Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sti10p
senior tag
Azt írtam is, hogy oké, ingyenes, nem nézem a fogát, de net nélkül gyak használhatatlan az egész, mivel mindent onnan akar installálni. Sokat olvastam biztató hsz-eket, hogy így de jó a Linux meg úgy de jó a Linux, meg hogy még jobban is járok vele mint a Win-el így bizakodva álltam hozzá, de ezek után én nem dicsőíteném annyira. Emlékszem is valami réges-régi Linux-os poénra, hogy mekkora öröm ha új hardver kerül a gépbe és: "Juhé felismerte!!!" Na erre hittem azt hogy ez már a multé, méltó a konkurenciához...Hát nem.
Amúgy meg biztos valami driver gond lehetett, mert valami "package"-eket akart installálni a DSL-hez, de persze nem ment neki.
Ráment egy napom annyit próbálgattam beüzemelni és még mindíg nem értem mi volt a probléma, szal arányos mértékű Linux kockaság level alatt kerülendő kategória.De próbáld ki Ubuntu, Kubuntu ez KDE felültettel
Épp ez az, hogy ha már a Novell féle Suse sem kompatibilis a netes eszközeimmel, mit várjak a többitől? Meghát amúgy is a Suse volt a legszimpatikusabb, de jó nem leszek negatív, mert pl. a pdf nézegetés egész kényelmes volt rajta, meg még pár apróság, csak épp nem értem vele sokat net nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest