Hirdetés
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincsnév007
addikt
-
-
nincsnév007
addikt
válasz
KISDUCK
üzenetére
Ezt még tavaly írtam
Mondjuk én nagyon várom hogy milyen gép lesz kíváncsi leszek az árra de sajnos nem feltételezek jót most a ramok miatt. Az is lehet hogy idén se fog megjelenni. De lehet akcióban majd be szerzem. Steam decket meg ugyan úgy megtartom. Nézegettem pcket előre összerakottat de valami brutális árban vannak. -
nincsnév007
addikt
a steam machinról csak annyit lehet tudni hogy csak jővőre jön valamikor?
-
nincsnév007
addikt
esetleg valaki nem vette meg a sims 2 újra kiadott verzióját? sims 4-et próbáltam de valamiért nem menti el a játékállást a deck. nem akarok a sims 2-vel is így járni.
-
nincsnév007
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
plusz ami még eszembe jutott hogy bill egér nem működik, működött.
bojan: amúgy maga a játék milyen ? nehéz? vagy tudsz adni egy kettő tippet a játékhoz -
nincsnév007
addikt
válasz
KISDUCK
üzenetére
megnyitottam pl az inventoryt, és a kamera össze vissza ugrált, beragadott. próbálgattam hogy a controlleren melyik gomb mit csinál és folyton bugolt, beragadott a kamera, újra indítottam de ugyan ez. igaz én monitoron próbáltam de nem hiszem hogy az nem tetszene neki.
-
nincsnév007
addikt
válasz
d3tox1c
üzenetére
szia. elég sok magyarítást telepítettem már deckre eddig mind működött, egyet kivéve a dying light az exe-t nem ismerte fel a játék, de gép monsteren lévőt igen ami csak egy fájl és azt kell behúzni a megfelelő helyre, csak az deepl-es fordítás. most a baldurs gate 3 magyarítást próbáltam ki ami szintén deepl a gep.monster oldalról az is jó működik.
mellékes megjegyzés: baldurs gate 3 nekem eléggé bugos volt vissza is kértem az árát
-
nincsnév007
addikt
válasz
Sidorovich
üzenetére
ez szerintem nem csak az alis cuccokkal van így, múltkor szanáltam a fiókomat és minden szar műanyag ragacsos lett, és nem lehet őket el takarítani, és nem alis cuccok voltak.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Sidorovich
üzenetére
jelenleg a temuról is hamarabb megjön a csomag mint hogy a magyar posta el tudjon küldeni egy levelet a következő városba, is

-
nincsnév007
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
mondjuk jut eszembe hogy ets2 jön ps5-re is akkor az tárgytalan xDD de ez király gép lesz szerintem főleg linuxxal.
kovsol: szerintem valami jó fajta akksi technikára várnak. -
nincsnév007
addikt
válasz
xandrush0831
üzenetére
temun a neveket sose szabad elolvasni, mert akkor hülyeségeket írnak hogy hihetetlen, fogalam sincs honnan szedik. én a kép alapján rendelek mindig, meg a hozzászólásokat nézem meg, így eddig még nem ért csalódás.
ha meg nem is lesz jó, azonnal jelezd nekik és amint a futárnál lesz a csomag már küldik vissza is a pénzt. -
nincsnév007
addikt
esetleg valaki a baldurs gate 3-at nem próbálta mióta nativ lett az is?
-
nincsnév007
addikt
Az uj maffiának is gyenge mar a deck ?
-
nincsnév007
addikt
valaki próbálta már a clair obscur expedition 33 játékot? nagyon piszkálja a fantáziám főleg ha sikerülne rá rakni a magyar feliratot
-
nincsnév007
addikt
valakinek meg itt az ac2? most akciós steamen és gondoltam akkor kijátszom de sajnos controllerel nem működik, maga a gépen müködik de sajnos billentyűzetnek érzékeli és hát így elég rossz az irányítás :/
-
nincsnév007
addikt
erről azért a játékok is tehetnek, mikor megvettem a ps4-et több hónapon keresztül vártam hogy mindig haza érjek és játszhassak
ps5-nél ez már el múlott. steam decknél ez azért megvan van hogy ets2-vel nem játszok 1 hónapig utána megint alig bírom abba hagyni, car mechanic simulatorral 1 éve nem játszottam de most megint játszok vele. ps5-n csak a fortnite megy, ha azzal nem játszanák akkor tényleg sajnos nincs mire bekapcsoljam. :/ -
nincsnév007
addikt
én se utazok semmit és úgy van deck, billentyűzet monitor és kész is lett a számítógépem
és mellette egy ps5 meg egy series s van. Én pl pc ex címeket játszom, mint pl az ets2. plusz a hordozhatóság mellett azért nem muszáj mindig utazni házon belül, vagy kint az udvaron is nagyon jó
-
nincsnév007
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
nálam a steam menüben is jó. esetleg próbáld meg azt hogy át lépsz asztali módba és ott is be kapcsolod a bt-t.
vagy a steam menü alatt a gaming módot érted? -
nincsnév007
addikt
válasz
kovsol
üzenetére
azt tudom, mindig úgy szoktam nézni, csak én monitoron játszom és úgy voltam kíváncsi hogy azon hogy fut.

chris0000: még semmilyennel, de a gép.monster oldalán fent deepl fordítással.
[Red Dead Redemption 2 magyarítás]
csak ez rar-ban van feltöltve. -
nincsnév007
addikt
Az fsrt ki vették?
-
nincsnév007
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
én tegnap telepítettem frissítést, akkor az már javított lehet? ma nekem nem volt frissítés.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
nekem is 512-es samsung sd kártyám van a gépben 2 éve hibátlan. kopp kopp

-
nincsnév007
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
sajnos a bt az nálam is bugos. nekem redmi fülesem van hol egyszer a balra, hol egyszer a jobbra csatlakozik és egyszer csak megtaláljak egymást.jbl fejhallgatóval jól működik. meg van még egy olyan bug hogy ha asztali módban nem kapcsolom be bt-t akkor játék módban is hiába van bekapcsolva a bt nem működik, nem tud semmire se rá csatlakozni.
-
nincsnév007
addikt
válasz
ilovedigweed
üzenetére
én proton 9-el játszom, és proton 9-el is telepítettem a magyarítást.
-
nincsnév007
addikt
válasz
ilovedigweed
üzenetére
esetleg egy forma protonnal próbáltad? én is hétvégén telepítettem fel magyarítást szerencsére müködött, most lehet majd a gta 4 magyarítást próbálom meg.
-
nincsnév007
addikt
szerintetek ha van a gépben egy sd kártya akkor oda is létrehozhatók egy letöltés mappát? magyarításoknak.
-
nincsnév007
addikt
válasz
ilovedigweed
üzenetére
próbáltad asztali módban hogy a telepítés .exet hozzá adod nem steames játékként be állítasz rá egy protont és futtatod asztali módban ?
Scarletiel: Szuper, mi lesz az első játék ?
-
nincsnév007
addikt
ha decken külső monitoron játszok de 720p felbontáson akkor is jobban terhelem mint ha a saját kijelzőjén játszanák?
-
nincsnév007
addikt
azért ha megjön a gép, egy pár nap múlva majd írjatok véleményt hogy milyen

-
nincsnév007
addikt
válasz
zoltannagy
üzenetére
Köszi. Akkor mondhatni hogy a legion a win miatt jobban pc-s steam deck meg hozza a konzolos érzést. Nekem ha egy valami miatt kéne win azok a fránya magyaritások, már gondolkodtam hogy nem ps6ot fogok venni hanem veszek egy pct de még full hd játékra is nagyon sokkalom az árukat érte meg hát újra meg kéne vegyem a játékokat amiket ki akarok játszani magyarul. Hááát mondom nem tudom. Meg ezen kívül Windowst már nem nagyon akarok használni nagyon bejött a decken lévő Linux használhatósága
-
nincsnév007
addikt
válasz
zoltannagy
üzenetére
írnál pár mondatot hogy miért csalódás a legion?
-
nincsnév007
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
milyen töltésre gondolsz?
nekem 64 gb gép van 500 gb-s sd kártya van benne arról megy minden játék, de legfőképpen az euro truck simulator 2, és nincsen probléma. ami így nagyobb játék volt talán a forza horizon 5, cyberpunk 2077, far cry 6, gta 4, ezek jól futottak sd kártyáról. a cyberpunk dlc-re írják hogy ajánlott asszem az ssd, de az alap jól fut. -
-
nincsnév007
addikt
válasz
Nathan0909
üzenetére
úritesn a fifát régen de szénné játszottam, főleg úgy hogy nagyon nem szeretem a focit, de a fifában jó volt, fifa 06,al kezdtem de még azt se tudtam hogy mit kell nyomni, és akkor jött a fifa 07 magyar szinkronnal hát ott le dobtuk a hajunkat.
pont most néztem hogy steamen lehet e venni még régebbi magyar szinkronos fifát de már sajnos nem. 
-
nincsnév007
addikt
valaki próbálta már telepíteni a szinkront?
most nézem van steam deck és linuxos verzió is -
-
nincsnév007
addikt
delta force játékot próbáltátok már? yt-n csomó videó van rajta de ha én letöltöm bármit állítok mindig ki dob a játékból amint arra nyomok hogy launch.
-
nincsnév007
addikt
am a decknek hall effektes az analógjai?
-
nincsnév007
addikt
nekem azt csinálja dokkolva monitorra hogy ha aksiról megy akkor egy 20-30%-nál elkezdi eldobni a jelet, össze vissza kapcsol a deck kijelzőjére meg vissza a monitorra, de van hogy vissza se kapcsol, ilyenkor a dokkoló se kap áramot mert nem is világít. ha rárakom tölteni akkor jó. és amikor ezt megvettem akkor ezt nem csinálta.
-
nincsnév007
addikt
nálatok is nagyon bugos a rendszer? asztali módban akkumulátorról a beállításokban hiába állítom át hogy nem kapcsoljon ki a képernyő, vagy hogy ne függessze fel a munkamenetet 10 perc után ugyan úgy kikapcsol, bluetooth még mindig nem jó játék módban.
-
nincsnév007
addikt
Én talán far cry 6 terhelhettem meg a leckét legjobban de nem tűnt fel hogy merült volna, végig dokkolva.
-
nincsnév007
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
nekem baseus hub-om van, gyári töltővel használom, egyedül néha akkor dobja el a képet monitoron, amikor már le merülőben van az akkumulátor. ha fel van töltve vagy töltőröl megy akkor tökéletes. de ez hogy eldobja képet ha kevés benne a töltöttség, az is csak egy hiba mert egyik frissités óta csinálja, de még ezt se javították.
-
nincsnév007
addikt
nem, ott nem jelenik meg a bt ikonja. nekem még bt csatlakozásra nem indult újra, ahogy nézem steam hírközpontot "Steam deck kliens béta frissítés június 24" és ott van hogy: "Javítottunk egy lehetséges összeomlást Bluethooth eszközök párosításkérési idejének túllépésekor."
remélem ez lesz az, bízok benne hogy akkor tudnak a hibáról. -
nincsnév007
addikt
Azért a Bt menüt rendesen elcseszték, nem tud se eszköz csatlakozni meg se elfelejtettni az eszközöket.
-
nincsnév007
addikt
mostanában azt játsza a gép hogy be kapcsoláskor újra be kell jelentkeznem és nem enged be, emailben jön a kód, de vissza dob a bejelntkezés képernyőre. ha újraindítom akkor jó. Nálatok nem csinál ilyet?
-
nincsnév007
addikt
egy kis infó, lett magyar nyelv az asztali nézetben is!
-
-
nincsnév007
addikt
bugokat hogy lehet jelenteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Viccrovat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Igen deckre van már magyarítás.

Cucuska2