- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
Javaslom a DSM súgó/kézikönyv áttanulmányozását, ugyanis ott mindent leírnak, hogy hogy kell beállítani és mit kell csinálnod pontosan. (vagy pedig itt a topicban is keress vissza)
Ha jól beállítasz mindent, akkor még Honoluluból is el kell érned a NAS-t akár PC-ről, laptopról, vagy telóról vagy.
-
Természetesen. Nekünk otthon a feleségemmel a telefonjaink vannak összehangolva a NAS-sal, illetve pontosabban a telefonnak az a mappája, ahova a fényképek mentődnek.
A szüleimnél viszont az asztali gép dokumentumok mappáját hangoltam össze a NAS-sal, így a gépen keletkező doksik, lementett fényképek azonnal archiválásra kerülnek a NAS-on.
devil-k: Pontosan melyik felvetésedre szeretnél választ?
-
Nem teljesen értem mire gondolsz.
Azt, hogy melyik user mit láthat, azt itt kell beállítani: control panel / user / edit / privileges setup. A cloud station a mappák szinkronizálására szolgál a NAS és egy másik eszköz között (pl. telefon, számítógép), itt azt állíthatod be, hogy melyik usernek van joga a szolgáltatás használatához, illetve melyik mappa legyen bevonva a szinkronizálásba.
-
Itt van a hivatalos forgalmazók listája. Én a Rufusznál vettem, mert szerintem az egy igen jó és stabil üzlet, ismerem már évek óta. (Nem vagyok híve a legolcsóbb helyen vásárlásnak, az ár nem minden.) Szerintem egyébként annak a regisztrációs kártyának nem sok jelentősége van, én beregisztráltam a hivatalos fórumra vele, egyszer körbenéztem, aztán azóta sem mentem oda. Talán akkor lehet hasznos, ha valami komolyabb bug van, és hivatalos segítséget kell kérni. Mondjuk hardverhiba esetén mindegy, akkor úgyis visszaviszed garanciában.
-
zoltan6
addikt
én a freesector-nál vettem,mert ott a legolcsóbb,rendes magyarországi bolt,mégsem kaptam hozzá semmiféle kártyát sajnos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest