- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth-headsetekről általában
- VoLTE/VoWiFi
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hétszűnyű
friss újonc
válasz
üzenetére
Ja, így már látom mire gondoltok. De annyi még hozzátartozik a sztorihoz, hogy hiába nézem végig egy "sikeres" indítás betöltését, nem fut benne hibára semmi, zöld OK minden, és betölt az asztal. A probléma, ez a loading initial ramdisk megakadás ez még a betöltés előtt közvetlenül van, el sem kezd semmit betölteni. Szóval a jó indítást hiába látom, a rosszról nem készül(het) ott "failed" bejegyzés, mert el sem indul a betöltés.
-
Hétszűnyű
friss újonc
Köszi
De azért ha bébijúzeres fogalmazásban is ezt ha újra átvennénk, lehet hogy tudni fogom mire gondolsz 
A rendszertöltőt a Yast-ban tudom elérni, ott ezt látom:
Gondolom itt kell átírni.
A "látni fogjuk" azt pontosan hol?
A nomodeset-et is olvastam angol fórumon, de ha tudnám mik ezek a fogalmak, meg hova és pontosan hogyan kell beírni akkor tudnám is mit csinálok
-
Hétszűnyű
friss újonc
Sziasztok!
OpenZsuzsit választottam tavasszal, végtelen jó kis rendszer, imádom, de van vele egyetlen nagyobb problémám.
Boot-oláskor amint eltűnik az alaplapi logo, el kéne indítania a dolgokat, de ez a művelet el sem kezdődik/megakad(?), kb. 5 alkalomból 2-szer nem sikerül neki:
"initial ramdisk ..."
üzenetet ad be, és nem tölt tovább, bármennyit várunk rá. Ekkor csak a poweroff gomb segít. Állítólag ismert probléma, külföldi fórumokból legalábbis ezt hámoztam ki, de megoldást nem találtam.
Némi tech. infó: Asus Vivobook S15 S530FN, openSUSE Leap 15.1, Gnome 3.26.2., Kernel 4.12.14
Magamról annyit, hogy 4 hónapos bébijúzer vagyok, nem rendszerprogramozó, de szívesen tanulok
Ha van megoldási tipp valakinek a zsebében, kérem ne melengesse

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 3D nyomtatás
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Revolut
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Linux kezdőknek
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- Sata 240GB SSD // 100/100% // számla // garancia
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De azért ha bébijúzeres fogalmazásban is ezt ha újra átvennénk, lehet hogy tudni fogom mire gondolsz