- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
Topikgazda
válasz
Sz.Miki #32270 üzenetére
Én régen úgy trükköztem ezzel, hogy csináltam a PC-n egy ideiglenes mappát. Abba átraktam az összes szinkronizálandó cuccomat, ami amúgy is egy mappában volt.
Amikor a Cloud Station klienst felraktam a gépemre és újra beállítottam a kapcsolatot, valamint a figyelt mappát, akkor a régi - most már üres - mappát állítottam be ismét. Ahogy leokéztam a beállításokat egyből visszaraktam mindent a figyelt mappába és így 1-2 óra alatt átdarálta a fájlokat és leellenőrizte, hogy mindegyik megvan és minden szinkronban van.
-
allein
addikt
válasz
Sz.Miki #29625 üzenetére
Szia. Nem lehet, hogy a NAS-on valami nincs jól beállítva? Nálam annó az A-410 és a DS214+ párosnál olyan gondom volt, hogy a megosztott mappa NFS elérésen keresztül üres volt, ha jól emlékszem akkor kiderült, hogy valami a Synon nem volt jól beállítva.
(#29628) Sz.Miki - igen, annó nálam is simán működött a samba, ezért gondolom, hogy nálad is valami Syno beállítás lesz ami a NFS elérést illeti
Van a popcornnak hívalatos magyar fóruma, érdemes tenni egy próbát ott is
-
Kerek
csendes tag
-
Multibit
nagyúr
válasz
Sz.Miki #29582 üzenetére
Ha így teszel, akkor is figyelned kell arra, hogy ne lemezcsoport legyen létrehozva! A Synology szereti az SHR-t ráerőltetni a felhasználóra. Ha nem figyelsz, egy lemezzel is SHR-t fogsz létrehozni és amikor a másodikat beteszed, azt tapasztalod, hogy nem nő a lemezkapacitás (mivel ilyenkor két lemezessé bővíti az SHR-t).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest