Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
válasz
zsolt19900 #56376 üzenetére
Ja, hogy kicsit poros a lámpa belül az hiba?
Kicseréltethettem volna míg garis volt? Úgy nézegettem én, hogy van benne por, dehát nem is gondoltam, hogy ezért szólnom kellene, de hülye vagyok.
Amivel lecummantottak az a 2 éves szervizen történt. Motorolaj csere után mocskosul fújkált a szerelő valamit féktisztítóval, nem mehettem be, de kipereltem, hogy a szervíz hangárajtón kívül végignézhetem a hadműveletet.
Hű mondom milyen alapos a fickó, ez igen. Itthon ráálltam az aknára utána, hogy jól dolgozott-e nem-e folyik a szűrö, vagy valami, minden faja. Kovid miatt a 3 éves olajcserét jól elhúztam mert nem volt benne 2e km, így már gari idön túl cseréltem, nézem olajos minden a jobb első féltengely szimi körül, úgy megfogja a port. Qrvaélet... Jól lepucolta féktisztivel 'azt meg lett javítva... Még elvan, ingerküszöb alatti a dolog, de az biztos cserés lesz. 2 éves elött, ha alábúvok az kiszúrta volna a szemem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Viccrovat
- TCL LCD és LED TV-k
- Proxmox VE
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest