Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludla
őstag
A KDE Codecs felraktad? Nála így működik a VLC rendesen.
-
wetomi
aktív tag
Lemezek, persze, mert Gnome-ot használsz (gondolom), én KDE-t, ezért nem esett le elsőre.
Esetleg más programmal próbáltad, függetlenül, hogy a VLC kell? Hang van és csak videó nincs, vagy még a lejátszás sem indul el? A GPU gyorsítás be volt kapcsolva, próbáltad annak ki/be kapcsolásával?
Szerencsére nagyon régen találkoztam olyannal, hogy a VLC ne játszott volna le valamit.
-
wetomi
aktív tag
Szia!
1: Nem ismerős a funkció, vagy csak én vagyok ilyen vakegér? Hol találtad? Gyanítom, hasonló lehet ahhoz, amit mondasz, a legegyszerűbb, ha kipróbálod.
2: Telepítve van a vlc-codecs nevű csomag? Ha nincs, akkor tedd fel, úgy mennie kellene már, ha úgysem műkszik, akkor pillanatnyilag nincs ötletem.
(#3399) sz.balazs.95
Nekem a Chromiumban felugrik az oldal tetejére, mást még nem találtam hozzá, bár ezt a kombinációt még nem is próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest