Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Sziasztok!
A snappernek meglehet mondani, hogy legfeljebb hány darab snapshotot tartson meg? Mert nem túl rég a rendszer kivágott azzal a felkiáltással, hogy betelt a root, miközben 2 hete sincs, hogy újraraktam a gépet.
A rootnak 190GiB helyet hagytam, ~1,5GiB UEFI és 32GiB swap mellett. Borzasztóan nehezen tudom elhinni, hogy ez betelt volna. Pláne, mivel a home meg egy másik, 525GB-os SSD-n van.
Szóval így csak arra tudok gondolni, hogy vagy a snapper pakolta tele a napokban a sok frissítés miatt, vagy a rendszer nem kezeli jól az NVMe-t és ez így bukik ki (de ez utóbbit azért elég nehézkesen hiszem el).
Annyit érdemes tudni, hogy a root nincs kímélve. Telepítve van rengeteg texlive csomag, meg sdk-k. Így gondolom nem kell sok snapshot ahhoz, hogy a 190GiB szűkössé váljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Társasjáték topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi