- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
válasz
operator10 #214 üzenetére
Meg korábban le lett írva 4x-5x, hogy a dvd verzióban nincs benne a magyar nyelv. Mondjuk nem értem miért strapálom magam, úgysem olvassa el.
-
Gao182
tag
válasz
operator10 #140 üzenetére
Szerintem igazán jó, nekem elnyerte a teccésem. a 8.2 volt az első amit próbáltam és elment a kedvem a linuxtól, aztán a 9.1 el újrakeztem... de az a 9.3 nagyon teccik, tud mindent amit kell szerintem... Jó kis oprencer...
Amúgy az nVidiával ez volt, online frissítés és felrakta a drivert a kártyához, azóta teljesen 100% osan működik, van 3D 2D 1D D és minden ami kell -
Gao182
tag
válasz
operator10 #136 üzenetére
Hát én nekem nincs ATI kártyám, mert nVidia van és nem tudom, hogy az atinak zárt kódú e a drivere, mint az nVidiának... Próbáltam utánanézni ennek a kérdésnek, de nem találtam semmi erre utaló nyomot, viszont nem kell sokat sz@rozni külön a dologgal, mert amikor megcsinálod életed első suse 9.3 ával életed első online frissítését, biztos vagyok benne hogy fel fogja telepíteni azt a bizonyos legfrissebb ati drivert is és frankó lesz a dolog
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest