Új hozzászólás Aktív témák
-
Lest4t
aktív tag
válasz
LuckyLuciano #379 üzenetére
A te hozzállásod se semmi , ismerem a ''fajtád'' . Még jó, hogy nem ismerlek . Mondták már , hogy túlzott önszeretetben szenvedsz? ( ha már nincs mást ) Gondolkoztam kérek már autógrammot
Azért ilyen lekezelően írni ... de mind1 nem érdekel, idegesíts mást.
Az meg hogy kétszer annyi vagy mint énDD hát maximum , ha valami böhöm nagy 150 kilós csávó vagy , mert iq-ban kedves barátom nem sokat nézek ki belőled.
-
Sihto_
tag
válasz
LuckyLuciano #379 üzenetére
Szvsz nem fair az életkorra hivatkozni, mert ő meg hivatkozhatna arra, hogy te újonc vagy
A témára visszatérve, egy barátom most jött vissza Finnországból és beszélt a finnekkel erről a nyelvrokonság témáról. Az a meglepő, hogy őket abszolute nem izgatja a dolog, ők a magyar emberekre kíváncsiak, de hogy nyelvrokonok vagyunk, mintha semmit sem jelentene a számukra.
Ami még igazán érdekes az angolok azt hitték, hogy ők is finnek, amikor egymás között magyarul beszéltek. De gondolom ez csak a véletlen műve a sumér-hívők számára.
[Szerkesztve] -
Lest4t
aktív tag
válasz
LuckyLuciano #368 üzenetére
magával a témával kapcsolatban , a te álláspontod a sz*r ( arra értem, hogy a másik véleményét meg kellene hallgatni... , lehet , hogy feléd ez nem divat , nem ismerlek ) . a helyesírásra vonatkozóan meg ne általánosíts, de mindegy ( ezt úgy értem , hogy tudok helyesen írni te ... csak eleve ilyen emberkék és a viselkedésük mellett nem érdekel) . Meg nem tekintem magam hülyének , és nem fogok letargiába esni , valamint kiíratkozni az egyetemről . még egy , eleve ez se tartozik a témához , kéretik , hogy arról beszélj .
nem értem a hangvételedet, igaz amit írtam nem szokványos , de engem meg az háborított fel, hogy sokan itt lehülyézik Lohát , mikor felhozott egy érdekes témát. ez csak az én szubjektív véleményem , tehát szerintem peace.
egy napra elmegyek, ha van valami megjegyzésed még akkor majd elolvasom. -
Lest4t
aktív tag
válasz
LuckyLuciano #364 üzenetére
tehetsz egy szivességet... , tod ilyenkor hót fáradtan nem biztos, hogy arra figyelek, az érveimre meg csak annyit mondok te vagy a hülye. hány éves vagy és hova jársz? hogy osztod az észt ?
-
snakekiller2
csendes tag
válasz
Az időskori elbutulás szóba sem jöhet az illetőnél, (40-esként tudtommal nem valószínű) mint ahogy az alkohol és egyéb tudatromboló szerek se. A helyesírással meg már azért nem foglalkozok, mert tudom, hogy milyen reakciók szoktak érkezni ha szóvá teszem a nyelvtani hibákat.
-
PPeter
addikt
válasz
Bizony, egyszerűen borzalmas, hogy mennyire és mennyien nem tudnak beszélni, fogalmazni, írni és olvasni manapság.
-
Loha
veterán
válasz
Probléma tényleg van, de erről SZVSZ nem csak ő tehet, hanem a jelenlegi oktatási rendszernek is nagy része van benne.
Attól még, hogy vki nem tud helyesn írni, még lehet építő jellegű véleménye, amit érdemes lehet maghallgatni, de az tény, hogy néha kicsit nehéz értelmezni -
snakekiller2
csendes tag
válasz
Áh ez mondhatni általános (sajnos). Ennél jóval nagyobb gondok vannak magasabb szinten is. Ismerek olyan (természettudományos) diplomás embert akit az értelmi és kommunikációs képességei alapján a ''homloklebenyétől megfosztott bazári majom'' kategóriába sorolnám, és ezért még akár joggal perelhetnének... a bazári majmok. Az illetőből nemhogy az érettségit, de még az elsőelemit se nézném ki, bár lehet, hogy csak időközben butult el így... És ez csak egy példa, a sok közül amit mondani tudnék. : ( Rossz helyesírás? Már nem is zavar... és ez a legszomorúbb az egészben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest