- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
Nekem a letisztultabbak jobban tetszenek.
Csak ez egy magas lengésszámú modell.
-
Wg5113
aktív tag
Ez egy érdekes dolog két kollégámnak adtam el egy-egy automata órámat.Elötte órájuk sem volt,de ők is elemest vettek volna.Sikerült meggyöznöm őket olyan sikerrel,hogy évek óta mindennap látom rajtuk ,figyelik járásukat ,szervizeltetik,sőt sokat beszélgetünk órákról.Igaz a mondás pudingról,és az is ,hogy egy mechanikus órával együtt él az ember.
-
Dzsana
senior tag
Az. Ez a JAPÁN Seiko 5 is összeállt, mint a krumplis tészta, örültem, hogy ma megjött hozzá az acélbetétes plexi, de basszus, nem jó bele. Mindig alul méretezik őket. Én 310-est mértem, hogy az kellene bele, de az lötyög, sőt, vettem 312-est is, és még az is lötyög benne.
A fellelési állapot képeit nem lelem. Agyon bonyolított naptár rész:
Dzsuvás szerkezet, cuppanós kerekekkel:
Dörzsi:
És tadam, már csak szereznem kell bele egy jó plexit.
-
Dzsana
senior tag
A legfrisebb blog bejegyzésemben a kedvenc óragyártómat mutatom be, inkább az érdekességeket szedtem össze.A szárazabb anyag után, gondoltam jól jön egy kicsit olvasmányosabb anyag.
-
Dzsana
senior tag
Hú, azt köszönöm.
Misi, ilyen picsányi kis stiftre gondoltál? 5000 Ft ez a két kis pálcika?
-
-
gatto_
senior tag
Annyira nem kóvályog.
Van egy Timex órám, amiben szintén van iránytű. Na az kóvályog. Azt két naponta kalibrálni kell, és akkor sem mindig találja el az északi irányt. Arrébb lépsz mérés közben, és már máshol van észak. Biztos eltévednék vele az erdőben. Inkább a mohát nézném.
A Tissot-nak nincs ilyen baja. Az mindig pontosan beáll.
-
Dzsana
senior tag
Hát nagy mák volt, köszi! A hirdetésben mindössze csak ennyi állt, a képekből a mutatószett alapján gondoltam, hogy nagy, illetve a harmadik kép jobb felső sarkába belóg egy kicsit a werk, és ott látszik, hogy vastag a tok fala. De azt nem gondoltam, hogy ennyire! FIngja nincs, hogy mit adott oda szerencsétlen 25,64 Euroért!
ui.: Ó, most hogy beletettem a felújítandó órák dobozába, ott találtam még két 37 mm-eset, el is felejtettem őket!
-
Dzsana
senior tag
Tegnap jártam a Scania szervizben, és ott az ügyféltérben a vitrinben volt két kvarc Scania logós óra, az egyik 28.750 Ft-ért, a másik meg 37.650 Ft-ért kirakva. Kérdezem a munkafelvevőt, hogy egy ilyen komoly cég, mint a Scania, ilyen komolytalan órákkal foglalkozik? Erre a srác azt kérdezte, hogyhogy komolytalan? Ezek svájciak! Nem bolygattam tovább a kérdést...
-
Dzsana
senior tag
Munkás utca Még adok neki 1-2 napot.
-
ronin s8
senior tag
Igen. Szvsz egy idő után mindegyik kronós órájukba bele kell, hogy tegyék a B01-et (vagy a klónjait), mert csak idő kérdése, és az ETA már nekik sem fog szállítani.
A 7750-es különben még mindig jobb választás, mint az IWC full gagyi modul kronós verziói - még drágábban;-)
Az ETA a legmagasabb (5. szintű) kidolgozású werkeket szállítja a bretyónak. Nincs azzal minőségi gond..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest