Hirdetés
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
A minimál OpenSUSE installban (X nélküli) nincs pulseaudio felrakva, a Yast beállítások között sem szerepel...
Év elején sokat tesztelgettem ezt, amiről itt és itt meg is emlékeztem. Nekem a "mocp" nevű parancssoros lejátszásra volt szükségem, ami ALSA-n keresztül működik. Ez nekem nem működött, és az elején azt hittem, hogy azért nem, mert az "alsasound" service-ként nem indul el. De később rájöttem, hogy nem szükséges az alsasound service-ként való futása, más volt a hiba. Ami megjavította, hogy az alsa-val kapcsolatos komponenseket 1.0.24-ről 1.0.25 verzióra frissítettem.
Végül is számomra nem volt szükséges az alsasound service-ként futása, de ennek ellenére az továbbra se működött. (Bár az utóbbi frissítésekkel nem teszteltem). Erre gondoltam, hátha javítják a 12.2-ben.
(Amúgy a rendes gépemen, ahol van monitor is, ott is OpenSuse 12.1 van telepítve, azon fent van az X, de Gnome és KDE nincs, helyette csak XFCE-t és LXDE-t raktam csak föl. Ezen nem teszteltem a hangot, mert akkor még ez az install nem volt kész.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest