Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Menhir
csendes tag
válasz
csendes
üzenetére
Kipróbáltam, amit írtál és ezzel sikerült megváltoztatnom az asztal felbontását a Personal Settings-ből. A gond az, hogy a képernyő bal felső sarkába helyezi el lekicsinyítve. A bootképernyő és a bejelentkező képernyő továbbra is 1280x1024-ben fut. Ha Yast alatt próbálkozom, ott továbbra is csak az 1280x1024-et tudja használni. Van több választási lehetőség, de hiába válaszom ki akármelyik megfelelőt, mintha nem is csináltam volna semmit. Ezen kívül, ha elmentem a Yast-ban válaszott felbontást, felülíródik a kézzel átszerkesztett xorg.conf fájl és mindenhol újra a "Default" érték szerepel. Esetleg próbáljam meg hozzáadni a sysconfighoz ezt a DISPLAYMANAGER_RANDR_MODE_VGA-t és hozzá egy értéket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest