- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 12T - egytucat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
Mtbsrác #2444 üzenetére
Nyugodtan frissítsd a rendszert, mert azzal le fog jönni szépen a flash player és nem kell vele remélhetőleg semmit sem berhelni. Amit lehet azt a csomagkezelőn keresztül telepts, frissíts, ne pedig a letölthető fájlokkal. Nem minden esetben egyszerűbb, főleg ha nem látod előre a függőségeket.
Miért nem akarod frissíteni a rendszert? -
Mtbsrác
senior tag
válasz
Mtbsrác #2440 üzenetére
12.1-el ugyan megy de hol tudom átállítani a hagyományos asztal kinézetre, nem erre a csoda semmitérő valamire. Azt hiszem a gnome 3 vagy 4 kinézet.
Igaz eddig live futtattam lehet ott volt a gond és ha feltelepítem akkor a bejelentkező képnél lehet választani a klasszikus kinézetet is. Remélem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest