Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
Dhampir
üzenetére
A Tumbleweed-nek annyi a köze a jó KDE-s desktophoz, hogy ők szállítják a legfrissebb stabil csomagokat, amiket átküldenek a QA folyamatukon. Szerintem ennek a két dolognak köszönhető, hogy a Tumbleweed Plasmájában találkoztam a legkevesebb buggal. Más disztrókon voltak összeomlások, elfelejtett konfiguráció, nem működő témázás, stb.. Pár hülyeség már Leap-en is előjött, amiket az azóta megjelent Plasma verziók már javítottak.
Mondjuk én Gnome-mal nem használnám a Tumbleweedet, mert nekem kell 8-10 kiegészítő ahhoz, hogy használhatónak minősítsem a Shellt... ezek viszont nem biztos, hogy jó néven veszik a gyakori frissítgetést.
Én meg nem akarok úgy használni egy DE-t, hogy időszakosan nem úgy működik, ahogy én szeretném.De Fedorán pl. teljesen jól be lehetett lőni a Gnome Shellt úgy, ahogy én szerettem volna. A "fájlkezelőjétől" viszont továbbra is a falra mászok, funkcionalitásban többnyire a 0-hoz konvergál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Hardcore café
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Elektromos autók - motorok
- D-Link DIR-860L
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest