- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
baal-amiga
senior tag
válasz
f(x)=exp(x) #277971 üzenetére
Ez akciós is, ennyiért elgondolkodtató, a design is jó lett.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
f(x)=exp(x) #277941 üzenetére
Hát... újan nagyon drága, eladni csak 70% bukóval lehet. Az enyémet -fekete- papírok nélkül 120-ért vettem, de alig volt licit. Most is van egy fehér fb-on 140-ért, asszem full set.
Nekem nagy vágyam volt. Ha a használt nem játszik, a mérete megfelel, eladni nem tervezed, akkor hajrá! -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Időtlen forma, a boldog békeévekre emlékeztet. Sztem mindig divatos lesz.
-
rbalint88
addikt
válasz
Jo valasztas, gratulalok!
-
válasz
Azért ez már nem a Seiko bambino szint, jó választás, ár/értékben is szerintem teljesen rendben van!
-
oba
addikt
válasz
Szép kis bauhaus Junghans. Teljesen rendben van ez, szerintem jót/jól választottál. Nekem tetszik.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #277909 üzenetére
Hosszas nézelődés után szűkítettem a kört néhány típusra, élőben meg egyértelmű volt első pillanattól a befutó.
Ár/érték arányban nem tudom mennyire jó választás, de nem is számít. -
rbalint88
addikt
válasz
A Zeppelinek es ez a ket Tissot is erosen vintage dizajn, picit lazabb ruhaval mar elegge furcsan mutat. Ezekhez az orakhoz az ing es szovet/chino nadrag a minimum, amivel passzolnak, nem tudom mennyire oltozol elegansan a hetkoznapokban.
Az ajanlott Orient Star sokkal univerzalisabb darab, de meg mindig inkabb elegans vonalon mozog, aztan barmikor rakhatsz ra egy borszijat es eltolhatod elegansabb iranyba a megjeleneset, ha az az igeny. -
Puculo
aktív tag
válasz
Az 1. számú az megvan nekem. Az első automata órám. 23 köves szerkezet van benne, de ha jól tudom nem mellőzi a műanyag alkatrészt, ezért a svájci óra guruknál ez már nem jó ómen.
Majd az idő eldönti mennyire lesz tartós. Főleg a külseje és a kis mérete volt ami nagyon tetszett. A 80 órás járástartalék is elég kellemes. Nem bántam meg. A 2. ugyanaz csak openheart kivitel. Az dob az áron felfele. Ízlés dolga melyik tetszik jobban.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #277907 üzenetére
Nem az a nagyon régies, inkább klasszikus. De érdemes körülnézni, van sokféle.
-
dzsi23
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #247348 üzenetére
-
fagyalllo
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #247348 üzenetére
Pl. valami egyszerűbb, elegánsabb Seiko Solar?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest