Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cucuska2
Topikgazda
válasz
vakablak93
üzenetére
A freesync azért lenne jó, mert akkor kevesebb puffer is elég lenne az fps limitnek -> kisebb input lag. Én háklis vagyok rá, és azért érezni az input lagot még 60 fps limitnél is, bár tény, hogy mivel nem pörgős játékokat játszok, ezért nem érzem hátrányát egyáltalán - a nagyobb baj az viszont, hogy amikor olyan játékot játszok, amikor sok a menüzés, és touchpadezés, akkor kicsit lassabban kattintom az ikonokat.
Amúgy a nagyobb felbontásnak játék közben TV-n azért sem látom értelmét, mert én speciel csak leveszem a játékot 720p-re, és akkor a teljes képernyőt kifeszíti a játék, és amúgy is messzebbről nézem, nem olyan rossz a 720p. De ez ritka, szerintem ötször kötöttem rá képernyőre azért, hogy játszak rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7480, 14" FHD IPS Érintő kijelző, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple 1 év garancia
- Eladó gamer laptop!
- HP ProBook 430 G7, 14" FHD IPS kijelző, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Lenovo i7 laptop, viseletes, üzemképes.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cucuska2