Hirdetés
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Sajnos nem segített a tisztítás, ugyanúgy ingadozik az alapjárat

Nézegetem a bontók kínálatát, de ennyi idősen eléggé lutri ez az alkatrész. -
roberto211
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
95 be fuel savet tolom...
vpowerbe választom csak a 100at... Ha mindig azt tankolod, akk sztem fölös..
-
Motion_Blur
félisten
válasz
roberto211
üzenetére
95-ös és 100-as V-Power között nem érzehetsz különbséget, én előbbit tankolom mindig.
-
roberto211
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Biztos van valami jó hatása, én régebben spurit használtam de inkább úgy döntöttem egy hóba egy teli tank premium benya aztán annyi..
Legutóbb egy tank shell vpower racing 100+-t tettem bele.. Most vagy placebo vagy tényleg többet használ mint az adalék..
-
Motion_Blur
félisten
Ezekről az adalékokról mi a véleményetek?
Dízel fronton ódákat zengenek róluk, benzinmotorhoz van értelme használni? Valóban lehet tisztító hatásuk?
-
roberto211
őstag
Kategóriák legbiztonságosabb autója.. És benne van a vitara. Király.

-
Doze
aktív tag
Raneztem bardiban 8v motorhoz 6-7k egy készlet. Ha meg hozzadobsz egy tizest szerelesnek azért elég kell legyen. Kerdes mennyire ügyes a szerelő hogy mennyit tokol vele, leveszi a hengerfejet vagy a motorok szereli. Leszerelesnel mar elhiszem a 30k-t, mert akkor mar kell hengerfej tomites stb..
De ha már leszedi akkor erdemes megcsiszolgatni a szelepeket stb....
-
HUNPSP
aktív tag
Ma voltam a szerelőnél a tülzott olajfogyasztás miatt, ami végülis úgy néz ki, hogy külsőre nincs gond, ellenben valoszinuleg a szelepszár szimeringe(ke)t kell cserélni. Ez nagyjából milyen költség, mire számítsak? (Swift 2001)
Illetve ha nem tartom meg hosszútávra az autót, akkor is érdemes megcsináltatni, vagy ebből lehet valami komolyabb baj ha nem foglakozom ezzel? -
Kornel
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nincs is lassan 98-as.
csak auchan és agip, de az is kivonul.
marad az auchan. -
Motion_Blur
félisten
Érdekesség: 2014-hez képest tavaly 35%-al nőtt a prémium benzin értékesítése, és ugyanilyen mértékben csökkent a 98-as oktánszámú nyál eladása. Persze nagyságrendileg mások a bázisok is...
link: [link]
az mondjuk meglepő hogy mennyire elenyésző a prémium benzin szelete a tortából..
-
meroly
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Köszi, tolmácsolom a papinak, hogy próbálkozzunk meg ezzel. Aztán ha nem jött be, akkor megveszem a bontóból.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
meroly
üzenetére
Lehet, én még nem csináltam de pl. egy kicsit jártasabb ismerősöm simán kitakarította magának.
"Az alapjárati motor nem szétszerelhető alkatrész, megbontani csak roncsolással lehet, így a bemenő és kimenő levegőcsatornákba juttatott tisztító folyadékkal (például féktisztító spray) kell felvenni a küzdelmet a lerakódások ellen. Ugyanis a levegővel bejutó kis porszemcsék és a szívócső irányából érkező benzinpára, továbbá az öntvényfalon hidegben kicsapódó pára lassan lerakódásokat képez, ami akadályozza a szelep mozgását, illetve a tökéletes zárást. Ha a tisztítás folyamán barnásszürkés lé folyik ki az alkatrészből, akkor jó helyen tapogatózunk.
Amikor már tiszta folyadék távozik, abbahagyhatjuk a tisztítást és visszaszerelhetjük a szelepet."
Ez a lényege, hogy ez most adott típusonként hogy változik azt nem tudom, szerintem nagyjából egységes lehet ez az eljárás.
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Tényleg lehet? Azt mondták egybe van. Ha tudnál segíteni abban, hogy a tisztítása hogy menne, azt megköszönném.
Öreg papi szerelőm van, hobbiból csinálja, eddig munkadíjat szinte nem is kért soha.
10k bontóból, szóval a kocsi értékének 5%-a, így elgondolkoztam mi lenne ha hagynám a csudába

-
meroly
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Megszakértették, alapjárati szelepet kell cserélni.
-
Doze
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Autópálya+felcsapódó kövek.... amúgy is tele volt már apró "kráterekkel", de 2-3 hónapja kaptam egy nagyot. Most gondolta úgy hogy reggelre egy 10centis repedéssel lep meg.
Körbekérdeztem Miskolcon, felhívtam bajszos urat (28 éve javít szélvédőket)
Ő azt mondta hogyha reped akkor csere, nem furkálja meg stb.. ugyan megcsinálja de garanciát nem ad rá... mert csinálta régebben és 50-50% esély hogy pár hét múlva megint továbbreped, mivel nem akartam cseréltetni szélvédőt, így azt mondta ad egy számot aki repedést is toldoz, az azt mondta hogy 10 centi kb 12-15k.... bajusztól meg 28k ajánlatot kaptam vaci új szélvédőre+szerelés+10 év beázás garit ad rá.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Kornel
üzenetére
Bírom hogy minden webshopban ott van a 100% eredeti plecsni. Aztán lehet a 80%-uk hamis... nem tudjuk meg soha, mert egyébként is olaj van benne, csak noname fehérorosz lötty.
Én utóbbi két évben itt vásároltam: [link] nem hiszem hogy van tuti recept arra hogy kerüld el a hamisítást..
-
Kornel
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kerdes, hogy a bardiba erdetit adtak-e.
-
pjen
félisten
válasz
szakallasgy1
üzenetére
Szívesen.
-
Motion_Blur
félisten
Mitől?
Én tegnap políroztattam át az első és hátsó szélvédőt + mindenhol kicseréltem az ablaktörlő lapátokat újra. Illetve meg lett polírozva és pasztázva szélvédők közötti feketére festett műanyag + ami az A oszlopon van az is. Tele volt karccal és meg volt kopva, most olyan mintha új lenne, elcsúszik rajta a légyszar, vagy hogy szokták mondani

Első szélvédőről is eltűnt a Rain-X áldásos mellékhatása a fátyolosodás, ami már szinte balesetveszélyes volt esős-ködös időben.
Tavasszal még átpolíroztatom az első lámpabúrákat is és próbálom megőrizni az állaptot.
-
Doze
aktív tag
jaj hogy az ördög nem alszik.... berepedt a szélvédőm...
-
tboy93
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
1.0 switbe 36-os valo! 45-oshoz nem lesz jo a gyari saru! Be lehet mokolni, elfer, csak sarut kell cserelni.
-
Motion_Blur
félisten
Milliárdos olajhamisítás: [link]
Shell, Mobil, Elf, Castrol, BP, Elf, Liqui Moly
-
Kornel
veterán
Varta silver elvileg eleg jo.
Nekem is azt vett bele az elozo tulaj.
Ha meghal, moll kerul bele, ez 100%. -
Doze
aktív tag
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Ha már aksis téma
Az aksi kezdett behalni, húztam mint rétestésztát. Egyszer benne hagytam a kulcsot, de csak úgy hogy a rádió szóljon, vagyis fenn világít a kijelző... 1 órát állt így. El akarnám indítani.... nem indult... kinn a puszta kellős közepén egyedül. Na mondom betolom, beindult de mégsem mert ütemesen villogtak a lámpák a műszerfalon.. majd megint.. harmadjára beindult. A rádió úgy letiltott mint a szar... nem azért mert kódot rontottam el, hanem mert 10x valami áramingadozást észlel "lopásnak" veszi. Irány márkaszerviz, ott nem tudják javítani, csak fenn esztergomban
, felküldik 2 hét, -12k...Ha bármi jelét veszi az ember hogy haldoklik az aksi--->kuka, most 70Ah-s varta silver, amekkora az aksitálca

-
máyköl
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Köszi, lehet benevezek egyre!

-
PRDZsolesz
aktív tag
Ha már akksi téma, az én 8 éves ignisemben még mindig a gyári 36-os akksi üzemel.
Fel vagyok készülve már a legrosszabbra, de még mindig úgy teker, mint új korában. Gondolom egyik pillanatról a másikra fog meghalni egyszer... -
máyköl
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Régi ezres swiftbe melyik való?

-
gerii
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Azt írták hogy a Black az szar. De legalább olcsó

-
Motion_Blur
félisten
Akinek aktuális:

METRO-ban
-
Jamby18
senior tag
válasz
Kornel
üzenetére
És ez? [link]
Nem itt van a közelbe mert 127km. Csak haverom kinézte. Érdemes ennyit menni egy autóért vagy inkább helybe? Itt Debrecenbe 50 ezrével mennek fel az árak 300 körül mozognak a jobbak (bár semmi elektronika, gondolok itt se e. ablak, se fényezett lökös). Aztán csak 400-500ért van következő, ugyanígy a környező megyékbe. -
Doze
aktív tag
válasz
Kornel
üzenetére
Van olyan egyébként, de drágább.... Nemeteknél ennél a márkának van képviselete, (pumpkin), de 300 euró az alja, és csak német verdákhoz vannak.
Visszatérve plug&play tényleg, a rádió rész is tetszik, a hangja nem jobb/rosszabb mint a gyári, de széjjel lehet állítgatni. Gombvilágítás színe, hogy mikor kapcsolódjon fel (állandó, vagy csak tompítottra), a navi is jó benne, érzékeny a nagy antenna miatt, kormányvezérlés, rá lehet programmozni a gombokra melyikkel mit csináljon. (a telefon felvételtől az app indításig bármit rá lehet progizni)
Komolyabb autókba ahogy a gyári fejegységről lehet pl a hőfokot/ventilátort/AC-t/comming home/living home mind benne van, csak az autó nem tudja
, akkor pl nem kötöttem be de van reverese vezeték ha rákötöd a tolatólámpára akkor lehet rá tolatókamot tenni és automatán beugrik a képe, (fékpedál és valamifele can-bus vezeték is van amit be lehet kötni gondolom a fenti dolgok)Még sokat kell nyomogatnom csak nehogy TK legyen a vége
-
Kornel
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Miller negyed, ket autoval, masodik autonak.
Amugy annyit mondok, hogy: -
bajnokpityu
félisten
válasz
Harkovz
üzenetére
Két gyerekkel vettünk vityát, és pont jó. Hosszú utakra meg ugyanolyan alkalmatlan scross is. 3 gyereküléssel meg csak egyszerű nél van esély.
Ezeknél sokkal nagyobb, jobb ülésű kocsi kell nyaraláshoz. Errefelé szerencsére nem szennyezik scrossok az utca képet, vitából már most több van.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kornel
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Ja persze.
Itt ujpalotan van egy rakas scross.
2-3 gyerekhez inkabb ez, mint egy vitara.
Vitarabol 1-2 van itt.
Szegeny ember egy autonak a legpraktikusabbat veszi, akinek van melle meg egy kombi pl., annak nyilvan kehet opcio egy vitara is. -
pjen
félisten
válasz
szakallasgy1
üzenetére
Próbáld előre,hátra mozgatni a kocsit,hátha kipattan.Ha máshogy nem vedd le a kereket,aztán a fékdobot.Ha igaz két csavar tartja+a tengelynél kellegy fűrészlappal megkapargatni és nézd meg mi baj van.
-
Kornel
veterán
Én hamarabb vennék Scrosst, mint Vitarat, de már mondtam

-
szakallasgy1
tag
Sziasztok! Van egy 99es sedan swiftem. A bokám komolyan megserult. Emiatt nem tudtam hasznalni az autot. Kolcsonadtam egy havernak. Hazahozta majd par nap mulva arrebb akartam alni a kocsival mert eléggé l az ut kozepen hagyta a kocsit.
A kocsi nem mozdul, beragadtak a fékek. A kezifek be volt huzva. Mit tudok csinalni?
-
bajnokpityu
félisten
Nem vagyok mindenáron tc fan, de jól leírták,h miért tetszik. Nem akar többnek látszani, viszont, amit tud, az iránt van bizalom. És szerintem se kemény, csak feszes. Egyik égésterben meg megerősítették az előítéletemet, a turbós nem szereti a kis fordulatot. Városban meg kell 1800 alatti tartomány is. Piros karikát meg betétetek lehet venni külön.
-
gerii
addikt
Vitara teszt, kicsi fényezik a belét.
-
Doze
aktív tag
válasz
Kornel
üzenetére
akkor ilyen lenne mint ez: [link]

Egyébként volt szerencsém s1600-os swiftet látni rallyn... az egyik legjobb hangja neki van, és ahogy mondogatták a verseny verda sem szeret meghibásodni. 1000 versenykilométer és küldik vissza japánba a blokkot...
Egyébként magának az autónak nem sok köze van utcaihoz, de a motor az külsőleg úgy ahogy hasonlít. (leszámítva a hengerenkénti pillangót meg stb
) Egyébként nem csak utcán, de versenben is sikeres volt a verda elég hamar meg is nyerték a jwrc VB-t utána jött volna sx4 wrc, ami ment is 1-2 futamot, de sajnos gazdasági válság elkaszálta 
-
Kornel
veterán
Ez nem auto, hanem eros tulzassal is csak egy helyvaltoztato eszkoz.
Az autoba Motor is van, nagybetuvel
Gazreakciorol jut eszembe, tesom multkor kiprobalta a ss-ot, anyos ulesbol mondogatta, hogy nem lep nagyot (ami igaz is), de olyan gazreakcioja van, mintha bovdenes lenne a gazpedal, es a folytoszelepet mozgatnad vele. Milyen lenne, ha nem lenne egr, meg egyeb uri huncutsagok?! -
Doze
aktív tag
én éppen most boltotam páromnak egy autót, neten nem is nézelődtem mert autó kellet már azonnal. Az előző F-es Astra megszünt létezni elporladt a kaszni

Miskolc környéki kereskedéseket végigjártuk.... háááááát bammeg kategória.
2 nap leforgása alatt vettünk egy Skoda fábiát 1.4 68Le. 2002 500k volt átírással 80k-t lealkudtam. De ez is egy akkora cigány autó hogy nemigaz
, viszont a kaszni jó, (lehet volt törve, de nem apróra), beülök szilánk darabok a kesztyűtartóban. A váltó az 1 és lükverc közt akad, csörög a vezérműlánc, de a lengéscsillapítók jók, nem kopog semmi, menni megy, a motortér retkes de nincs olajfolyás a kipufogó tiszta.... elvittük átnézetni, suzuki után ez a legolcsóbb verda, szerintem egy új swithez, sx4-hez kb duplája minden. A vezérműlánc (gyári) 9900Ft
, komplett szűrő és folyadék csere (15k), mivel nem ismerem azért szerelő csinálta. 30k-ból megállt a repair, a váltót meg után kellett állítani jön-megy, nem rohad. A skodákkal eddig is szimpatizáltam de most jobban tetszik.... viszont egy sx4-et soha oda nem ednék érte.A motor, a váltó, a fék fényévekre van még egy ignis-hez, vagy régi swifthez képest is... a gázreakció olyan mintha egy jegesmedvét rugdosnál egy sivatagban, 2mp mire alapjáratról felveszi a fordulatot, az a kuplung meg hááát.... na mind1.
Egyébként csak úgy technikai szempontból érdekes, 2002... Alulvezérelt OHV, szép tolórudakkal. Háth ja... suzukinál az SOHC legalább alap úgy 1984 óta..

-
Kornel
veterán
Eddig lekopogom, most 2 hatso gatlo csere lesz, de eselyes, hogy ezt is en nyirtam ki, mert adtam neki a kanyarokban

Na meg 8 eves mult, mit var az ember...
Nem baj, koni str.t mar versenypalyara is alkalmas, korlatozottan.
Nyaron irany a palya, kivancsi vagyok, mit tudok mashoz kepest. -
gerii
addikt
Néztem ilyen GC-t, ami anno 900k volt, még a kilincs sem volt fényezve, rádió nuku stbstb. Hát olyan retket én még nem láttam. Nem elég hogy a fekete kilincsről folyt le a "rozsdalé", de olyan mocskos volt belül hogy ihaj. Tipikus bankautó. Ahhoz képest az 1misisek aranyba voltak öntve

-
Thome
veterán
-
Kornel
veterán
Szerinted egy devizahiteles visszavett autot szervizeltek?
Olajcsere, szurok, gyertya, valtoolaj, fagyallo?
Nem...
Mar pedig az 1M alatti swiftek 99%-a ilyen.
Ha kifogtal egy jot, akkor grat
Nekem 1,6 volt a sport, de 1,5-ert csak romok voltak, a legolcsobb is 1,4 volt kb., de az ketszinu volt, szo szerint
-
Thome
veterán
válasz
Kornel
üzenetére
Amikor vettem se voltak jobb ajánlatok, épp ezért VW Polo-t akartam venni (jaj de jó hogy nem vettem), mert nem volt normális swift, erre meg ráhívtam, mert úgy is útba esett mikor Polot mentünk nézni. Nem is kellett tovább menni, látszott az autóról az őszinteség, hogy ez az aminek látszik, nincs rejtegetnivalója.
Mondjuk tényleg makk kellett ehhez.Sajnos az alacsony árat a külső esztétika bánja, de majd rendbe lesz rakva, most pont jó így.
Következő tulaja már úgyis megvan...
De csak nem lehetnek annyira rosszak ezek a 700 ezres GC swiftek,vagy mégis mi lehet rajtuk rossz? Semmi olyan elektronika nincs benne ami bekrepál, motor elnyűhetetlen (nyilván ez sem elpusztíthatatlan, de ahhoz igencsak szélsőséges használat kell), max a váltó és kuplunggal lehet gond, esetleg amit írsz hogy TK-ból összelegózott, de azt meg észre lehet venni.
-
Thome
veterán
válasz
Kornel
üzenetére
900 és GS. Csak azért mondom...

Nyilván ez nem tipp-topp kívülről, vannak apróbb hibái (ez 40-ből javítható lenne, külső esztétikai hibáról beszélek), de műszakilag tökéletes, olajat nem eszi, váltó nem lötyög, kuplung is jó,illetve törve nem volt. Najó, P420 az van, 160 ezer km-mel. -
Kornel
veterán
motorkód nem olvasható.
magyarul kastás.
váltó hibás...
ez valami lopott, összelegózott hulladék, amiért jól lecsuknának, ha minden kiderülne róla
amúgy nincs 700-ért swift2, legalábbis normális.
amit én láttam, az 1,2M felett van a normálisak, 1.5-ből inkább 1,4-1,5M a normális, leinformálható, nem TK-ból összelegózott, kastás, GC klíma nélküli, fekete kilincses, stb.
szvsz a jóért megkérik a pénzt most, mert nincs normális használt autó, a szar meg suzukiba is szar.
-
Thome
veterán
Én meg jól látom, hogy 700-ért is van már normálisnak tűnő swift 2?
Mondjuk ez elég érdekes, vajon mi lehet vele? Sport
Szerk: Ja most nézem, hogy csak a lökösök sport, az autó nem... -
tboy93
nagyúr
-
Jamby18
senior tag
Sziasztok !
Első autónak szeretném, napi szinten vezetek swiftet, de jó lenne már egy saját, egyelőre nézegetek csak.
Ezt ma ajánlották... [link]
Átsiklottam felette minden nap, hogy nem fényezett a lökös, meg vannak külső hibák.
Jó pont hogy gázos, mert ismerem az előnyeit. Viszont mindig az foglalkoztat, hogy ha egy kicsit többet rászánok, szintén 400e körül, van több alternatíva szebb kasznival.
Mit mondtok rá így képek alapján? -
tomi5244
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Azt nem tudom, de még nem hagyott ott soha, és elég fürge kis jószág. A rövid áttételezésű 5. sebesség az egyik sarkalatos pontja.
-
tomi5244
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Az én jelenlegi 1.4i 16v 98'-as B corsám simán benyakalja a 7-7.5 litert.
Cserébe mondjuk megy is. De hiába, a modernebb motorok azért kevesebbet esznek. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Télen 5.5 Nyáron kevesebb lesz szerintem 1literrel. Ez az ideális használat.
Milyenk mostanában 6.5öt ír ki, de szegény totál ellentétes használatot kap.
-
tomi5244
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Értem, akkor legrosszabb esetben 6-al számolok mert mondjuk az első 1-2 km nyilván hideg motorral értendő. Azért ez még így is baráti

Viszonyításképp a szintén új 1.2-es swiftek ugyanilyen feltételekkel hozhatják az 5 litert?
-
tomi5244
őstag
Üdv!
1.6-os benzines új Vitaránál, két település közti napi 50km-es ingázás mekkora átlag fogyasztást eredményezhet kb? 90-nél többel nem mennék de van, hogy még annyival se, mert a forgalom és az útviszonyok nem engedik meg. Városi araszolás max 1-2 km mert külvárosban dolgozom.

T -
Motion_Blur
félisten
M13A
5W30-at rakok csak bele, amikor vettem akkor nem értettem még hozzá és 10W40 ment bele asszem, azóta 1x 5W40, utóbbi 3 évben pedig csak 5W30.
Castrolt, Liquai Moly-t és ENEOS-t raktam bele eddig, full szintetikusakat persze.
Szerintem tavasszal LM vagy Motul megy majd bele.
Váltóolaj csere is lesz majd, épp aktuális. -
-
Doze
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Most pontosan nem emlékszem milyen verdád van... De van olyan hogy "száraz" töltéskor mennyi. Mondjuk nálam M15A esetében 4,2 cserekor meg 3,8-at ír. Szal a 4 pont jó, attól függ mennyire csepegtetik ki a blokkból az előző olajat

70%-ban autópályán túrom a 0w40-nek kb 10k alatt 2 decit eszik meg a verda. Eleinte in is bibiskedtem rajta, de most hidegen hagy
, ha nem akarom hogy egye akkor 15w40 
-
Kornel
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
En most hosszas keresgeles utan kotottem ki a LM top tec 4300-nal.
5w30 alap volt, de azok kozott is vastagabbat kerestem, illetve olyat, aminek anleheto legnagyobb a hths viszkozitasa, tehat a legstabilabb olaj. Ezen kivul remelem a bardi van annyira nagy ceg, hogy nem arul hamisat, illetve 5+1 literes akcioba volt kedvezmennyel 13k ha jol emlekszem, az meg ingyen van gyakorlatilag, foleg egy sustinahoz kepest, ami 15k... 4 liter!
Eddig nem bantam meg. -
Motion_Blur
félisten
Előttem csinálták, belement szépen a 4 liter ahogy mindig szokott.
Ilyenkor nem szoktam megnézni mert régebben amikor megnéztem mindig a maxon volt. 3,7 liternek kell belemennie + pár deci szóval a 4 literrel mindig fullon van.Amúgy az olajnak még szép világos aranybarna színe van.
Kornelka: vajon hogy lehet biztosra menni olaj ügyben? korábban nekem is LM volt, toptec 4100 ha jól rémlik, a szerelőm akihez nagyon régóta jár a család összes autója, ezt javasolta.
-
gerii
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Biztos hogy fullon volt, mert a szervizekben nem nagyon foglalkoznak vele?
-
Kornel
veterán
válasz
tboy93
üzenetére
Ennyi.
Ja es ne eneos t vegyel bele.
Nem lennek meglepodve, ha lett volna egy hamis szallitmany, vagy valami.
Oroszoknal nost bukott le egy bunszovetkezet, nagyon nagyban hamisitottak olajat.
Ki tudja hova hogy milyen uton milyen olaj jut el?!
Erdekes, hogy a LM-bol 1000 km alatt semmit bem evett meg, az eneosbol meg csak csipegetett, meg ha hajtottam is...
Azert most is megkergetem egyszer ketszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Diablo IV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Cyberpunk 2077
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Apple Homepod Mini
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- M4 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB SSD 27% ÁFÁS
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, felküldik 2 hét, -12k...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)