- iPhone topik
- Ulefone Power Armor 18T - látod, milyen meleg van?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
operator10
senior tag
Ember! A 9.2-ő már viszonylag régen megjelent.Ezért elég sok oldalról letudnád szedni.De komolyan mondom, szerintem/szerintünk, te nem is akarod leszedni.Hát pötyögd már be a gugliba hogy mondjuk: Suse9.2+dvdiso+download+ftp, vagy mittudom én valami hasonlót. Tényleg távol áll tőlem hogy megbántsalak, de már engem B@sz szét az ideg hogy mindíg csak kérdezgetsz, de az istenért sem tennél a saját boldoguásodért semmit. Mint fentebb is írták csak torrentet tudnak.Jelzem azt én sem szeretem, ezért inkább várok még pár hetet, és mikor megjelenik a fullos változat akkor letöltöm.Ez bármilyen hihetetelen is számodra, itt valamennyien így szoktuk megoldani ha hamar hozzá akarunk jutni valamelyik uj open sourceos distróhoz
ftp.belnet.be, ftp.suse.com, ftp.uni-erlange.com, stb, stb, stb.Csak hogy ne mond hogy paraszt vagyok
De ha attól jobban érzed magad lökj ide egy postacímet, és esküszöm neked küldök neked:Suse 9.2, Uhu1.2, ubuntu-t, kubuntu-t, mandrake10.1-et, mandruva-t, vagy amit csak akarsz jóóóóóóóóó??????????
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Ulefone Power Armor 18T - látod, milyen meleg van?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyaralás topik
- Próba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest