- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lest4t
aktív tag
válasz
LuckyLuciano #379 üzenetére
A te hozzállásod se semmi , ismerem a ''fajtád'' . Még jó, hogy nem ismerlek . Mondták már , hogy túlzott önszeretetben szenvedsz? ( ha már nincs mást ) Gondolkoztam kérek már autógrammot
Azért ilyen lekezelően írni ... de mind1 nem érdekel, idegesíts mást.
Az meg hogy kétszer annyi vagy mint énDD hát maximum , ha valami böhöm nagy 150 kilós csávó vagy , mert iq-ban kedves barátom nem sokat nézek ki belőled.
-
Lest4t
aktív tag
kérdezhetek valamit? azt a kialakult képet mi alapján hoztad létre? a helyesíráson kivül?
egyébként akkor visszavonom , amit leírtam és majd vasárnap átértékelem a dolgot, valamint ha rosszul esett bocsánat.
csak , hogy ne ilyenen menjen a vita, hanem visszatérjünk ehhez az érdekes témához.szerintem így oké , ugye?
-
Lest4t
aktív tag
válasz
LuckyLuciano #368 üzenetére
magával a témával kapcsolatban , a te álláspontod a sz*r ( arra értem, hogy a másik véleményét meg kellene hallgatni... , lehet , hogy feléd ez nem divat , nem ismerlek ) . a helyesírásra vonatkozóan meg ne általánosíts, de mindegy ( ezt úgy értem , hogy tudok helyesen írni te ... csak eleve ilyen emberkék és a viselkedésük mellett nem érdekel) . Meg nem tekintem magam hülyének , és nem fogok letargiába esni , valamint kiíratkozni az egyetemről . még egy , eleve ez se tartozik a témához , kéretik , hogy arról beszélj .
nem értem a hangvételedet, igaz amit írtam nem szokványos , de engem meg az háborított fel, hogy sokan itt lehülyézik Lohát , mikor felhozott egy érdekes témát. ez csak az én szubjektív véleményem , tehát szerintem peace.
egy napra elmegyek, ha van valami megjegyzésed még akkor majd elolvasom. -
Lest4t
aktív tag
válasz
LuckyLuciano #364 üzenetére
tehetsz egy szivességet... , tod ilyenkor hót fáradtan nem biztos, hogy arra figyelek, az érveimre meg csak annyit mondok te vagy a hülye. hány éves vagy és hova jársz? hogy osztod az észt ?
-
Lest4t
aktív tag
tudom amit irtam piszkosul nem tudományos ezt bevallom tanultam persze a finnugor elméletet , meg most érettségiztem . csak nem akartam belemenni ennyi... sok féle képpen bizonyitják, de azért egyik se olyan amire azt mondaná az ember hát igen ez igy van sicher, az meg hogy itt egy nép körülötte teljesen idegen kultúrák , nyelvű népek --> ez nem semmi - nlzd a szláv népeket - egy szláv nép sincs afrikában ( tom tulzás ) .
sztem abban egyetértetek hogy ebben az elméletben is vannak hiányosságok , nem 100 % hogy ugy van attól még hogy az MTA elfogadja. hiszen a tudomány fejlődik megujul , uj elméletek jönnek és régiek dölnek meg ez ellen nincs mit tenni , ez az emberiség fejlődésével jár együtt, éppen ezért nem szabad egy adott dologhoz makacsul ragaszkodni, nyitotnak kell lenni.
azzal a gondolatmenettel amit irtam a magyarokról , azzal csak arra akartam rávilágitani hogy kevés ilen nép van európában , aki ilyen keveset tud a multjáról .
az meg hogy van más civilizáció rajtunk kivül a világegyetemben nem is egy hanem rengeteg , remélem azt hogy te erre azt mondta d hogy hát fene tudja , el lehet játszani vele , remélem ez nem komoly , mert ezzel magadat minősited. egy végtelen űrben ha te azt gondolod hogy mi vagyunk geyedül te nem vagy komplett bocsi a kijelentésért . -
Lest4t
aktív tag
Sztem érdekes a téma .
Javaslatok : 1. sumér- magyar témát külön kéne venni két totyikba 2. aki nem ezekkel kapcsolatban ír az ne ide irjon ( axiomák)... 3. oké ha valaki nem hisz dolgokban oké mondja hogy nem , és próbálja meg ,eggyözni a másikat , de ne ugy hogy te hülye vagy vazze még ekkora marhaság.
véleményem: 1. nyelvi rokonság : elöször is azzal kezdem hogy ebben a témában nem vagyok otthon , igy amit irok csak a gondolataim és kész . sztem is ez a finnugoros kötelék is elég bizonytalan és érdekes hogy sokan ezt mégis milyen biztosnak veszik , pedig azt mondják hogy ők nem hisznek olyanban ami nem biztos. érdekes a magyar nép történelme , vándorlása. most mi a helyzet itt vagyunk a k.medencében körös körül szlávokkal ( kiv. az osztrákok) és a nyelvünk nem rokon ... angolok németek ezek egymáshoz közel vannak . aztán meg elvileg onnan az urál meg az öshazából indultunk ott akkor is voltak szlávok nem? na most ha iylen közel voltunk egymáshoz miért nem kedvelnek minket igazán a szláv népek még rokonok is lehetnénk . hanti manysi : na most ha nézzünk a germán , latin meg szláv meg a fene tudja mi sok népnek olyan a nyelve , mi meg itt állunk mint magyarok azt van két ilyen kis csoport akik szorosan kapcsolodnak , ez mind és ha ezt leveszük? itt vagyunk mi egy nyelvvel ami egy nyelvhez sem hasonlit igazán. eleve nehéz a helyzet ilyenen vitatkozni amikor az egész magyar történelem eléggé ingatag lábakon áll, az meg megint nem könnyiti a helyzetet hogy ahol voltunk mindig átjáróház minden szir szar nép beolvadt : és ez lenne a magyar? ( egyébként a magyart a bibliai nyelvez is akarták már hasonlitani , párhuzamot vonni) na röviden egyet tok hogy a jelenelegi álláspont is bizonytalan , megkéne már tudni hogy honnan a rákból jöttünk , a végén az lesz hogy földön kivüliek vagyunk.
2. 10. bolygó : sztem a téma érdekes , persze rengeteg nyitott kérdés van ami nincs megválaszolva, de nem kéne lehordani a másikat. pölö az hogy télleg hogy látták a sumér ősök a bolygot mikor minden vizözön meg más katasztrófák voltak? szabad szemmel nappal ? de nem szabad elzárkozni minden felöl: sok mindent 100 éve hülyeségnek tartottak volna, lehetetlennek és mégis, megdöltek az akkori képletek. másik meg hogy az amcsiktól sok mindent eltok képzelni... mármint nem az amerikaikkal van bajom hanem az elmebeteg vezetőkkel...
még egy itt hordotok le embereket hogy miylen hülyeségeket beszélnek mikro ilyen alapvető problémák még nyitottak : 1. az ür végtelen sosincs vége ha vége van mi van utána . 2. hogy lett az élet , hogyan lett az élettelenből élet
piszok keveset tudunk a világról , itt térképezzük fel a naprendszert amely a világegyetem egy szinte fikarcnyi része se . ezeregy másik idegen civilizáció van a világegyetemben , ezt azért remélem nem vitatjátok . köztük sokkal elmaradottabbakkal , és ezerszer fejlettebbekkel.
visszatérve a 10. bolygóhoz ha ilyen közel lenne akkor télleg észlelni kéne már , mert elvileg ez egy kiba nagy bolygo vagy és akkro nem a nemrégiben felfedezett a plutónál kb 1.2 szer nagyobb átmérőjü égitest , de a téma érdekes és nem kéne fujjogni , ha megnézzük hogy a rengeteg hozzászólásból mennyi kapcsolodik a témához elég sz*r az arány.
Loha neked mi a véleményed ezekről?
l
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- weiss: Pant* rant
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Megújul a Facebook mobilalkalmazása
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest