Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Be is futott a Honor GT Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Így változat a Xiaomi 16 dizájnja
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincsnév007
addikt
szerintetek ha van a gépben egy sd kártya akkor oda is létrehozhatók egy letöltés mappát? magyarításoknak.
-
JSaN
addikt
válasz
Scarletiel #11513 üzenetére
A jatekot siman telepited steamen, en a magyaritasra vagy moddokra ertetem hogy asztal modban rakod fel. Jatek fuggo hogy melyiket hogyan rakod fel, van ami egyszeru masolgatos pl egy txt szoveg fajlt kell csak kicserelni van ami install telepitos, es vannak a mokolosabb magyaritasok/moddok. Ott mar jatszani kell, pl pc-n telepited/kicsomagolod majd a kibontott anyagot USB pendriven at masolod decken a megfelelo helyre.
-
Scarletiel
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, valószínűleg fogok még kérdezni és szorítok a ti gépetekért is, hogy még a héten megjöjjön!
Ha esetleg van Magyar Deck Discord community szívesen csatlakoznék.
-
zoltannagy
aktív tag
válasz
Scarletiel #11523 üzenetére
Na gratula, én ugyan úgy várom mint az elsőt 😅
Sajnos a Deckem tegnap óta Németországban dekkol, de majd csak jön valamikor -
nincsnév007
addikt
válasz
ilovedigweed #11522 üzenetére
próbáltad asztali módban hogy a telepítés .exet hozzá adod nem steames játékként be állítasz rá egy protont és futtatod asztali módban ?
Scarletiel: Szuper, mi lesz az első játék ?
-
kzolee216
senior tag
válasz
Scarletiel #11523 üzenetére
Gratulálok! Jó játékot
-
ilovedigweed
senior tag
Sziasztok!
Új vagyok a SteamDeck és linux világában és szeretnék segítséget kérni ha lehet.
Kettő problémám akadt, mindkettő magyarítás. Szeretném a Bioshock Remastered és Bioshock 2 Remastered magyarítást telepíteni de sajnos ez a kép fogad és nem történik semmi. Kép lentebb.
Másik a Middle earth Shadow of Mordor magyarítás.
A MAGYARÍTÁS "TELEPÍTÉSE"
- A csomagban található 2 fájlt ("hotchunk_Patch.arch05", "mordor_hunfont.exe") másold be a játék FŐKÖNYVTÁRÁBA!
//STEAM VERZIÓ ESETÉN: c:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\ShadowOfMordor//E szerint szeretném telepíteni de nem találom azt a file-t amit le kellene cserélnem.
Segítséget köszönöm!
-
jcrk
tag
válasz
Scarletiel #11517 üzenetére
A magyarítás telepítésére írta az asztali módot
-
Látom több új Steamdeck tulaj is lesz.
Itt egy angol nyelvű videó pár (szerintem) kevésbé ismert tippel, új tulajdonosoknak mindenképp (de régieknek is) hasznos lehet. -
Diopapa
addikt
válasz
Scarletiel #11517 üzenetére
Nincs. Ha a Steam azt mondja, hogy elindul, akkor elindul.
-
ripla
addikt
válasz
Asztali módban csak azokat kell telepítened, amiket nem a Steamen veszel meg, hanem egy másik kiadó saját áruházában. De ezekkel kicsit mókolni kell, mert előbb fel kell telepítened a kiadók saját launcherét, ami nem egy nagy ördöngösség, rengeteg videó van róla a Youtube-on, csak kell hozzá néhány perc. Meg billentyűzet és egér természetesen, csak hogy könnyebb legyen.
Amit meg a Steamen veszel meg az alap játékos felületen, azt csak telepíted és elindítod, ez ennyi. -
kzolee216
senior tag
válasz
Neked megjött a cucc? Minden oké vele?
-
Scarletiel
senior tag
Ezek eddig stimt csak, hogy kell telepíteni asztali módban játékot illetve a mass effect esetében mi a külömbség ha asztali módban rakom fel vagy steam felületen?
-
ripla
addikt
válasz
Scarletiel #11510 üzenetére
A Steam felület az, ahogy a PC előtt ülve is látod a Steamet, csak értelemszerűen a Deck méreteire szabva, ott tudsz játékokat telepíteni, böngészni az áruházban, elindítani a játékot, beállítások, stb.
Az asztali nézetnél meg kapsz egy Windows kinézetű felületet, ahol kvázi PC-ként tudod használni a gépet. Ehhez erősen javasolt egy billentyűzet és egér, monitorra is ráköthető, mert sokkal egyszerűbbé teszi a kezelését. Ebben a módban ugyanúgy használható mint az említett oprendszer.
A kikapcsolás opciónál tudsz váltani közöttük. -
jcrk
tag
válasz
Scarletiel #11510 üzenetére
Linux PC felület. Ez bújik meg az alap kinézete alatt
[link] -
Scarletiel
senior tag
Ennek nagyon örülök. Viszont akkor egy kérdés is mert ma érkezik a Deck. Mi ez az asztal módban rakjam fel versus steam felület? Mi a különbség?
-
Diopapa
addikt
válasz
Scarletiel #11503 üzenetére
Hát nem tudom, nekem kiválóan fut, semmi problémát nem tapasztaltam.
-
JSaN
addikt
válasz
En tolom mikor van idom, az elmult 1 evben. Nincs semmi baja Decken a jatekkal es az EA launcherrel sem. Magyaritas is tokeletesen mukodik, asztal modban fel rakod es kesz. 6 eurot abszolut megeri a trilogia, nagyon jo decken tolni.
-
Dawide@axele
aktív tag
válasz
Én egy fél éve toltam végig de nem volt semmi probléma vele!Nem emlékszem fagyásra vagy bármi nagy problémára!
-
válasz
A ProtonDB alapján még mindig bajos az EA launcher miatt.
-
kzolee216
senior tag
válasz
Scarletiel #11502 üzenetére
Wow, nocsak! Én délután kaptam csomagszámot, de még nincs feladva. Remélem péntekig ideér.
-
Scarletiel
senior tag
Valaki próbálta a Mass Effect Legendary edition-t Deck-en? Most akciós, de 2 éves videók vannak fent youtube-on, ahol panaszkodnak, hogy csak experimental móddal indul el, úgy is csak többedszerre, gyakran crashel az EA launcher miatt stb. Nem tudom mennyire igaz ez még.
-
-
kzolee216
senior tag
válasz
Scarletiel #11496 üzenetére
Nekem tegnap óta csak "Fizetés feldolgozva" státusz alatt áll a buli.
Úgy látom nem nagyon sietik el a dolgokat. (Tegnap 11:30-kor rendeltem meg a cuccost)
-
30z.Samu
félisten
válasz
nincsnév007 #11499 üzenetére
Mivel ki kell vetítenie, így szerintem igen. Én úgy szoktam csinálni hogy 720/800p-t FSR-al tolom fel 1080p-re. Egy fokkal jobban néz ki és az nem is terheli le annyira szerintem. FPS vesztés legalábbis nincs így. Az 1440p-t már kevésbé szereti.
-
nincsnév007
addikt
ha decken külső monitoron játszok de 720p felbontáson akkor is jobban terhelem mint ha a saját kijelzőjén játszanák?
-
zoltannagy
aktív tag
válasz
UberMutant #11494 üzenetére
Mindegy az csak a héten jöjjön
-
Scarletiel
senior tag
válasz
zoltannagy #11493 üzenetére
Nekem pénteken küldte ugyanezt, de ma se kaptam értesítést, hogy történt volna bármi mozgás. Majd egyszer megjön akkor
Addig kis mákkal ideér a Skull & Co tok meg az üvegfólia is Ali-ról.
-
kzolee216
senior tag
válasz
UberMutant #11494 üzenetére
Remélem én is
Kihelzővédőt is rendeltem hozzá. (Hofi) Nem ismerem, remélem megfelelő lesz. -
UberMutant
őstag
válasz
zoltannagy #11493 üzenetére
pénteken kapod majd.
-
kzolee216
senior tag
válasz
UberMutant #11491 üzenetére
Na jó, behúzom. Hátha nem nyúlok a tutiba
-
Scarletiel
senior tag
válasz
UberMutant #11487 üzenetére
Csütörtökön rendeltem, Pénteken jött az email már magyar nyelven, hogy felvitték a rendszerbe. Azzal számoltam, hogy a GLS-nél nem dolgoznak szerintem szombat-vasárnap, így max kedd lesz belőle. Ha késik kicsit az se baj, csak legyen egyben és működjön
-
ripla
addikt
válasz
Scarletiel #11481 üzenetére
Hétvégén is mennek a csomagok, csak az adatok nem frissülnek a hétvége miatt. Holnap ha ránézel reggel 9-10 körül, már teljesen mást fog kiírni.
-
UberMutant
őstag
válasz
Scarletiel #11486 üzenetére
nem tudom mikor rendelted, de a mi gépeink sajna 1-2 napot álltak németországban.
-
Scarletiel
senior tag
válasz
nincsnév007 #11485 üzenetére
Szerintem én egy litániát fogok írni, ahogy magam ismerem
-
nincsnév007
addikt
azért ha megjön a gép, egy pár nap múlva majd írjatok véleményt hogy milyen
-
Scarletiel
senior tag
válasz
UberMutant #11483 üzenetére
Zseniális vagy köszönöm, már látom is a csomagot a Valve-től
-
UberMutant
őstag
válasz
Scarletiel #11481 üzenetére
az email címmel, amivel rendelted, regisztrálj be a gls appba és akkor tuti megkapod a kódot.
-
kzolee216
senior tag
válasz
zoltannagy #11480 üzenetére
Én meg nemsokára leadom a rendelést. Remélem csütörtökre ideér
-
Scarletiel
senior tag
válasz
zoltannagy #11480 üzenetére
Lehet nekem is csak kedden jön, mert a magyar levél szerint még nem adták át a csomagot a GLS részére csak bekerült a rendszerbe. Mindegy az az 1 nap nem oszt nem szoroz. Plusz így csomagpontba is át tudtam kérni
Mondjuk azon kicsit parázok, hogy utólag vettem észre, hogy +36 20 résznél náluk lemaradt a "+" (pedig én megadtam normálisan) remélem kapok nyitó kódot, mert másodjára már nem engedi módosítani a csomagot.
Van esetleg Magyar Deck discord közösség amúgy?
-
zoltannagy
aktív tag
válasz
Scarletiel #11457 üzenetére
Na az akkor tök jó.
Akkor nekem másnap jön valószínű mert nálam még csak ez van
24/03/2025 05:10
The parcel has left the parcel center.
Netherlands. -
30z.Samu
félisten
válasz
zoltannagy #11477 üzenetére
Nekem fent van, Steam-es, semmi baja nem lett a játéknak.
-
zoltannagy
aktív tag
válasz
nincsnév007 #11471 üzenetére
Igen-igen konzolosabb a Steam Deck meg jobban is bejött valahogy az egész.
Egy kérdés: Valaki már feltette Deckre a Resident Evil 4-et Magyar szinkronnal?
Anno én féltettem igaz a virágbolti verziót csak úgy emlékszem, talán nagyon akadt tőle vagy valami volt.
Most nem tudom ez attól volt e mert "nem volt eredeti" vagy valami baja volt a szinkrontól -
30z.Samu
félisten
válasz
cami][us #11472 üzenetére
Nem szoktam.
#11470Scarletiel: Azért érzed smooth-abbnak a 30fps-t HH módban, mert kicsi kijelzőn nem jön ki úgy, ha darabos a játékmenet, de nagyobb kijelzőre téve nem tudod nem észrevenni. Meg mert ha a Steam Deck-en állítod be a 30fps lock-ot, akkor nagyobb eséllyel a frame time-ot is jobban be tudja lőni, mintha a játék alatt állítod be.
-
Scarletiel
senior tag
válasz
UberMutant #11474 üzenetére
Oh okés köszi
-
UberMutant
őstag
válasz
Scarletiel #11473 üzenetére
a cím alapján döntik el.
-
Scarletiel
senior tag
Most jutott eszembe egy elég fontos kérdés... Honnan tudja a Steam, hogy nekem EU vagy UK plug kell? Akárhány kicsomagoló videót nézek, ott nem EU dugvilla van, hanem ez a nyárs szerű izé...
-
nincsnév007
addikt
válasz
zoltannagy #11454 üzenetére
Köszi. Akkor mondhatni hogy a legion a win miatt jobban pc-s steam deck meg hozza a konzolos érzést. Nekem ha egy valami miatt kéne win azok a fránya magyaritások, már gondolkodtam hogy nem ps6ot fogok venni hanem veszek egy pct de még full hd játékra is nagyon sokkalom az árukat érte meg hát újra meg kéne vegyem a játékokat amiket ki akarok játszani magyarul. Hááát mondom nem tudom. Meg ezen kívül Windowst már nem nagyon akarok használni nagyon bejött a decken lévő Linux használhatósága
-
Scarletiel
senior tag
Mondjuk nem tudom optikai csalódás vagy beképzelem magamnak, de ami mondjuk Switch-re jött ki port és 30fps-t tud stabilan azt valahogy handhelden nem úgy érzékelem mint PC-n a betonstabil 30fps-t. Mindegy hogy motion blur be van-e kapcsolva vagy sem, a handhelden mégis fluidabbnak hat. PC-n meg szó szerint látom hogy törik össze a játék (nem screen tearing, csak nem tudom szebben kifejezni)
-
30z.Samu
félisten
Én igazából tolok rajta hardver igényesebb játékokat is, RDR 2-t is játszottam vele meg most a CP2077-et nyúzom. Az idei játékokkal nem tudom mennyire birkózik meg, azt tudom hogy az új AC-ban el lehet érni egy stabil 30fps-t. De azon gondolkodtam hogy ha esetleg elfogyna a hardver, akkor marad Remote meg retro masina. Nem szándékozom még továbbadni rajta 2-3 évnél előbb.
-
ripla
addikt
válasz
consono #11462 üzenetére
Ehh, választhatnának jobban megkülönböztethető neveket, mert ez agyrém, hogy alig van különbség a nevekben. Ezért kevertem akkor én is.
Ettől függetlenül nekem kimarad, a Deck 2-re várok.#1146130z.Samu
Nekem sincs vele bajom, amire ki lett találva, arra tökéletes. Csak indie meg kis költségvetésű játékokat tolok rajta, olyanokat amiket az asztali gépre nem telepítek fel, csak ide, és vica versa. -
ripla
addikt
-
consono
nagyúr
A Best Buy-nál az USA-ban már előrendelhető a Lenovo SteamOS-es handheldje, Z1 Extreme-mel (32GB/1TB): [link]
-
30z.Samu
félisten
CP2077-ben most kezd beindulni a story. Nincs spoiler gomb, így inkább nem írom le hol járok.
De amúgy ahhoz képest hogy azt mondtam korábban hogy kevés a teljesítmény Deck-en, tök simán kihozok belőle többségben 40fps-t. Az pedig elegendő.
-
Scarletiel
senior tag
válasz
zoltannagy #11451 üzenetére
Én is meglepődtem, de már a magyar GLS-től kaptam értesítést, hogy 24-e a tervezett kiszállítás. Át is kértem csomagpontba
Ha kedden jön az se baj, a sok 12 órázás miatt nem sok időm/energiám van rá amúgy sem de nemsoká szabi és akkor kiélvezhetem
-
kzolee216
senior tag
Én is jövő héten rendelek Oled kijelzővel egy Steam Decket. Van esetleg valami visszatérő problémája, amit érdemes tudni? Zavaróan villogó kijelző, driftelő controller, akkumulátor élettartam, stb. Ezeket ha probléma lenne, akkor garanciavesztés nélkül én is kicseréljetem? (pl controllerek, akkumulátor)
-
zoltannagy
aktív tag
válasz
nincsnév007 #11453 üzenetére
Igazából a Win miatt vettem, mert szabadabban feltudtam telepíteni rá "dolgokat" de meg is fogta a gépet pedig nem gondoltam, hogy ennyire.
A GTAV-el mikor van egy kis időm sokat szoktam játszani, örültem, ha bírta tartani az 52-70 fps-t.
Ne érts félre nem vagyok az a nagy FPS figyelő a Deck OLED stabilan tartotta a 90fpst és a kijelző miatt is jobb.
A mikro laggról meg ne is beszéljünk és sok Steam játék meg vagy kis ablakba ugrott fel indításnál aztán újra bekelelett állítani dolgokat előlről az RDR2-ről meg inkább ne is beszéljünk.
Tehát így, hogy már van összehasonlítási alapom, csak a Steam Deck, mert annyira jól vannak optimizálva a dolgok.
Ettől függetlenül vártam már a Legio Go S-t, de ahogy elolvastam a hozzászólásokat mert már előlehet rendelni, na mondom akkor oké, elengedem inkább és maradok a Steam Decknél.
[link] -
nincsnév007
addikt
válasz
zoltannagy #11451 üzenetére
írnál pár mondatot hogy miért csalódás a legion?
-
zoltannagy
aktív tag
válasz
Scarletiel #11445 üzenetére
Az kicsit gyors lenne, a szállító már fel is vette?
Én csütörtökön rendeltem de még csak becsomagolva van egyenlőre.
Nekem már ez a Második Steam Deckem, de maradok is nála, mert a Lenovo Legion Go elég nagy csalódás volt nekem sajnos... -
vidaila
senior tag
válasz
Scarletiel #11449 üzenetére
Én nem vettem észre különbséget microsd és belső ssd között
-
Scarletiel
senior tag
válasz
nincsnév007 #11448 üzenetére
Akkor nem aggódom, a betöltési időkre gondoltam amúgy illetve hogy van e pop-in miatta.
Köszi! -
nincsnév007
addikt
válasz
Scarletiel #11447 üzenetére
milyen töltésre gondolsz?
nekem 64 gb gép van 500 gb-s sd kártya van benne arról megy minden játék, de legfőképpen az euro truck simulator 2, és nincsen probléma. ami így nagyobb játék volt talán a forza horizon 5, cyberpunk 2077, far cry 6, gta 4, ezek jól futottak sd kártyáról. a cyberpunk dlc-re írják hogy ajánlott asszem az ssd, de az alap jól fut. -
Scarletiel
senior tag
válasz
UberMutant #11446 üzenetére
Nem lesz gáz a töltéssel?
-
UberMutant
őstag
válasz
Scarletiel #11445 üzenetére
vegyél bele 26k ért egy 500 gb sd kártyát
-
Scarletiel
senior tag
Jó gyors a kiszállítás, tegnap rendeltem a hétvége miatt hétfőn már nálam is a masina.
Kicsit aggódom hogy nem lesz elég az 500GB, bár zömében régebbi címek, indie játékok meg Jrpg menne rá. -
agaron
tag
Elvileg igen. En protondb-t szoktam nézni pl Grid Legends
-
Sakab
senior tag
Még egy kérdés...GRID Legends fut steamos alatt vagy ott is már él ez a rohad anticheat hulyeség?
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, a Steam nagy akciójában megvettem az F1 2024-et, ill. a BF2024-et. Viszont mint kettönél ezt az anticheat szarságot dobja fel:
Esetleg van erre valami megoldás? F1 nél nekem elég lenne az offline játékmenet is -
kzolee216
senior tag
válasz
Scarletiel #11434 üzenetére
Kivancsi vagyok hány nap alatt fog megjönni. Fóliát megoróbálok előre berendelni.
-
kzolee216
senior tag
válasz
Scarletiel #11420 üzenetére
En is hamarosan rendelem es nekem is van benne ő betű
középárfolyamon vetted?
-
30z.Samu
félisten
válasz
Scarletiel #11430 üzenetére
Ha be van kapcsolva a felhő mentés, akkor persze.
-
Scarletiel
senior tag
Basszus még egy kérdés... tudom sokadik, de a mentések átmenetesek PC és Deck között? Tudom a Deck-en ott folytatni ahol PC-n abbahagytam? Nagy királyság lenne ha mondjuk egy FF VII-et nem kéne előről kezdeni
-
30z.Samu
félisten
válasz
nincsnév007 #11427 üzenetére
Igen, mindkettőre felrakom a játékot, Windows-os gépen feltelepítem a szinkront. Majd a mappát átmásolom külső meghajtóra és onnan felmásolom a Deck-re, mindent felülírva. Bár most már van Steam Deck-es telepítő is, én nem próbáltam ki, ez bevált taktika.
-
30z.Samu
félisten
válasz
nincsnév007 #11425 üzenetére
Most a szinkronra gondolsz?
-
30z.Samu
félisten
válasz
Scarletiel #11422 üzenetére
-
Scarletiel
senior tag
Amúgy egy teljesen off off topik, de nem tudom hol kérdezzem meg... Hogy tudtok custom avatarokat használni itt prohardveren? Nekem egy csomó amit használtok nincs benne a választható listába.
Bocsi a nagyon off topic miatt, törölhető, csak valaki írja meg nekem pls -
30z.Samu
félisten
válasz
Scarletiel #11420 üzenetére
Nem lesz gond. Majd have fun!
-
Scarletiel
senior tag
No nem bírtam magammal, megrendeltem már most a Steam felületén. Annyi, hogy a címemben van egy "ő" betű amit nem tudott értelmezni, és "o" lett helyette, remélem ez nem hiúsítja meg a kiszállítást.
A tartozékokat meg köszönöm!
-
tl-x
addikt
válasz
nincsnév007 #11418 üzenetére
Én nem próbáltam nélküle, de nekem teljesen jó az érzékenysége, bár ha lehet én se tapicskolom.
-
-
tl-x
addikt
válasz
Scarletiel #11404 üzenetére
-
Scarletiel
senior tag
Még ami felmerült bennem kérdés, hogy ha jól értettem lehet streamelni is a játékot a deck-re. Ez hogy néz ki a valóságban? Mondjuk párom játszik a PC-n, de közben elindítom én is a steam-es játékot és azt jó net esetében szépen kiküldi a gépre? Vagy olyankor elindul PC-n és úgy kapom meg a képet a Deck-re? Bocsi a sok hülye kérdésért srácok.
-
Diopapa
addikt
-
QuippeR
tag
"- Szerintem az csak úgy működhet, ha mindenki csinál magának egy saját accountot, és mindig azzal a felhasználónévvel és jelszóval lép be. Viszont vedd figyelembe, hogy a gép tárhelye pillanatok alatt meg fog telni, ha mindenki a saját accountja alatt felinstallálja a játékait. De megmondom őszintén ezt sosem próbáltam ki, szerintem egy géphez csak egy accountot lehet hozzárendelni."
Ez nem így van, family sharing esetén például biztosan csak egyszer telepíti fel a játékot, a felhasználóváltás is kifejezetten egyszerű (a jobb felső sarokban a profilra nyomsz, kiválasztod amelyikbe át akarsz lépni), ellenben az én szájízemnek túl sokáig tart (újraindítja a felületet, olyan fél perc lehet az egész).
-
UberMutant
őstag
válasz
kzolee216 #11409 üzenetére
ne felejtsd , hogy 14 napos elaálls érvényes
https://store.steampowered.com/hardware_order_termsyou have the right to cancel any purchase of the Hardware on Steam within 14 days from the day on which you or a third party indicated by you (other than the carrier) receives the Hardware purchased.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
kzolee216 #11409 üzenetére
Én rengeteg RTS-t játszottam Decken, az akkoriban újnak számító Dune: Spice Wars kicsit röcögött, de 720p-ben elment, Age of sorozat jól futott, Starcraft remastered, StarCraft 2 és Warcraft 3 remastered is játszhatóak amúgy (nyilván egér+bill, monitorra kötve). A modern RTS-ek szerintem már megfektetik, elég kompromisszumos videók alapján, inkább nem is ábrándoztam ilyesmikről.
From játékok Elden Ringig bezárólag jól futnak rajta, Armored Core VI nem tudom, milyen lehet. -
kzolee216
senior tag
Sziasztok! Kicsit elgondolkoztam, hogy beszerzek egy Oled-es Steam Deck-et.... Kicsit rajtam van a para, hogy mi van ha nem jön be. 41 vagyok, vénülök és lehet egy kanapén tolva kényelmesebb lenne, mint begubózva a gép előtt. Főleg a stratégiai gamek foglalnának le, de nem tudom, hogy ezek mennyire kompatibilisek a Deck-el. (C&C, Red Alert, Starcraft - ez tudom felejtős az oprendszer miatt, Age), ritkán pedig Dark Solus és társai. Meg tudtok győzni? Nem kell sok hozzá
Ha Steam-en keresztül venném meg, akkor jól számolom, hogy középárfolyamon kb. 226.000 lenne házhozszállítással az Oled 512-es?
-
Evome
senior tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni.
Kijött a GTA5 enchanted edition, és kedvem lett a játékot újra kijátszani. Telepítettem, játszottam vele, végig vittem, elég volt.
Nem tudom letörölni.... Akárhányszor rányomok az uninstall-ra, gondolkozik, 6-7 percig, erőlködik, de végül kiírja a gép hogy "Failed to uninstall: Connection time out"
Mit tudok tenni ? -
hunym
kezdő
válasz
Scarletiel #11404 üzenetére
Esetleg egy szilikon tokot rá, ha úgy gondolod hogy szükséges, hogy megvédd a karcoktól.
Amit nagyon ajánlok az egy párnyi thumb stick grip (ehhez hasonlót:[link])
Többiek véleményére én is kiváncsi lennék -
Scarletiel
senior tag
Még annyi kérdésem lenne, hogy milyen accessory-t érdemes hozzá venni? Kijelző fólia az alap, de érdekelne ki mit használ.
-
hunym
kezdő
válasz
nincsnév007 #11402 üzenetére
Igen.. szerintem még mindig nagyon érdemes venni OLED-et. Én is sokat gondolkodok rajta mostanában.
-
hunym
kezdő
válasz
Scarletiel #11391 üzenetére
Szia látom kaptál már választ és döntöttél, én annyit hozzátennék, ahogy én tudom eddig semmilyen információ nincs arról hogy jönne a közeljövőben új steam deck, csak feltételezik az emberek, maga a steam ezzel kapcsolatban még semmilyen infót nem adott. De nyilván lehet hogy csak úgy random egyik napról a másikra bejelentik.
De mivel most kapott egy bikásabb updatet a SteamOS, szerintem minimum erre az évre felejtős az új termék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Pro 15" - 2019 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, 4GB Radeon - garancia (59)
- MSI Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD, i5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD, i5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- HP ZBook Studio G4, 15,6" FHD, i7-7700HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, W11, 27% áfás szá
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest