- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Yettel topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
BigManus
üzenetére
Valamikor korábban volt még egy ntfs-config nevű csomag, a tavasszal még biztosan, amikor pont egy kis segédletet dobtam össze ismerősnek, pont hasonló okból. Azzal tudtam még akkor beállítani az írási jogot ntfs partíciókra. Ezt utána a főmenüben rákeresve kis grafikus ablakocskában tudtad beállítani.
Tegnap még fél szemmel ránéztem, de nem rémlik, hogy láttam volna, azóta meg időm sem volt, most melóban meg win xp alapokon nyugszik a vérnyomás karbantartásunk. Este viszont nekem is fog kelleni. Ha addig senkinek nincs ötlete, majd írok.
Azóta nem tudom mi lett, esetleg ha valami fájlrendszeres közösségi tárolót megnézel, hátha abban van valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zyxel NAS326
- Le Mans Ultimate
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- E-roller topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Windows 11
- Kés topik
- További aktív témák...
- PC Játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest