- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
Új hozzászólás Aktív témák
-
operator10
senior tag
Ember! A 9.2-ő már viszonylag régen megjelent.Ezért elég sok oldalról letudnád szedni.De komolyan mondom, szerintem/szerintünk, te nem is akarod leszedni.Hát pötyögd már be a gugliba hogy mondjuk: Suse9.2+dvdiso+download+ftp, vagy mittudom én valami hasonlót. Tényleg távol áll tőlem hogy megbántsalak, de már engem B@sz szét az ideg hogy mindíg csak kérdezgetsz, de az istenért sem tennél a saját boldoguásodért semmit. Mint fentebb is írták csak torrentet tudnak.Jelzem azt én sem szeretem, ezért inkább várok még pár hetet, és mikor megjelenik a fullos változat akkor letöltöm.Ez bármilyen hihetetelen is számodra, itt valamennyien így szoktuk megoldani ha hamar hozzá akarunk jutni valamelyik uj open sourceos distróhoz
ftp.belnet.be, ftp.suse.com, ftp.uni-erlange.com, stb, stb, stb.Csak hogy ne mond hogy paraszt vagyok
De ha attól jobban érzed magad lökj ide egy postacímet, és esküszöm neked küldök neked:Suse 9.2, Uhu1.2, ubuntu-t, kubuntu-t, mandrake10.1-et, mandruva-t, vagy amit csak akarsz jóóóóóóóóó??????????
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Horgász topik
- OLED monitor topic
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Óra topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ftp.belnet.be, ftp.suse.com, ftp.uni-erlange.com, stb, stb, stb.Csak hogy ne mond hogy paraszt vagyok
De ha attól jobban érzed magad lökj ide egy postacímet, és esküszöm neked küldök neked:Suse 9.2, Uhu1.2, ubuntu-t, kubuntu-t, mandrake10.1-et, mandruva-t, vagy amit csak akarsz jóóóóóóóóó??????????