Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
Megent én!
Hogy kell a flash playert élesíteni?
Böngészőben leszedem a telepítő file-t majd elindítom akkor simán elindítja a yast2-t és kész.
Elvileg benne van a yast2-ben is hogy telepítve van de sehogyansem akar működni. Hameg frissíteni akarom akkor meg leakar szedni mellé még 700mb frissítése de én azt nemakarom hogy leszedje. Azt se tudom hol kell kikalcsolni azokat, hogy csak a számomra szükséges dolgot szedje le.Bocs a zagyvaságért de ilyen gondom van

-
Mtbsrác
senior tag
válasz
Mtbsrác
üzenetére
12.1-el ugyan megy de hol tudom átállítani a hagyományos asztal kinézetre, nem erre a csoda semmitérő valamire. Azt hiszem a gnome 3 vagy 4 kinézet.
Igaz eddig live futtattam lehet ott volt a gond és ha feltelepítem akkor a bejelentkező képnél lehet választani a klasszikus kinézetet is. Remélem. -
Mtbsrác
senior tag
Miután elmentem melózni rájöttem hogy pont azt hagytam ki.
Istenem hajnal volt na
Tehát: ATI HD2600XT.
De csak pont a Suse disztrubnál csinálja ezt az összes linuxnál jó. Próbáltammár Ubuntut, Mint-et, Puppy-t Nautyx-ot is. Ott okésak. Kipróbálok nemsokára egy régebbi verziót.
-
Mtbsrác
senior tag
Mitől lehet ez a hibajelenség?
openSUSE-11.4-GNOME-LiveCD-i686.iso -t leszedtem majd fel akarom rakni,
a köszönő képernyőig ill addig még eljut hogy mit csináljak. Live cd indít vagy telepít etcetc.
Ezután jön a bibi. Mégpedig amit amit a linken látni akármelyik ISO-t is szedem le belőle (régebbiekkel nempróbáltam tény)Config:
C2D 6320 v. 80
, 2gb ram, 1tb hdd, P5k deszka, 22" moncsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest