Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
válasz
operator10
üzenetére
Meg korábban le lett írva 4x-5x, hogy a dvd verzióban nincs benne a magyar nyelv. Mondjuk nem értem miért strapálom magam, úgysem olvassa el.
-
Gao182
tag
válasz
operator10
üzenetére
Szerintem igazán jó, nekem elnyerte a teccésem. a 8.2 volt az első amit próbáltam és elment a kedvem a linuxtól, aztán a 9.1 el újrakeztem... de az a 9.3 nagyon teccik, tud mindent amit kell szerintem... Jó kis oprencer...
Amúgy az nVidiával ez volt, online frissítés és felrakta a drivert a kártyához, azóta teljesen 100% osan működik, van 3D 2D 1D D és minden ami kell
-
Gao182
tag
válasz
operator10
üzenetére
Hát én nekem nincs ATI kártyám, mert nVidia van és nem tudom, hogy az atinak zárt kódú e a drivere, mint az nVidiának... Próbáltam utánanézni ennek a kérdésnek, de nem találtam semmi erre utaló nyomot, viszont nem kell sokat sz@rozni külön a dologgal, mert amikor megcsinálod életed első suse 9.3 ával életed első online frissítését, biztos vagyok benne hogy fel fogja telepíteni azt a bizonyos legfrissebb ati drivert is és frankó lesz a dolog

Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Temu
- Steam topic
- Gumi és felni topik
- Fejhallgatós találkozó
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresünk dokkolókat
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest