- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mostanában elkezdtek próbavásárlásokat csinálni több oldalon többféle termékkategóriában egyre jönnek innen onnan ezek a történetek.
A 600k akkor vonatkozik amennyiben egy magánszemély ingóságokat ad el alkalmanként de ezt felülírja az üzletszerű tevékenység, ott nincs értékhatár. -
Szilágyi84
senior tag
Dehogy bolt simán órabuzi berendelte aztán mégse tetszett neki ennyi. Csak ugyebár, ha nem hordod lehet mondani újnak órások között. Na mindegy sajnálom, mert még jópár 5-6 éve ő rendelt nekem kintről amikor még nem ismertem a kinti oldalakat ahonnan érdemes volt és ereditt küldtek jó áron. Mondjuk azt nem tudom, hogy mennyit hirdet és az is számít e vagy utána néztek jobban, ezeket nem említette.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest