Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
tl-x
addikt
Lehalt a steam? Nem indulnak a játékok csak ha repülőgép módba teszem a gépet.
Az áruház se jön be.
-
tl-x
addikt
Megvettem a Terminator 2d no fate-et. Szépen fut
-
tl-x
addikt
válasz
Sidorovich
üzenetére
És itt még olcsóbbak: [link]
-
tl-x
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Azért most már elég sok alternatíva van, nézz szét a piacon. Nekem a Xbox Rog Ally-ok és a Legion Go 2 is megmozgatja fantáziám. Sima Legion-ra és GO S-re már hivatalosan fel lehet tenni a SteamOSt.
-
tl-x
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Visszatérsz? Azért nézz rá ezekre is: [link]
-
tl-x
addikt
válasz
Sidorovich
üzenetére
Gratula! Jó játékot!
-
tl-x
addikt
válasz
Sidorovich
üzenetére
Amazonról rendeltem a Lenovo Legion GO S-t és tok és fólia megjött rendben 1 hét alatt más futárszolgálattal, de az UPS-nél volt a gépem már 1,5 hete mire végül megkaptam sérült külső dobozban, nem kevés telefonálás és idegeskedés után. Folyamatosan félreinformáltak. Szerencsére a gép doboza és a gép sértetlen volt de ez nem rajtuk múlt.
-
tl-x
addikt
válasz
Sidorovich
üzenetére
Szerencse, hogy nem a UPS viszi ki neked
-
tl-x
addikt
válasz
Sidorovich
üzenetére
Azért nézz rá erre is: [link] Nekem fájt a szemem a SD OLED-től és ilyet vettem helyette pont mert LCD. Csak az enyém 512-es. Ja és ment is rá másnap a Win11-helyett a SteamOS.
-
tl-x
addikt
válasz
Sidorovich
üzenetére
Microsd-vel bővítheted és akkor nem kell szétszedni a gépet. 512 SSD-re a nagyobb címeket érdemes feltenni a mircosd-re pedig a kisebbeket.
-
tl-x
addikt
Engem az lepett meg, hogy feltettem mac-re a steam klienst és csomó játékom telepíthető rá. Pl.: Tomb Raider, Hades I-II stb.
-
tl-x
addikt
válasz
xandrush0831
üzenetére
Mi ez?
-
tl-x
addikt
Jön a Cronos demo [link] -
tl-x
addikt
Kikapcsolt FSR-el és fps limit nélkül még jobban megy a Cronos.
-
tl-x
addikt
Cronos kapott Steam Deck natív frissítést.
-
tl-x
addikt
Hades II
-
tl-x
addikt
Köszönöm, megnézem
-
tl-x
addikt
Dead Space remake-re van valakinek tuti beállítása? Akárhogy állítgatom mindig van, hogy megakad leesik az fps 1-re random. Amúgy meg megy folyamatosan egy darabig. Minden Low és Protonon GE és fix 30 fps, performance mód.
-
tl-x
addikt
Akinek esetleg bántja/fárasztja a szemét a kijelző a decky loaderen belül van egy pwm plug in ami elvileg orvosolja a problémát. Gondolom max fényerő (ekkor a legkisebb a vibrálás) mellett csökkenti azt szoftveresen, hogy nem süsse ki a szemet. Én már eladtam és jelenlegi steamos-es gépem IPS.
-
tl-x
addikt
Próbálta már valaki a Call of the Sea-t? Azt hittem, hogy simán elfut majd maxon, de aztán lejebb kellett vennem a grafikából, hogy menjen 30fps felett.
-
tl-x
addikt
Behúztam a Children of Morta-t. Jó?
-
tl-x
addikt
Ma megvettem a The Spirit of the Samurai-t [link] (kódos oldalon még olcsóbb). Mandragóra mellé gondoltam elfér, még nem próbáltam, de a videók alapján meggyőzött.
Valaki játszik vele? -
tl-x
addikt
válasz
consono
üzenetére
Nem fogok iPad Pro-t venni, baromi drága, nagyon vékony és nem kockáztatom meg, hogy esetleg azt se bírja a szemem. Valószínű egy IPS paneles iPad lesz belőle, egy Air mondjuk. A Deckre meg még keresem a megoldást. Ajánlották rá külföldi fórumon a betekintésgátlós fóliát.
-
tl-x
addikt
Bocs ha kicsit off leszek, van olyan köztetek akinek a Deck OLED kijelzője bántja a szemét de mondjuk van OLED-es iPad Pro-ja és azzal pedig semmi baja?
-
tl-x
addikt
válasz
UberMutant
üzenetére
Sikerült, az volt a baj, hogy 60hz-en volt a kijelzőm.
-
tl-x
addikt
válasz
UberMutant
üzenetére
Megpróbálom de ha nem megy lehet PS5-re veszem meg és akkor Portálon is tudom nyomni. Bár videó alapján olyan mint ami OLED Decken mutatna jól.
-
tl-x
addikt
válasz
UberMutant
üzenetére
Köszi, nekem csak fekete képernyő. Lehet az volt a baj, hogy az sd kártyára telepítettem?
-
tl-x
addikt
Ezt sikerült már valakinek elindítania Deck-en? [link]
Letöltöttem a demot de csak fekete képernyő jött be semmi más. Proton experimental-al is próbáltam. -
tl-x
addikt
Sokan írtátok, hogy háton fekve játszotok, ezt hogy kell elképzelni? Mert ha a fejetek felett tartjátok a Deck-et az baromi kényelmetlen lehet.
-
tl-x
addikt
Ha már gondolkozol rajta azt jeleni, hogy beférközött a gondolat a fejedbe, hogy vágysz egy ilyen cucra és ész érvekkel úgyse tudod magad lebeszélni róla (saját tapasztalat). Szóval valószínú megveszed, boldog leszel tőle, eleinte nemfogod olyan sokat használni a többi gamer cuccod, de ez majd késöbb változni fog, de akkor már nem akarsz majd megválni tőle.
-
tl-x
addikt
válasz
UberMutant
üzenetére
Jópofa cucc! Esetleg vehetsz hozzá valamilyen magsafe asztali tartót [link] és akkor jobban elvan a Deck mellett.
-
tl-x
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nekem már most is úgy fut rajta
-
tl-x
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Nekem ez van, ez javasolták külföldi oldalakon. Azt nem tudom számít-e az A2. -
tl-x
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Én nem próbáltam nélküle, de nekem teljesen jó az érzékenysége, bár ha lehet én se tapicskolom.
-
tl-x
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
-
tl-x
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Amikor elindul a csomag GLS értesítésben lehet változtatni csomag automatára, nekem is így volt és nem volt rá vám. Switch után sokkal kényelmesebb. Emuláláshoz nem kell másik OS.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyúrósok ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
de lényeg, hogy megy az oldat.