- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
andrew01 #270314 üzenetére
Van hibátlan NOS órám. És ott még csak le sem írta az eladó, hogy hibátlan. Itt a leírás, és az eladó kommunikációja is megtévesztő volt. A fotó alapján nem feltűnő a hiba. Van jópár vintage eladó a neten. A két legkorrektebb azzal kezdi a leírást: olvasd el figyelmesen a leírást, mert minden le van írva. És náluk le van írva. Itt meg hibátlan volt írva, megtévesztő módon.
Elnézést, ha zavar, hogy nyomtam egy MP féle privát megosztást, mondták a megafonos fiúk is, hogy gáz. 🙈 -
válasz
andrew01 #270314 üzenetére
Az és előtti vessző miatt én is úgy értelmeztem, hogy a hibátlan, mint a cseresznye a habon a csúcs, a végén kiemelve, nem pedig a funkciókra vonatkozik. Nem tudom az az ár mennyire lenne reális egy tökéletes darabért, de érthető, hogy még feladás előtt el akart állni a vételtől és azt korrekten kérte. Én pl. visszautaltam volna probléma nélkül hasonló helyzetben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Eladó Woom Up 5 szuperkönnyű elektromos mountain bike
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest