- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
zoltan6 #6345 üzenetére
"nekem is csak az a webui-s felület jön be" - persze, azért mert alapból nem települ hozzá más ... lévén szerveralkalmazás, csak egy univerzális, browser alól elérhető felület van hozzá, plusz a maradék opciót konfigolhatod fileból. A Synology a saját torrent szerveréhez (Download Station) annyit tesz hozzá, hogy fejlesztett GUI-kat a legelterjedtebb platformokhoz ... amit viszont a TM alá szintén elkészítettek többen is, ilyen pl a kolléga által linkelt alkalmazás is.
-
Ispy
nagyúr
válasz
zoltan6 #6345 üzenetére
Nem értem mi ebben a bonyolult?
Felrakod a TS-t, akkor csak a böngészőből lesz elérhető a felület a 9091-es porton. Ha ennél kifinomultabb felületet akarsz, akkor telepíted (nekem win alatt van) a transmission remote gui nevű programot (szerintem ez a legjobb megoldás).
Ennyi.
-
Elemental
addikt
válasz
zoltan6 #6287 üzenetére
"hozzáadtam a torrent fájlt a ds-hez,bepipáltam a hitelesítés szükséges.beirtam a torrentoldal felhasználó nevét,jelszavát,de csak egy login.php fájlt kezdett el letölteni."
A hozzáadásnál a torrent url-jét kell bemásolni. A hitelesítést üresen kell hagyni, mivel már be vagy jelentkezve a torrent oldalon, ahonnan származik a torrent url-je.
Az általam ismert oldalak közül egyedül csak az aszfaltos oldalon tudom használni így.
A letöltött torrent fájllal a létrehozást kell használni. -
hriska
aktív tag
válasz
zoltan6 #6045 üzenetére
Szerintem ez egy olyan dolog hogy kinek mi jön be,mit érez kezelhetőbbnek.Egy rövid próbát én is tartottam TM-el,de visszatértem a DS-hez.NEKEM ez jött be és elég a tudása is.
Arról nem tudok nyilatkozni,hogy sebességben melyik a jobb mert mint mondtam az én netem 40-es.Lehetséges,hogy az ennél nagyobb sebességet már nem kezeli megfelelően a DS.(#6048) bosa
Nálam kikapcsol minden éjjel 01:00-kor és bekapcsol reggel 06:00-kor.Nem vettem észre küzdelmet a betöltéskor
(#6044) devil-k
Pont tegnap hallgattam délután a Music FM-en erről dolgokat,hogy eladásra leadott telefonokban miket találni......
-
Magnat
veterán
válasz
zoltan6 #5926 üzenetére
Szia,
és ennek mi köze a Tomato-hoz? A routernek ebben az esetben annyi a tennivalója, h forwardolja az adott portra jövő kérést a NAS felé, szóval nem hinném, h bármit számít, h ezt milyen firm teszi meg ... 1ébként pont a 3rd party firmek rugalmasabbak ebből a szempontból és tudják blokkolni a bruteforce támadásokat.
-
bosa
tag
válasz
zoltan6 #5883 üzenetére
Openvpn lényege hogy létrehoz egy titkosított virtuális hálózatot a távoli gépek között így olyan mintha ott lennének a vpn-ben résztvevő gépek egymás mellett fizikailag összekötve. Hasznos oldalai:
Elég 1 portot beengedni a hálózatba kívülről ez a 1194. Ha bent vagy akkor meg már nem lényeges mert a belső hálózaton nem szükséges pf és tűzfal config sem (kivéve ha dsmben bekapcsolva van akkor azon engedélyezni kell a portokat) Az egész kommunikáció titkosított így nem tudják mit csinálsz. Pl free wifi hotspot-hoz csatlakozol majd openvpn kapcsolat így semmit nem lát abból amit te csinálsz csak annyit hogy kapcsolódtál mert így minden forgalom az openvpn szerveren jön keresztül. Így nyugodtan felléphetsz akár online bank vagy film "kölcsönzőkbe" is nem tudják ellopni az azonosításhoz szükséges adataidat. -
devil-k
nagyúr
válasz
zoltan6 #5868 üzenetére
Igen, elavult. A Sony fejlesztette ki 2003-ban. Az 1 dolog, hogy a telefonokba mióta rakják bele. Kb. 2-3 évvel azelőtt azt sem tudtuk, hogy mi az az okostelefon vagy 4G internet, de ettől függetlenül még létezett.
De Te is megadtad a választ: NEM használod, hanem helyette NFS!
-
napata22
csendes tag
válasz
zoltan6 #5533 üzenetére
Igen, láttam, hogy ott van, írtak mellé batch number-t is:
- WD10EFRX - 68JCSN0
illetve
- WD10EFRX - 68PJCN01.) A batch number (68JCSN0, 68PJCN0) mit jelent?
2.) Azt írják még hozzá: "This drive has no vibration sensors and may not be suitable for 24/7 operation in a rack environment." Ez érint engem normál használat alatt?
Gondolom Neked WD30EFRX lehet, ott is ezeket írták.
-
napata22
csendes tag
válasz
zoltan6 #5500 üzenetére
Próbáltad már/illetve valaki ha időzítve ki/bekapcsoltatod (én így használnám), akkor tulajdonképpen olyan mintha kézzel kihúznád a konnektorból majd vissza?
Gyakorlatban milyen terhelés az, amit még elbír? Nálam egyidejűleg 10 torrent seedelés, filmnézés illetve közben esetleg másolás lenne a maximum terhelés.
USB-s Wifi adapterrel próbálta már valaki?
-
Elemental
addikt
válasz
zoltan6 #5126 üzenetére
Amit leírtál, az alapján az derül ki, hogy te a torrent url-jét adtad hozzá a ds-hez. Néha működik, de a kórnál nem. Ott kattints a letöltésre, és a letöltött torrent fájlt add hozzá a ds-ben. Pl firefoxnál letöltöd a torent fájlt, és egyszerűen áthúzod a ds felületére.
Androidos telónál a DS download saját böngészője szintén az url-t adná hozzá, ami szintén nem működik a kóron. Ott én úgy szoktam, hogy bejelentkezek a ds download-ba, majd a chrome-mal letöltöm a torrent fájlt, és valami fájlkezelővel koppintok a letöltött torrent fájlra, és ha fut a ds download, akkor megkérdi, hogy hozzá akarom-e adni a letöltésekhez.A távoli eléréssel kapcsolatban annyi, hogy a portforwardok megvoltak?
Ha nem, akkor ez egy jó olvasmány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest