Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz
roberto211 #25196 üzenetére
Ahhh..
Köze nincs azért hozzá se méretben, se komfortban.
Swift sajnos azért kicsi 184/88 mérethez. -
Motion_Blur
félisten
válasz
roberto211 #25196 üzenetére
pedig szép az a Honda. illetve lesz, Type-S ráccsal az elején...
-
dReFiX
senior tag
Hali. 2005os swift gyári audio rendszere kompatibilis lehet a hozzá kapható aux kiegészítővel, vagy csak a face lift utáni mp3at CDrol amúgy is lejátszó verzió kompatibilis. Valaki használt már ilyet? Hang minőség milyen lehet?
http://www.autodvd.hu/automarka/valaszto/suzuki/swift/suzuki-swift-mp3-usb-ipod-illeszto/suzuki-swift-panasonic-radio/suzuki-aux-adapter-ctvszx001.html -
máyköl
veterán
válasz
dedike #25189 üzenetére
Semennyit.
Ráadásul városban volt. Jó, nyilván arra törekedtem hogyan tudom a leglejjebb vinni, így kb. megőrjített a tempó amivel haladtam, de ez volt a legvége, ameddig bírtam vinni.
Ha kellemesen megyek vele, és jól kihúzatom kettesben és hármasban, akkor olyan 5,6-5,8között áll meg. -
válasz
roberto211 #25190 üzenetére
Na jó, az S-Cross is megy, ha kicsit nyújtogatom a jobb lábam, meg olyankor eszik is azért, de az 1,3-as Swiftem is bevágta a 7 - 8-at anno.
-
-
dnelb
veterán
válasz
dedike #25180 üzenetére
nem számolgatom, van androidra a fuel.io app, abba írogatom mióta megvan a kocsi, így mindig tudom mennyi az átlag, kiszámolja nekem.. Legjobb fogyim 5.5 volt, legrosszabb 8.5, átlag 7
A fedélzeti kb 0.3 literrel kevesebbet ír nálam
Bár ha nagyon odafigyelek Pestről vidékre(200km abból 100 pálya) lemegyek 4.7ből, de az már nagyon nagypapás
Télen home-work 2km-es útvonalon meg benyalja a 10et
(#25181) kornelka : na majd holnap lenyomlak
(próbálkozok
)
-
válasz
roberto211 #25176 üzenetére
Nem én. Csak felesleges.
(#25179) Krisztián:
Akkor jó, a te autód meghálálja a drágább üzemanyagot. Nem szoktam számolgatni mennyit eszik, elfogadom amit a fedélzetije mutat. Bízom benne, hogy egyformán csal....
...meg olyankor ha nem is tudatosan, de odafigyelsz a vezetési stílusodra....
-
negroo
aktív tag
válasz
Motion_Blur #25174 üzenetére
Csak nehogy bekerüljé a napilapba, hogy egy ismeretlen ember adalék anyagot tett a tankjába, azt marsig repülj vele.
Ha van pénzed és hiszel benne , akkor egészségedre. Ez olyan, mint a homeopátiás szerek.
Hinni kell bennük erősen, hogy használjon a cukorka.
-
negroo
aktív tag
válasz
roberto211 #25173 üzenetére
A poént nézz benne.
-
válasz
Motion_Blur #25174 üzenetére
De, szintén az emltett időszakban. Aztán rájöttem, hogy kár a pénzért.
-
Motion_Blur
félisten
Álljunk már meg gyerekek...
Vagy ha más oldalról közelítem meg, így legalább pár megmondóemberke kiélhette magát. Már-már társadalmi munkát végeztem itt...
Gondolom senki nem tankolt még adalékolt benzint sohasenem. Mert az eredmény kb. ugyanaz.
-
roberto211
őstag
válasz
Motion_Blur #25165 üzenetére
Ha mindenképpen adalékolni akarsz akkor a piros spuri.
Negroo: Nagyon gyenge...
-
negroo
aktív tag
válasz
Kedves motion blur ez olyan anyyag, mint ha vitamint szednél be! Drágítja a vizelet mintát, de így a te esetetben a fütyit vastagítja.
Másra nem is jó.
Ha kocsikázul a pláza cicák utánad fognak fordulni így teljes megelégedéssel hasznáhatod.
-
válasz
Hát, ja, mintha egy potencianövelő vagy fogyitabletta reklám lenne, előtte, utána kép, csodás leírás mindenféle konkrét, bizonyítható tény nélkül, mi baj lehetne?
Ha ez komoly lenne, tényleg szerepelnie kellene az összetételnek, hogy kik végezték azt a független tesztet, stb.
-
válasz
LuckyL #25166 üzenetére
A weboldalt megnézve ez simán "tudatmódosító" szer.
Aztán ki - ki a hite szerint eldönti magában, hogy jobb lett tőle az autó vagy sem. Ártani gondolom nem tud vele, hiszen azért arra a gyártó is biztosan figyel, nem lehet célja tönkretenni a motorokat, meg saját magát sem.Annak idején, 1995 körül marha menő volt a Metabond. Minden olajcserénél raktam a Sierrámba, pedig rohadt drága (talán 10 ezer/csere) volt. A motorjának semmi baja nem volt, ez igaz, de nem is éreztem semmi extrát...
... a tanulópénzt mindenki megfizeti, csak van, aki tagadja.
-
válasz
muszáj megkérdezzem!
honnan tudod hogy nem fog ártani, ha nincs leírva hogy mi van benne?
miből gondolod, hogy bármi értelme van beleönteni?a te autód, ez igaz, de szerintem nem ártana tisztázni ezeket a kérdéseket mielőtt beleöntöd a "csodát"
-
Motion_Blur
félisten
válasz
negroo #25164 üzenetére
Egy majd 5 éves hsz-re válaszoltál.
Korrektség level99
amúgy pont jókor hoztad el a témát, holnap próbálom ki ezt az adalékot, bár nekem nem ennyire egyértelmű a hiba - de ártani nem fog az tuti. Hondás körökben hallottam jóságot erről a cuccról
-
mdani01
aktív tag
válasz
Dark Archon #25155 üzenetére
Köszi srácok, és neked is
Akkor lehet a ruhaszárító lesz a győztes😁
-
-
mdani01
aktív tag
Regi Stiftbe a kalaptartot mivel erdemes a csomitartohoz rogziteni? Ti mit használtok?
-
máyköl
veterán
Kornelka!
Ebbe a capuccino -ba gyömöszölted be magad? -
Szólista
senior tag
-
-
HUNPSP
aktív tag
válasz
mdani01 #25124 üzenetére
Majdnem egy Humvee a rendszáma alapján, meg az alapján amiket írtatok. Szép, hajrá ahhoz hogy mégjobb gép legyen belőle!
Végülis én is más tábort erősítek már (Civicről jutott eszembe), egy 1.8 16V Focus-szal, viszont mindig emlékezni fogok a Swiftre, és hiányzik is, hiába ég és föld a kettő (mindenben, fogyasztásban is sajnos
). Meg persze ahogy írtam, maradtam itt is olvasgatni, követni a topikot és egyáltalán.
-
roberto211
őstag
válasz
Kornel #25134 üzenetére
Kb 2 hó múlva lesz kesz a stift. Full felújított darab lesz mindene rendben lesz .. azaz 2 hó múlva nagyon max augusztus végén még nem lesz meg a gyerek. December-januar kozott szuletik ha minden igaz.
Addigra lesz belőle kb sleeper
Mikor bennt ül a gyerek nyilvàn nem feszegetem az 1.6nak ezres váltóval a határait de mivel sedane így asszony sem fog pattogni h 3 ajtós
Varom mar nagyon. Veletlen derult ma ki h lesz egy ilyen
Nekem meg barati aron oda adja. Egy biztos. A bejáró előtt újra kell betonozni.
-
mdani01
aktív tag
válasz
Kornel #25128 üzenetére
Most 14-esek vannak rajta matador gummával (így vettem) de gondolkozom a 15-ös szetten
Válasz a másik topicból: Tőlem nyugodtan jöhetsz suzi talira, én szívesen látom a Civicet is
To all: Sötétítéssel vettem, a tulajnak sem volt bizonylata róla (Skyfol)..ezért ha rendőr ha kiszed akkor számíthatok valamire?
mod: dedike: Arra gondoltam igen
Köszönöm, meglesz..nagyon jó mindennap ránézni mikor lemegyek hozzá
-
-
dnelb
veterán
válasz
Kornel #25134 üzenetére
Én már megfogadtam, ha esetleg elvennék a forgalmit(igazából bármibe beletud kötni ha akar, akár projektoros lámpa, akár a sportdob hiába műbizis, lámpa E jeles stb...), és visszakéne alakítani full stockra, megcsinálnám, de adnám is el azonnal..
Nagyon megszerettem így ..
(#25133) roberto211 : hurrá
-
-
mdani01
aktív tag
Csatlakozom én is egy 1.3 GS Sportal a Suzukisok táborához
-
biker
nagyúr
válasz
MuchACHO #25121 üzenetére
A cryptnav/program/valamelyik file amit indít, a compatible versions SUZUKI_SLN_SOP_2014;
egyébként egy 2014-es HERE mapsmagyar hangot próbáltak tudtommal már feltenni rá, de az sem sikerült a checksums fileok miatt, amik csak az eredeti fileokat engedik át.
Ha sikerül megoldanod, szerintem egy 5-6ezer darabot el tudsz adni belőle
-
biker
nagyúr
válasz
MuchACHO #25121 üzenetére
szerintem én is ilyennel foglalkozom, a mirrorlink kikötése meg 5 perc, két drót.
az SD kártya nem írható sorozatszáma bele van kódolva a rajta futó programba, ezért nem másolható. ezt több fórumon kifejtették már.
Ezért nem létezik frissítés sem, mert akkor sérül az állományok ellenőrző összege, megint nem indul el. Kártyacsere az upgrade. hülye megoldás, ez van.
Nem menti a kártyára a navi adatokat, előzményeket sem. Fejegység frissítés legyalulta az összes mentett címet. gondolom az egész sd kártya tabu a rendszernekEttől függetlenül ha a fejegység hajlandó elindítani más navit, nyerhetsz. Ezt viszont rém egyszerű tesztelni, mivel ugyanaz lesz az elérési útja az sd kártyának, ha felmountolja, csak ugyanazon mappanevekbe kell menteni, mint a jelen navi.
igo-n működik mindig a másolásos kavarás, de az nem android.
ha csak annyi a kérdésed, hogy mi a mappaszerkezet az sd kártyán, akkor behozom a kocsiból, és kiolvasom, ok?
-
MuchACHO
csendes tag
Ez nem ilyen bonyolult mint ahogy te gondolod. Szoftverfejlesztő és vezérléstechnikus vagyok. A dologról annyit, hogy a mirrorlink és a videolejátszás a vitarámban már menet közben is működik. Viszont nincs meg, hogy mit próbál elinditani SD kártyáról. Valami féle autorun lehet kézenfekvő, de ha kulcs kell neki akkor meg tudnám nézni honnan próbál kulcsot szerezni.
-
-
MuchACHO
csendes tag
Nem feltétlenül a programot vagy a navit akarom lemásolni. De a fejegység egy bizonyos fájlrendszer (fat, nfts, stb) bizonyos mappájában (\navi) megpróbál elinditani egy navigációs fájlt pl (\navi\navi.exe)
Innentől kezdve csak kompatibilis navigációs szoftvert kell elinditani a fejegységen. Na ezért kéne nekem egy eredeti SD kártya tartalma és rágyógyítanám az igo-t vagy valamelyik másikat.Neked nincs ilyened véletlenül?
-
Jadro
veterán
válasz
roberto211 #25111 üzenetére
Külsőre semmi jele nincs. Csak hallottam, hogy kattant valami és kb kilazult, nem tudom felhajtani. Le tudom húzni a csavarozott kis rúdról, de azon nem látok semmi törést, ugyanúgy néz ki mint a másik oldalon. (Bár azt nehezebb lehúzni.) Valami belül pattanhatott el gondolom.
-
Jadro
veterán
Tegnap megadta magát az Ignisem vezető oldali napellenzője. Valami elpattant benne és most csak lifeg. Van erre valami használható házibarkács, vagy muszáj lesz újat vennem?
-
HUNPSP
aktív tag
válasz
tboy93 #25098 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséged!
(#25099) roberto211: Ahova kuldtelek kipuffoshoz ők csinalnak ilyet is hívd fel. Viszonylag korrekt áron dolgoznak s jól..
^ Roberto, szintén nagyon köszönöm.Igen, gondoltam rájuk egyébként, csak nincsenek közel, 45-50p oda. Bár a korrekt munkáért manapság megéri.
Régóta akartam dobni egy képet a legutolsó találkozóról (itt még kornelka-nak is megvolt a Swift...
), de nem nagyon volt idő előkutatnom a képet, most pótolom.
-
batai15
félisten
Srácok az újabb suzukiknak mi a felni osztó köre ?sport , vitara érdekelne.
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Tegnap lecseréltem az olajakat a Suzikban (régi Swift 10W40 Eneos Premium, Splash 5W40 Premium Hyper Eneos).
A használt olajakat hol tudom leadni? -
Siriusb
veterán
Találkozott már valaki olyannal, hogy a hátsó támla ledöntés után nem kattan vissza helyére? A retesz működik, ha egy csavarhúzót belenyomok.
-
yanna
addikt
válasz
Kvazár #25100 üzenetére
Nagy valószínűség szerint a tárcsa és betét közötti "kapcsolat" az oka. Ezen belül lehet pár dolog, láttam már betétbe gyógyult kavicsot is. Esetleg felkeményedett, vagy picit ferdén álló betét, vagy vállas tárcsa. Sőt láttam már olyan tárcsát is amiben a kopó felületen több rozsdás, változó méretű "zárvány" volt.
-
domojko
senior tag
2006-os swift-en, Bp-en hol érdemes szélvédőt cseréltetni? Vannak e minőségbeli különbségek? Kb milyen árkategóriában mozog?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- VoLTE/VoWiFi
- Ukrajnai háború
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest