot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos cigaretta 🔞
- Filmvilág
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Társasjáték topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Samsung Galaxy Buds 3 Pro fülhallgató
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest