- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
Új hozzászólás Aktív témák
-
operator10
senior tag
Ember! A 9.2-ő már viszonylag régen megjelent.Ezért elég sok oldalról letudnád szedni.De komolyan mondom, szerintem/szerintünk, te nem is akarod leszedni.Hát pötyögd már be a gugliba hogy mondjuk: Suse9.2+dvdiso+download+ftp, vagy mittudom én valami hasonlót. Tényleg távol áll tőlem hogy megbántsalak, de már engem B@sz szét az ideg hogy mindíg csak kérdezgetsz, de az istenért sem tennél a saját boldoguásodért semmit. Mint fentebb is írták csak torrentet tudnak.Jelzem azt én sem szeretem, ezért inkább várok még pár hetet, és mikor megjelenik a fullos változat akkor letöltöm.Ez bármilyen hihetetelen is számodra, itt valamennyien így szoktuk megoldani ha hamar hozzá akarunk jutni valamelyik uj open sourceos distróhoz
ftp.belnet.be, ftp.suse.com, ftp.uni-erlange.com, stb, stb, stb.Csak hogy ne mond hogy paraszt vagyok
De ha attól jobban érzed magad lökj ide egy postacímet, és esküszöm neked küldök neked:Suse 9.2, Uhu1.2, ubuntu-t, kubuntu-t, mandrake10.1-et, mandruva-t, vagy amit csak akarsz jóóóóóóóóó??????????
Új hozzászólás Aktív témák
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Ulefone Armor Pad 5 Ultra - 1,8 kiló, vetíthet?
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 3
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ftp.belnet.be, ftp.suse.com, ftp.uni-erlange.com, stb, stb, stb.Csak hogy ne mond hogy paraszt vagyok
De ha attól jobban érzed magad lökj ide egy postacímet, és esküszöm neked küldök neked:Suse 9.2, Uhu1.2, ubuntu-t, kubuntu-t, mandrake10.1-et, mandruva-t, vagy amit csak akarsz jóóóóóóóóó??????????