Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
Pont ezt akartam írni én is
Tegnap próbáltam valami forecast-et csinálni, de annyira fluktuál még a kiszállítás, hogy nehéz. Mondjuk én nem a kiszállitási darab számokból, hanem abból dolgoztam, hogy egy-egybdropnál hány másodpercet haladt a sor. Tegnapig ez az 64GB-s EU-s decknél egész jól nézett ki, mert expinenciális volt a növekedés, de tegnap már kevesebbett nőtt.. Lineáris modellt meg hiába húzok rá, ahhoz túl kevés a minta... -
zkxdn
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
A mező feletti linkre kell kattintadot és ott lesz egy API link amit bejelentkezett Steam fiók kellett kell megnyitnod és az egyik számsort kicopyzni.
Amúgy érdekesen működik.
Leírta hogy 199 nap után rendeltem...6 napot dolgoztak fel így 193 nap múlva kapod meg....ha ez így működne énis kitudnám számítani
-
Eyesis
őstag
Na megrendeltük a dekkeket, nekem juli 22 20ora havernak 23an valamikor volt az elorendelese.
durvat ment most elore...
ha jol latom ket nap mulva jon a tracking id :) talan jovo penteken mar csengetnek is, hogy jo hetvegem lesz :) -
-
Eyesis
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
pedig erősödik a forint (nyilván a 380 körüli árfolyam valószinűtlen)
amúgy, ha revolute-ban átváltom euro-ra a forintom, akkor tudom az eurobol fizetni valve-nek a revolutos kartyammal a dekket?(amúgy én a 256-os valatszottam, egyedul a matt kijelzo kelt hianyerzetet, de szerintem tul elem
) -
pdw_ph
tag
válasz
consono
üzenetére
Csinaltam egy Factory Resetet mert ahogy kihuztam 100%-rol kikapcsolt. Battery Health 100%-on volt. Azota lekopogom de megy.
Annyit csinaltam maskepp hogy eloszor a 2.4-es wifire mentem fel (akozben is kikapcsolt egyszer), utana az 5-osre. Lehet ez itt bekavart.
Most csak az 5-osre mentem, illetve meg nem raktam fel ezt a legutolso frissitest, bar ketlem hogy az miatt volt.
-
vidaila
senior tag
Van még esélye az eurónak lejjebb menni vagy ez már csak rosszabb lesz?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Én nem akarok foglalkozni az SSD cserével, mint tervezőmérnök túl sok ilyen kütyüt tervezek napi szinten ahhoz, hogy még otthon is szereljem. Úgy is kerül majd rá pár nagyobb játék, adják a nagyobbat és akkor alapból fasza lesz
Meg az a matt kijelző nekem fontos és összességében a felár ami ezzel járt szerintem bőven megéri. Mondjuk én még 382-es euro árfolyam mellett döntöttem a fullos kiszerelésen.
-
pdw_ph
tag
Megjott 3 het utan a masodik Deck. Egyelore mukodik, szerencsere se a kijelzo, se a venti nem szarabb mint az elso. Bekapcsolo gomb egyelore muxik

Ami feltunt hogy a Steam es ... gombok kicsit gagyibbak, de oszinten szolva 3 het tavlatbol nem emlekszem hogy milyen volt az elson. -
gyugyo79
addikt
Mert nagyon függ, hogy mire ès hogy használnád.
Èn pld. kapásból 2 particionáltam a 256 nyi Win 11 re feltoltam 2 játèkot ami csak ott fut ès nem maradt csak 30Giga szabad. A Steam os részre 3 fèrt az SSD +re másik 5 steames az 512+és kártyára meg egy halom rom emudeck alá. De nem fèrt fel mind amit felraktam volna így az elején.
Nyílván ha kezdèsnek nem akartam volna mindent is kipróbálni ez nem így lett volna.
A másik pèlda ismerős aki a 64 el + 256 os kártyával elvan mivel 99% emulátorozik de abból is csak olyannal ami 1 dvd mèretű max. kb bővítésen sem fog sose gondolkodni.... -
Shy
tag
Köszi srácok, úgy látom nagyon egyéni preferencia alapján működik, kinek melyik válik be. Mindegyik verzióra van pro és kontra ami logikus.
Talán az 512 GB verziót látom a legkevésbé jó választás részemről, a felár nincs pariba szerintem a plusszal.
-
-
Shy
tag
Vannak tapasztalatok ár/érték arányában melyik steam deck verziót érdemes rendelni?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Shy
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, itthon mennyire van piaca a Steam Decknek? Tehát ha rendelek egyet és nem az én világom, mennyire keresett itthon, mennyire eladható? Illetve melyik GB verziót érdemes rendelni melyik a legkeresettebb? Köszi!
-
MZsoltee
veterán
22/05/17-en leadott rendelés 256-osra szerintetek mikor fog sorra kerülni kb?
-
vidaila
senior tag
64 gigások hol járnak? Úgy érte EU-ba mikori rendelések érkeznek?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Linusék megpimpelték a deck hűtését egy külső hűtőbordával:
-
nyaflaty
tag
Sziasztok!
21.07.21 11:35 kor rendeltem 512est, most jött az email!
-
keshudioo
csendes tag
Eredeti rendelésem: 2021. Július 18.
06. 06. Értesítés, erősítsd meg a vásárlásod. Nem vettem észre a levelet az inboxomban, és azon a héten a Steam appban sem jártam, úgyhogy nem fizettem ki a gépet 3 napon belül...
06.10. Steames vásárlás (foglaló) visszatérítve. Itt vettem észre a mulasztásomat. Pánik, ticket nyitás, a spambe ment a levél, nem tudtam fizetni. Foglaló újra letéve: 20:11
06. 12. Újabb értesítés, erősítsd meg a vásárlásod. Pipa.
06. 14. Követési szám.
06. 20. Csenget a GLS.
14/06/2022 - Hollandia
15/06/2022 - Németország
17/06/2022 - Alsónémedi
20/06/2022 - BudapestCustomer service, szállítás csillagos 5-ös nálam.
-
Damateo
aktív tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Mennyi idő múlva küldték az e-mailt a követéshez?
-
kriszpontaz
veterán
Az én 512-esem már Németországban jár. Remélem 2 nap és itt van.
-
zkxdn
őstag
Először a rendelés napján akkor Q1be kerültem, de pont akkor került volna rám a sor mikor az új munkahelyemen kezdtem, így azt lemondtam anyagi helyzet miatt.
Utána Február legelején rendeltem, mielőtt még a sok teszt stb megjelent a neten mert gondoltam hogy akkor mindenki rendelgetni fogja megfele.
-
zkxdn
őstag
-
Damateo
aktív tag
Fizetve. Majd érkezik.
Arra leszek kiváncsi mennyit sikerül eladni egy év alatt. -
RasHaN
aktív tag
Elég kicsi még a minta, de eddig minden feldolgozott nap közel fele annyi időbe telt, mint az előző.
Ha ez a trend folytatódna (és ez persze egy erős HA, mert túl sok tényezőn múlik minden), akkor a hónap végi (06.30) szállítás 2 hetet ölelne fel (2021.08.21-el bezárólag). -
RasHaN
aktív tag
Csináltam egy kis grafikont, amiben látszik, hogy mennyi ideig tart egy napnyi előrendelést teljesíteni (a 256GB modell esetén).
Hamarosan elérjük azt a pontot, amikor egész napokat tudnak teljesíteni egy-egy adagban.
Az első nap (július 16) este 7kor nyílt meg a zelőrendelés, szóval 5 órányi előrendelését 3 hét alatt (6 szállítás) küldték ki.
A következő teljes nap (Júli 17) szintén 3 hét alatt ment ki
A rákövetkező nap már csak másfél hétig tartott.
Júli 19 már 1 hét alatt teljesítve lett
-
pdw_ph
tag
Reality check, meseljen aki haromszor kuldott vissza barmit: [link]
-
Damateo
aktív tag
Megérkezett a e-mail, de nem tölt be a steam deck oldala…
-
pdw_ph
tag
válasz
consono
üzenetére
Ryzen 2200G es a 3200G is vigan elfutatta a 3000-es GPU-k koraban kiadott dolgokat. En nem aggodnek, bar en konnyen beszelek egy 3070-el
Csak az indiebb / regibb / egyszerubb dolgokra van nekem a Deck (mar ha lenne es nem lenne tobb ideje uton vissza mint amennyit nalam volt...). -
30z.Samu
titán
válasz
consono
üzenetére
Egy kicsit én is ettől félek egyébként. Nyilván irreális elvárás, hogy úgy vigye a játékokat, mint egy csúcs PC, viszont rohamosan fejlődik ez az ipar. Bár ahogy a videóból is látszik, egy Series S teljesítmény azért tud hozni, néhol jobbat is, holott papíron fele annyira erős, mint a kicsi Xbox. Ez adhat okot az optimizmusra, mert akkor simán lehet mondani hogy ha a Series S-en fut a játék, akkor egy Deck-en is.
-
vidaila
senior tag
Én hülye annak idején elfelejtettem lefoglalni másnap a cuccot, csak juni 29-én sikerült lefoglaljam. Július-szeptembert ír, már egyszer engem is csusztattak q2-ből. Sose kapom meg 😁
-
RasHaN
aktív tag
válasz
Felgolos
üzenetére
Többen is írták korábban redditen, hogy a support elég rugalmas volt velük. Volt aki véletlenül cancellálta a foglalást, de a supporttal lelevelezte, majd visszállították neki.
Másik User kifutott a 72 órából (utazás miatt), de a supporttal megbeszélte, és neki is happy end lett a vége.Ne aggódj, neked is meglesz

-
Felgolos
csendes tag
Hát eddig nem túl rózsás a helyzet, support nem hajlandó válaszolni, gondolom a hétvégén meg nem dolgoznak. Se pénz, se deck
. És lassan az időböl is kifutok. Attól félek hogy a 72 óra lassan lejár és mire visszakapom a pénzt már a decket nem tudom megvenni. Jó lenne ha még ma észrevennék a problémámat!
-
kriszpontaz
veterán
Tegnap én is megkaptam az emailt az 512-es modellre. Ki is fizettem. Épp céges konferencia kellős közepén. De a Steam Appból megoldottam a vásárlást.
Most már csak ki kell várni hogy megérkezzen.
-
30z.Samu
titán
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
"Valve kis hal hardware terén, valamint kicsit kockázatosabb dologba fogtak"
Én nagyon drukkolok nekik, talán ebben a konzolban van a legnagyobb potenciál, amit eddig láttam.
-
kovsol
titán
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
Ha valaki nem arra vár, hogy a boltban leemeli a polcon hanem megrendelte volna online normál áron megkapta volna már réges rég.
-
-=V3rthil=-
őstag
Félreértetted, amit írtam. Nem azt mondtam, hogy decket könnyebben lehet szerezni, hanem azt, hogy nekem volt egy lehetőségem, amit kihasználtam, mert ps5-öt nem lehet kapni, amit meguntam. Akkor lehet kapni, ha leemelem a polcról a boltban, nem pedig akkor, ha vadászni kell rá vagy hatalmas felárat fizetni. Azt el tudom fogadni, hogy a deckből hiány van, Valve kis hal hardware terén, valamint kicsit kockázatosabb dologba fogtak, mint a Sony a ps5-tel.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Tőzsde és gazdaság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- iPhone-t használók OFF topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F16 (2024) FX607JU
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- ÚJ HP Victus Gaming Laptop Ryzen 7 8845HS / RTX 4060 16GB RAM 1TB SSD Gari
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tegnap próbáltam valami forecast-et csinálni, de annyira fluktuál még a kiszállítás, hogy nehéz. Mondjuk én nem a kiszállitási darab számokból, hanem abból dolgoztam, hogy egy-egybdropnál hány másodpercet haladt a sor. Tegnapig ez az 64GB-s EU-s decknél egész jól nézett ki, mert expinenciális volt a növekedés, de tegnap már kevesebbett nőtt.. Lineáris modellt meg hiába húzok rá, ahhoz túl kevés a minta...

)

Egyébként ha már 7"-nál tartunk, oda amúgy sem kell csúcs PC teljesítmény, olyan "kicsi" kijelzőn úgy se látod a részleteket.
. És lassan az időböl is kifutok. Attól félek hogy a 72 óra lassan lejár és mire visszakapom a pénzt már a decket nem tudom megvenni. Jó lenne ha még ma észrevennék a problémámat!