- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azt látom a képeiden, hogy egyáltalán nem vészes a helyzet, szerintem egy jó órás szépen meg tudja ezt a ketyegőt csinálni.
Szerkezettisztítás is időszerű lehet. A szélvédő csere és a mutatók helyrehozatala is megoldható, a tokot is újra tudják krómozni ( Gondolom ez nem rozsdamentes acél tok.)
Személy szerint én nem tudok ajánlani senkit. A fővárosban több mester is szóba jöhet, a többiek talán tudnak segíteni... -
zsoltzsolt
addikt
Amazonon most egész jó áron van
A piros csíkos szállítással 29 ezerből megvan. -
jozs6200ax
aktív tag
-
xcvbxcvb
aktív tag
5600-os [link]
Nekem a használatához nem ad hozzá semmit.
Én a dunántúlon lakom de nekem nem frissít a lakásba. Ha kimegyek ide a dombra akkor max jelet fog, de hát nem fogok ott ücsörögni 10 percet kb. Az 5600-osom havi 1mp belül van az egy év alatt kevesebb mint 12 mp. A szolár meg nem rossz dolog, de a használatához megint nem ad semmit. Majd ha lemerül az elem kicserélem, azt jó napot. -
xcvbxcvb
aktív tag
Én ilyet vettem [link] Bár ez az inverz kijelzős. De nem a tudása miatt hanem mert kinézetre ez jött be. Ez megy a tronos szetthez
. Nem tudom van e piros csík nélküli 5610-es normál kijelzővel elérhető.
Ha fontosabb a kinézet akkor vegyél inkább 5600-ost szerintem. A solar nem rossz, de az elemessel is ugyanúgy elvagy. A rádióvezérlés meg fabatkát se ér.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest