- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
meoindil
aktív tag
Üdv!
Már meg ne sértődj, azért neked írtam a választ, mert te hoztad fel a nálad jelentkező legtöbb problémát. Én leírtam, hogy nálam zökkenőmentesen települt, viszont a net beállítás az szokásosan szivatott. A 11.4 még rosszabb volt ezen a téren, ott még a gyári dvd-n sem volt rajta az egyik csomag ami kellett volna a nethez. Most legalább a dvd verzión már rajta volt, ha alapból nem is rakta fel.
Teljesen egyetértek veled, hogy az oprendszer van az emberért (felhasználóért) és nem fordítva... Senkitől nem várható el, hogy órákat vagy napokat töltsön el olyan hibaüldözéssel, beállítással amiknek alapból működniük kellene. Én sem vagyok linuxguru, csak mezei júzer és borzasztóan bosszant ha valami nem megy, ami elég alapvető kellene legyen, és nem nekem kellene fórumokat bújni a megoldásért.
Viszont fenntartom, hogy nálam a telepítés gond nélkül ment ha kicsit lassabb volt is mint az Ubuntué (de nem sokkal).Üdv!
meoindil -
Új hozzászólás Aktív témák
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Milyen program, ami...?
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Napelem
- Autós topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- SzoftverPremium.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Samsung A17 mobiltelefon
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest