- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Köredzésen járt az Exynos 1680
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
Mtbsrác #2444 üzenetére
Nyugodtan frissítsd a rendszert, mert azzal le fog jönni szépen a flash player és nem kell vele remélhetőleg semmit sem berhelni. Amit lehet azt a csomagkezelőn keresztül telepts, frissíts, ne pedig a letölthető fájlokkal. Nem minden esetben egyszerűbb, főleg ha nem látod előre a függőségeket.
Miért nem akarod frissíteni a rendszert? -
Mtbsrác
senior tag
válasz
Mtbsrác #2440 üzenetére
12.1-el ugyan megy de hol tudom átállítani a hagyományos asztal kinézetre, nem erre a csoda semmitérő valamire. Azt hiszem a gnome 3 vagy 4 kinézet.
Igaz eddig live futtattam lehet ott volt a gond és ha feltelepítem akkor a bejelentkező képnél lehet választani a klasszikus kinézetet is. Remélem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest