Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
urandom0
üzenetére
Igazából mindent leírtál, amit én is tapasztaltam, kivéve a lagolást meg a Steam hibákat. Ezekkel nem volt gondom. A Wifire kíváncsi vagyok, majd feltelepítem a laptopomra, hogy hogyan tudom beállítani, mert ott egy adott Broadcom chip típushoz kell mindig Debianon is vadásznom egy csomagot, amivel életre kel.
Régen volt opensuse.hu, de már nem él.
Kár. Redditen van egy subreddit, amire pár napja csatlakoztam, de eddig szerencsére válaszolgatnak és kultúrált formában, ami pozitív.Amivel az Ubuntu egyértelműen kiemelkedik, az a support... ott az ubuntu.hu vagy bármelyik más fórum. De megmondom őszintén mióta az Amazonhoz közel került... nem bízok benne. A SUSE és a Debian, amikben bízok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új Asus Zenbook S14 WQXGA OLED 120Hz Ultra7 258V 32GB 1TB SSD Intel Arc 140V 16GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kár. Redditen van egy subreddit, amire pár napja csatlakoztam, de eddig szerencsére válaszolgatnak és kultúrált formában, ami pozitív.