Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ludla
őstag
A KDE Codecs felraktad? Nála így működik a VLC rendesen.
-
wetomi
aktív tag
Lemezek, persze, mert Gnome-ot használsz (gondolom), én KDE-t, ezért nem esett le elsőre.
Esetleg más programmal próbáltad, függetlenül, hogy a VLC kell? Hang van és csak videó nincs, vagy még a lejátszás sem indul el? A GPU gyorsítás be volt kapcsolva, próbáltad annak ki/be kapcsolásával?
Szerencsére nagyon régen találkoztam olyannal, hogy a VLC ne játszott volna le valamit.
-
wetomi
aktív tag
Szia!
1: Nem ismerős a funkció, vagy csak én vagyok ilyen vakegér? Hol találtad? Gyanítom, hasonló lehet ahhoz, amit mondasz, a legegyszerűbb, ha kipróbálod.
2: Telepítve van a vlc-codecs nevű csomag? Ha nincs, akkor tedd fel, úgy mennie kellene már, ha úgysem műkszik, akkor pillanatnyilag nincs ötletem.
(#3399) sz.balazs.95
Nekem a Chromiumban felugrik az oldal tetejére, mást még nem találtam hozzá, bár ezt a kombinációt még nem is próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest