- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
e00dgy
aktív tag
SUSE 13.2 -höz AMD drivert tud valaki?
A legutolsó ami szeptember végén lett kiadva az nem működik. -
e00dgy
aktív tag
Ahogy én néztem, a SUSE 13.2-ben a Gnome tűnt a legpofásabbnak.
Korábban csak láttam de nem használtam. -
e00dgy
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #3416 üzenetére
https://build.opensuse.org/package/show/games:tools/steam
Parancsolj!
Én hivatalosnak érzem.
-
e00dgy
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #3411 üzenetére
Hát ha nem értesz hozzá, akkor az nem lesz egyszerű ( bár lehet manapság már az ) ...
Én egyszer, régen csináltam úgy hogy utána olvastam, de úgy voltam vele ez még nem nekem való. -
e00dgy
aktív tag
A KDE-t használom én is, nem Gnome-ot. Azalatt is megvan a progi.
De a VLC-vel kapcsolatban csak annyit, hogy nem feltétlenül just only VLC- csak a Windows alatt megszerettem, hogy nem kellett semmi kodek semmi a jó kis HD lejátszásához, csak egyszerűen fogtam és ment. Próbáltam állítani GPU gyorsítást ki / be, de csak a hang indult el.
Szerintem majd ha megint lesz holnap Működő linux akkor kutatni kezdek mi miatt lehet ez. -
e00dgy
aktív tag
Ez a funkciót a "Start menü" rendszer alatt, Lemezkezelés. Ha a start gyors keresőjébe beírsz ennyit "Lemezek" ezt a programot dobja fel. Ugyan az majdnem, hasonlóan néz is ki mint a Windows alatt a Lemezkezelés.
Ebben a programban fizikai lemeznél található egy nyomógomb, ami alatt található ez a kis funkció "Lemezkép készítése".
No ez készít a teljes HDD vagy SSD-ről egy x.IMG fájlt. Erre vonatkozott az első kérdésem. Feltételezem, ismerve a linuxok igen pazar tudását, hogy ez egyenértékű lehet egy Acronis jellegű lemezképpel. Csak még nem tudtam kipróbálni, főleg, hogy tegnap este a RAID 0 tömböm tökrevágtam
Így a screenshotok is hiányoznak.
A második kérdésem, a gond az volt elsőre, hogy a VLC nem a legfrissebb volt. De miután nagyszerűen frissítettem a VLC-t, és érzékelte, hogy van gpu, VLC-CODECS is letöltve, MKV-t továbbra is kép nélkül láttam...
-
e00dgy
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki választ adni?
1.
A SUSE 13.1 alatt a "Lemezek" program nagyon szuper dolgokat tud. Találtam egy olyan funkciót benne, Create disk image. Ha ezzel készítek image-t majd visszaállítom az egyenlő azzal mint mondjuk egy Acronis-al készített lemez klónozás?2.
VLC-vel nem tudok MKV-t lejátszani. Valamiért nem ismeri fel a VGA-t vagy GPU-t.
Fent van az AMD driver, gyönyörűen megy a CS:GO és más is a SUSE alatt. De videókat nem tudok megnézni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest