- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
operator10
senior tag
Ember! A 9.2-ő már viszonylag régen megjelent.Ezért elég sok oldalról letudnád szedni.De komolyan mondom, szerintem/szerintünk, te nem is akarod leszedni.Hát pötyögd már be a gugliba hogy mondjuk: Suse9.2+dvdiso+download+ftp, vagy mittudom én valami hasonlót. Tényleg távol áll tőlem hogy megbántsalak, de már engem B@sz szét az ideg hogy mindíg csak kérdezgetsz, de az istenért sem tennél a saját boldoguásodért semmit. Mint fentebb is írták csak torrentet tudnak.Jelzem azt én sem szeretem, ezért inkább várok még pár hetet, és mikor megjelenik a fullos változat akkor letöltöm.Ez bármilyen hihetetelen is számodra, itt valamennyien így szoktuk megoldani ha hamar hozzá akarunk jutni valamelyik uj open sourceos distróhoz
ftp.belnet.be, ftp.suse.com, ftp.uni-erlange.com, stb, stb, stb.Csak hogy ne mond hogy paraszt vagyok
De ha attól jobban érzed magad lökj ide egy postacímet, és esküszöm neked küldök neked:Suse 9.2, Uhu1.2, ubuntu-t, kubuntu-t, mandrake10.1-et, mandruva-t, vagy amit csak akarsz jóóóóóóóóó??????????
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ftp.belnet.be, ftp.suse.com, ftp.uni-erlange.com, stb, stb, stb.Csak hogy ne mond hogy paraszt vagyok
De ha attól jobban érzed magad lökj ide egy postacímet, és esküszöm neked küldök neked:Suse 9.2, Uhu1.2, ubuntu-t, kubuntu-t, mandrake10.1-et, mandruva-t, vagy amit csak akarsz jóóóóóóóóó??????????