- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Deskdiver #196097 üzenetére
Szerintem van benne valami. Lásd olasz autógyártás. Csak a Ferrari, Lamborghini (utóbbi Német tulajdonképpen) megy jól, a Fiat, Alfa Romeo sehol. Pedig '70-'80-ig nagyon innovatív, jó dolgok jöttek onnan.
A svájci óragyártás is hasonló helyzet szerintem. Amíg megélnek a presztízsből, addig jó nekik. A haute horologie pedig megmarad nekik hosszú távon. Az már művészet, nem gyártás.
Viszont azt is bele kell számolni, hogy az órapiac egy hagyományos, lassan fejlődő ág, aminek csökken a gyakorlati jelentősége. Nem érdemes hatalmas összegeket ölni fejlesztésbe, már nem akkora a kereslet. Így minden cég óvatosan mozog, nem tud átrendeződni az iparág egy racionálisabb, valósabb ár/érték arány felé.A japán elektronikai cégek felemelkedését mindenki ismeri. De ebben a szegmensben, a mai viszonyok között, nincs az a pörgés ami ezt megismételhetővé tenné. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest