Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hétszűnyű
friss újonc
Sziasztok!
OpenZsuzsit választottam tavasszal, végtelen jó kis rendszer, imádom, de van vele egyetlen nagyobb problémám.
Boot-oláskor amint eltűnik az alaplapi logo, el kéne indítania a dolgokat, de ez a művelet el sem kezdődik/megakad(?), kb. 5 alkalomból 2-szer nem sikerül neki:
"initial ramdisk ..."
üzenetet ad be, és nem tölt tovább, bármennyit várunk rá. Ekkor csak a poweroff gomb segít. Állítólag ismert probléma, külföldi fórumokból legalábbis ezt hámoztam ki, de megoldást nem találtam.
Némi tech. infó: Asus Vivobook S15 S530FN, openSUSE Leap 15.1, Gnome 3.26.2., Kernel 4.12.14
Magamról annyit, hogy 4 hónapos bébijúzer vagyok, nem rendszerprogramozó, de szívesen tanulok
Ha van megoldási tipp valakinek a zsebében, kérem ne melengesse

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gumi és felni topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest