Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Stabil pályára állt az Android 16
- Speciális kamerával érkezik a Z Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veloke
tag
Köszi srácok!
Alapvetően talán egy fokkal jobban tetszik a kronó, de árban 2X annyi, ami sajnos számomra nem egy elhanyagolható szempont. Ezért is szeretnék körültekintően választani, most már egyre jobban rámegyek a megtartós órákra. Ha ez lenne az egyetlen órám, akkor választanám én is inkább a kronót szerintem, de jelenleg is van öt, úgy, hogy jelentősen csökkentettem a számukat az utóbbi időben. Szóval van sok szempont pro és kontra, de az ár sajnos döntő tényező lehet...Minden esetre köszi a segítséget!
Méret ügyileg számomra a 40mm pont jó, vékony a csuklóm, sajnos 42 fölé én sehogyan sem tudnék menni, a régi seiko-s képen ez látszik is....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
- Stadler Form Oscar Little Titanium hideg párásító
- JVC Autós Fejegység /// Újszerű // Számla + Garancia
- Elromlott? Lassú? Bővitenèd? Mi segítünk
- Irodai, Filmezős, Játszós konfig
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest