Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Google Pixel topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hétszűnyű
friss újonc
válasz
üzenetére
Ja, így már látom mire gondoltok. De annyi még hozzátartozik a sztorihoz, hogy hiába nézem végig egy "sikeres" indítás betöltését, nem fut benne hibára semmi, zöld OK minden, és betölt az asztal. A probléma, ez a loading initial ramdisk megakadás ez még a betöltés előtt közvetlenül van, el sem kezd semmit betölteni. Szóval a jó indítást hiába látom, a rosszról nem készül(het) ott "failed" bejegyzés, mert el sem indul a betöltés.
-
Hétszűnyű
friss újonc
Köszi
De azért ha bébijúzeres fogalmazásban is ezt ha újra átvennénk, lehet hogy tudni fogom mire gondolsz 
A rendszertöltőt a Yast-ban tudom elérni, ott ezt látom:
Gondolom itt kell átírni.
A "látni fogjuk" azt pontosan hol?
A nomodeset-et is olvastam angol fórumon, de ha tudnám mik ezek a fogalmak, meg hova és pontosan hogyan kell beírni akkor tudnám is mit csinálok
-
Hétszűnyű
friss újonc
Sziasztok!
OpenZsuzsit választottam tavasszal, végtelen jó kis rendszer, imádom, de van vele egyetlen nagyobb problémám.
Boot-oláskor amint eltűnik az alaplapi logo, el kéne indítania a dolgokat, de ez a művelet el sem kezdődik/megakad(?), kb. 5 alkalomból 2-szer nem sikerül neki:
"initial ramdisk ..."
üzenetet ad be, és nem tölt tovább, bármennyit várunk rá. Ekkor csak a poweroff gomb segít. Állítólag ismert probléma, külföldi fórumokból legalábbis ezt hámoztam ki, de megoldást nem találtam.
Némi tech. infó: Asus Vivobook S15 S530FN, openSUSE Leap 15.1, Gnome 3.26.2., Kernel 4.12.14
Magamról annyit, hogy 4 hónapos bébijúzer vagyok, nem rendszerprogramozó, de szívesen tanulok
Ha van megoldási tipp valakinek a zsebében, kérem ne melengesse

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Elektromos autók - motorok
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Amazfit GTR Mini okos óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De azért ha bébijúzeres fogalmazásban is ezt ha újra átvennénk, lehet hogy tudni fogom mire gondolsz