- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
válasz
bb.bocs #33190 üzenetére
Download Station-ről egy bejegyzés.
-
törölt tag
válasz
bb.bocs #33186 üzenetére
Akkor duplázott, ha 100 giga letöltés 200 giga helyet foglal.
Ds azonos kötetre települt mint a letöltés helye? Ha nem, akkor meg van adva az ideiglenes helynek is a celmappa?
Ha nem szeded ki seedbol nem is fogja véglegesen törölni. Állítsd le fából és fel kell szabaduljon a helye...
-
gyugyo79
addikt
válasz
bb.bocs #33144 üzenetére
Amíg 1 köteten van az ideiglenes mappa helye és az ahova letöltesz addig nem foglalja a helyet duplán. Hard link -el van megoldva, hogy ott látszódik az ideiglenes helyen és ahova letöltötted is. Viszont amíg így mozgatod a köteten belül más helyre csak a link változik 1 szer foglalja a helyet és seedelni is tudja mert a másik link az ideiglenes mappába ott van fixen.
Viszont ha nem egy kötetet használsz akkor nem tudja linkelni így 2 példányban lesz meg ... -
tobias40
veterán
válasz
bb.bocs #33076 üzenetére
Activex-et felrakod ahogyan már javasolták korábban!
IE/internet beállítások/Biztonság/védett mód-nál pipa kivesz/egyéni szint/itt megkeresed az összes activex bejegyzést és engedélyezed mindet!
Ezután resartold a gépedet és az újraindulás után már működnie kell ha beírod az IE-be a kamera ip-jét és mennie kell...Hátha másnak is jól jön azért írtam be ide!
-
kulu22
aktív tag
válasz
bb.bocs #33076 üzenetére
Csak IE-vel megy, a plugint egyszerű telepíteni: IE ikonon jobb klikk, a helyi menüben megkeresed hogy "Futtatás rendszergazdaként", így menni fog az install. Utána már normál felhasználói indítással is jó lesz.
Egyébként van natív kliens is hozzá, "Surveillance Station Client" a neven a Syno oldalról letölthető. Kb. ugyanúgy néz ki mint a Surveillance Station. -
Dolphine
addikt
válasz
bb.bocs #33055 üzenetére
Gondoltam, hogy biztonsági kamera funkciója lesz. Nekem van olyan lehetőségem az IP kameránál, hogy kiválaszthatom, hova rögzítsen. Local (SD-kártya), FTP, NAS. Ha jól értelmezem, akkor nem kell közvetlenül rákötnöm a NAS-ra, csak meg kell adnom neki az elérési útvonalát, hogy a NAS-on belül hova mentsen.
-
tobias40
veterán
válasz
bb.bocs #33050 üzenetére
Nekem csak az IE-vel működik a crhome-val sosem ment.
Ha jól emlékszem az activex-ek beállításaival kellett nekem is játszanom de már nem emlékszem hogy mit.(3-4 éve volt)
Az is érdekes hogy az egyik gépemen megy az IE-vel és a másikon nem pedig uanazok a beállítások vannak mindkettőben! -
törölt tag
válasz
bb.bocs #32751 üzenetére
az 5000-es port hogy talál el a nashoz így?
kérdésem, a dg photo és társai hogy találnak el a nashoz mikor semmit sem kellett nekik nyitnom a routerben manuálisan?Ha azokat is a syno dnssel éred el akkor miért hiszed hogy az előző tulaj lehet képben?
Ds photo pl 80-as porton megy. A webgui alapból 5000 httpsen 5001-en. Ezek alapján nekem továbbra is port problémának tűnik.
-
törölt tag
válasz
bb.bocs #32748 üzenetére
Azt hamar ki tudod deríteni, pl regelhesz simán noips ddnst is. De akkor így van? Szolgáltatói router, saját router, wan portokon eszközök? Minden port forwardolva van a masodikra és onnan még tovább vagy mi? Ilyenkor ált az első routert illik bridge módban használni, a másodikon a használt portokat forwardolni. Nem látom hogy a pl 5000-es port hogy talál el a nashoz így...
-
törölt tag
válasz
bb.bocs #32743 üzenetére
Mit csinál amikor nem éred el? Joskapista.synology.me:5000 nem csatlakozik? Vagy a végén az a port amit állítottál és forwardolaz nasra értelem szerűen. Kívülről megy a többi vagy wifin lokális hálózaton?
Szolgáltatói az bridge módban? Mi csatlakozik mire hogy? Több infó kéne picit
-
Multibit
nagyúr
válasz
bb.bocs #32731 üzenetére
Ez akár teljesen normális is lehet. A Transmissiont mindig hangolni kell az adott modell képességeihez (erejéhez). Vissza kell venni a sebességet és/vagy a letöltési szálak számát. A DS209+ már öregecske, ne csodálkozz, hogy letérdel, ha korlátozás nélkül szabadjára engeded a Transmissiont!
-
gyugyo79
addikt
válasz
bb.bocs #32717 üzenetére
Alapból minden "nyitva" van rajta, és a tűzfal "nem" is fut (portot nyitni se kell mert nyitva van). Viszont láttam már pont ugyan ezt produkálni NAS -on tűzfalat, mármint, hogy weben át beengedett de sehogy máshogy, pingre se volt válasz pont mint neked, csak ezért javasoltam, hogy nézd meg. Amúgy igen nem kel újra indítani bármit állítasz itt.
-
bb.bocs
őstag
válasz
bb.bocs #32497 üzenetére
annyit még hogy attl kábel egy PL2303X-M-CAB
-
bb.bocs
őstag
válasz
bb.bocs #32492 üzenetére
Adott egy valószínűleg brickelt DS209+ NAS-t.
Nagyon úgy néz ki, hogy az előző gazdája át akarta flashelni 210+ra.
A Synology Assistant annak is látja, de az image-t nem tudja feltölteni rá (telnetet aktiválja, amikor hibával elszáll). Telneten keresztül lehet hozzá csatlakozni - egy TTL konzolkábel segítségével, amire van rajz, mit hova kell dugni. ennek ellenére telnettel nem tudtuk elérni.Miylen ötletetek lenne hogy vagy gyárira állíthassuk vissza a cuccot, vagy feltornázzukds 211j re (sajnos még nem kaptunk választ hogyan is kelll csinálni ezt a mókát... egyátalán letet leheljünk úgymond bele.
nem tudom hol hibádzik a olog. anyni hogy 3.3v os részt is bekéne dugni, de nekünk 5v os van, és azt olvastuk hogy nem is szükséges rádugni. (gondolom mivel áramon van, és bekapcsoljuk ezért nem kell + áram neki...gondolom.)
várom az ötleteket hogy lehetne megoldani nem botlba vivősenvagyonokat költve rá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Everest / AIDA64 topik
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest