Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
Megent én!
Hogy kell a flash playert élesíteni?
Böngészőben leszedem a telepítő file-t majd elindítom akkor simán elindítja a yast2-t és kész.
Elvileg benne van a yast2-ben is hogy telepítve van de sehogyansem akar működni. Hameg frissíteni akarom akkor meg leakar szedni mellé még 700mb frissítése de én azt nemakarom hogy leszedje. Azt se tudom hol kell kikalcsolni azokat, hogy csak a számomra szükséges dolgot szedje le.Bocs a zagyvaságért de ilyen gondom van
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
Mtbsrác #2440 üzenetére
12.1-el ugyan megy de hol tudom átállítani a hagyományos asztal kinézetre, nem erre a csoda semmitérő valamire. Azt hiszem a gnome 3 vagy 4 kinézet.
Igaz eddig live futtattam lehet ott volt a gond és ha feltelepítem akkor a bejelentkező képnél lehet választani a klasszikus kinézetet is. Remélem. -
Mtbsrác
senior tag
Miután elmentem melózni rájöttem hogy pont azt hagytam ki.
Istenem hajnal volt naTehát: ATI HD2600XT.
De csak pont a Suse disztrubnál csinálja ezt az összes linuxnál jó. Próbáltammár Ubuntut, Mint-et, Puppy-t Nautyx-ot is. Ott okésak. Kipróbálok nemsokára egy régebbi verziót.
-
Mtbsrác
senior tag
Mitől lehet ez a hibajelenség?
openSUSE-11.4-GNOME-LiveCD-i686.iso -t leszedtem majd fel akarom rakni,
a köszönő képernyőig ill addig még eljut hogy mit csináljak. Live cd indít vagy telepít etcetc.
Ezután jön a bibi. Mégpedig amit amit a linken látni akármelyik ISO-t is szedem le belőle (régebbiekkel nempróbáltam tény)Config:
C2D 6320 v. 80, 2gb ram, 1tb hdd, P5k deszka, 22" moncsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest