- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung SmartTag2 teszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
starpeter #68778 üzenetére
Hagyd ezt a tradelősdit, nem neked való. De mivel tudom, hogy a hülyék nem adják fel, ezért megpróbálok neked utoljára leírni pár dolgot a tradelésről, de ezután légyszives a google-t használd, mert minket idegesít az, hogy fogyatékosnak tetteted magad.
-Ha a steam azt írja 7 nap, akkor 7 nap, esetleg még az jöhet szóba, hogy addolod azt akivel tradelsz, és kliensen belül bonyolítjátok le az egészet
-Az árak ingadoznak, ha marketen eladsz valamit, láthatsz egy grafikont, azokat érdemes nézegetni.
Ennyi lenne amit tudnod kell, a többi már csak odafigyelés, és türelem kérdése.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz
starpeter #68778 üzenetére
én tökre értelek, nem akartál tradelni, felhúztál egy új wint. ollie azt mondta, hogy ne töröld a cookie-kat mert akkor újból számol...te ugye meg nem akartad, hogy lejárjon a számláló ezért nulláztad.
egy kérdésem van, hogy ki azaz ember aki ide ír a nevedben?
http://jateknaplo.blog.hu
-
válasz
starpeter #68647 üzenetére
A te dolgod, de ettől még irány a linkelt topik. Főként, mivel annak első hozzászólásában is foglalkoznak az általad említett fogadással, ott kaphatsz segítséget ez ügyben. Itt nem.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
válasz
starpeter #68641 üzenetére
Szerintem ezzel a problémáddal menj a CS:GO topikba, ez a kérdés csak annyiban kapcsolódik a Steam-hez, hogy a játékot a rendszeren belül kell aktiválni mindenképp. Ez egy third-party oldal, aminek köze nincs sem a Steam állapotához, sem az ott zajló akciókhoz, sem az új megjelenésekhez, igazából semmihez. Ez csak egy játékhoz kapcsolódik. Már jópár napja kérdezgeted ezt.
Egyébként nem tanulsz. Múltkor ez a fogadósdi majdnem a profilodba került. Én nem szólok bele, de hagynám az egészet.
Magyarországon jelenleg a marihuána illegális szernek számít, tehát ne nagyon hangoztasd, hogy érzed a friss fű szagát
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Anonymus X
tag
válasz
starpeter #68636 üzenetére
Én már kezdem azt hinni, hogy csak trollkodsz.
Páran kiegészítették a hozzászólásomat is, hogy egyértelmű legyen (bár szerintem érthető voltam). Azonban nem tudom, miért gondolod az eredeti hozzászólásom alapján, hogyha nem rendelkezel bármiféle eredeti példánnyal a Borderlandsből, akkor most ingyen behúzhatod.
@(#68640) starpeter
Kérlek mondd már meg, hogy melyik szó utal az ingyenességre számodra?
[ Szerkesztve ]
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
Anonymus X
tag
válasz
starpeter #68633 üzenetére
A Borderlandset szeretnéd aktiválni Steamen vagy mást? Az itt felsoroltakon kívül kár is próbálkoznod bármi mással (1-2 kivétel akadhat, nem tudom mennyire friss a lista).
Egyébként lekolléganőzni engem nem volt szép. Örihari
@#68634 starpeter
Nem, nem ingyenes, de ezt már elmondták mások is. Amennyiben rendelkezel a Borderlands dobozos kiadásával (vagyis megvetted boltban), most Steamen is a tiéd lehet (persze ez már "ingyen", de előtte meg kellett venned a dobozost).
[ Szerkesztve ]
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
eami
Topikgazda
válasz
starpeter #68630 üzenetére
elindítod a steamet, ha betöltött, akkor (bal) felső sorban ott a menü, összesen 5 darab. Az első "steam" felé viszed az egeredet, kattintasz egyet, majd végig olvasod milyen lehetőséged van. Aztán kicsit jobbra húzod az egeret és megint végig olvasod, hogy milyen lehetőségeid vannak. Aztán megint jobbra, és ezt addig amíg nem találsz olyat menüpontot amelyet keresel.
Ugyancsak megoldás lehet, ha egy pillanatra elmélázol azon, hogy milyen kattintható bigyók vannak a kliensenben, szépen elolvasod őket és értelmezed.
Hát ennyike lenne
-
BigBlue69
őstag
válasz
starpeter #68473 üzenetére
Felmesz egy trade oldalra nezgeted az ajanlatokat.. felveszed baratra kliensen belul.. es ott tradelsz vele.. nem linken keresztul bejelentkezve stb.
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
starpeter #68473 üzenetére
Ez a steam topik, csere a trade ablakba kizarolag vagy eladod marketen ha wallet penz kell belole. Paypalra semmifelekeppen nem, hivatalosan. Tovabbi kerdeseiddel szerintem faradj a csgo topikba vagy nem tom. De teny hogy nem ide valo a tema.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
DeFranco
nagyúr
válasz
starpeter #68482 üzenetére
ú, ecsém, nagy sztár vagy... ennyi pénzből már limuzinban fogod cicababák kerekebbik felérő felszívni a suli tejport jövő szombat este
a semmiből a SEMMIBŐL !!44!!négy!!
mekkora arc.
ugye majd azoknak is osztasz a semmiből a SEMMIBŐL akik live supportoltak neked egy hétig, hogy a maffia accodat nehogy lenyúlja valami 12 éves ecdl vizsgás vértigris
[ Módosította: ollie ]
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
starpeter #68447 üzenetére
Valószínűleg csak kibírsz egy hetet. Ha tegnap vett ismerősöd valamit, akkor még hat nap és néhány óra...
Nem másoknak kellene parancsolgatni, hanem átgondolni a mondanivalódat. Ha nem kérdeznél vissza mindenre 2 vagy 3 alkalommal, akkor valószínűleg nem lenne itt semmiből sem probléma.
Utoljára pedig, lehet hogy csak engem zavar egyedül, de légyszíves olvasd át legalább egyszer, amit hsz-be írsz, mert néha a sok helyesírási hiba miatt kész fejtörőket olvashatnak tőled a fórumlakók.http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
BigBlue69
őstag
-
Heavyrain
őstag
válasz
starpeter #68426 üzenetére
Ha azután tetted át,miután már kiirtottad a keyloggert (és a Guard be van kapcsolva),akkor elméletileg a Steam biztonságban van egyenlőre. Ettől függetlenül jelszócsere ajánlott. Én a helyedben viszont jobban aggódnék az email és minden más megtudott jelszó miatt.
De a továbbiakban már ide írj,innentől már OFF lenne: Link
[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
válasz
starpeter #68424 üzenetére
Gondolom oda is bejelentkeztél korábban,így megtudták a jelszavadat,beléptek és megváltoztatták.
MIUTÁN KIÍRTOTTAD A VÍRUST próbálj jelszó megváltoztatást kérni másodlagos email címre,vagy SMS-es megerősítéssel stb.
Ha nem szerzed vissza az emailedet,akkor ugrott a steam accod is. Annyit tegyél meg,ha be vagy jelentkezve Steambe,hogy az elsődleges emailcímet átírod a feltörtről egy másik,biztonsagos emailcímre,amihez nem jutnak hozzá.[ Szerkesztve ]
-
eami
Topikgazda
-
SenorGrande
senior tag
válasz
starpeter #68413 üzenetére
Menj el biciklizni.
Hagyd végre a Steam üzletelést a fenébe, nem neked való.
Szerk:
Ugye sejted, hogy a PSW rövidítés mit takar? Én azonnal letiltanék minden beléptetett gépet, és egy nem fertőzött gépről újból jelszót cserélnék...(#68393) freeroam12:
Van a megbeszéltekről bármilyen bizonyítékod, képed? Steam chaten beszéltétek meg? Ha valamivel alá tudod támasztani, én megpróbálnám a supportot, hiszen szándékosan vert át, és vetette meg veled a saját hátterét ennyiért.[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
starpeter #68366 üzenetére
Szerintem azt a kijelentő mondatba írt kérdést gondold át még egyszer..(most akkor pontosan mi is akart lenni?
Ha nem vásároltál semmit, akkor valószínűleg eladni sem tudsz. Steam walletet pedig nem lehet átküldeni, max ha itemet kapsz és azt eladod. De itt visszaértünk az elejére, vagyis ha még nem vásároltál....Csgolounge: felrakod az itemeket a választott csapatra, és megy a trade ajánlat egy bottól. Ha nyer a választott csapatod, visszakapod a skinjeidet még néhánnyal együtt. Ha veszítenek, akkor értelemszerűen buktad a tétet.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
csaba951
veterán
válasz
starpeter #68354 üzenetére
A kép szerint nem vagy belépve a Steam Community-be. Lehet, hogy ilyenkor nem működik a lapozás.
Böngészőben:
Először ezen a lapon lépjél be:
http://steamcommunity.com/market/Kliensben:
Ha a fenti kép kliensben készült, akkor valami gond van az internet kapcsolatoddal vagy valami beállítás a gépeden nem engedi rendesen a Steam-hez való kapcsolódást. Esetleg korábban nem voltak tört Steam-es játékok a gépeden?#68358 mate3553
Emlékszel ugye, hogy letörölte a Steam-et (biztos azért nem ment nálam sem egy ideig), és most 7 napos próbaidejét tölti ezen a rendszeren.
[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
válasz
starpeter #68354 üzenetére
Kliensből van ez a kép?! Mert elég furcsák nekem ott azok az árak. Azt hittem böngésző, valami addonnal/scripttel.
(#68357) ZS3NI:
[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
csaba951
veterán
válasz
starpeter #68029 üzenetére
Próbáld ki ezt:
Bontod a routeren az internet kapcsolatot, majd rögtön csatlakozol! Ekkor új ip címet kapsz a Digi-től.Ha ekkor használod a Market-et, akkor rendesen mennie kell! Ha 5-10 perc elteltével ismét tapasztalod a lassú lapozást, meg a keresés eredménytelenségét, akkor valami mégiscsak fut a környezetedben.
_______________________________________________Még egy ötletem van! Figyeld meg, hogy ez a jelenség egész nap jelentkezik vagy csak a csúcs időszakban! (18:00-22:00)
-
csaba951
veterán
válasz
starpeter #68023 üzenetére
Hm! Ezek szerint erről az ip címről csak te használod a Market-et?
Ez a jelenség akkor szokott fellépni, ha egy ip címről rövid idő alatt rengeteg item oldal lekérés/keresés érkezik a Market-en. Több mint 100 lekérés/perc. Normál felhasználás mellett ez nem fordul elő. Elég kifinomult a rendszer, nem nagyon szokott tévedni. Ezért érdekes, hogy te nem használsz ilyeneket és mégis fennakadsz a védelmi rendszeren!
Ha nem te használod, akkor esetleg valaki más aki ugyanezt az ip címet használja. Kollégiumban pl. ezt simán el tudom képzelni. Otthoni környezetben már érdekesebb. Nincs testvéred, aki szintén Market-ezik? Vagy nincs megosztva a net valamelyik szomszéddal? Vagy védve van a Wi-Fi-re való csatlakozás rendesen, illetéktelenek nem tudnak rácsatlakozni?
Ha nem tudod, hogy mik ezek, akkor nem használsz ilyeneket! Csak úgy nem kerülnek a gépre, kizárt, hogy véletlenül elindíts egy ilyet! Ehhez tudatosan meg kell keresned, és elindítanod egy ilyet.
-
csaba951
veterán
válasz
starpeter #68021 üzenetére
Ez most lényegtelen ebből a szempontból!
Ezek szerint nem használsz ilyeneket, és mégis ebbe a problémába botlasz. Ez érdekes!
Milyen internet vonalon használod a netet, amikor ezt tapasztalod. Otthon, csak te vagy rákapcsolódva vagy pl. kollégium, iskola, valami nyilvános helyen keresztül? (esetleg ingyenes Wi-Fi)
-
bladegery
senior tag
válasz
starpeter #68008 üzenetére
[csgo topik]
amugy hasznaltattal nem romlik a fegyverek kinezete.gergely-szabo.com
-
Mate
nagyúr
válasz
starpeter #67639 üzenetére
Nem tudom feltűnt-e, de ez a steam topic. A kérdéseid háromnegyede számlanyitással és egyéb kérdéskörrel foglalkozik. Elég sok segítséget kaptál, ami ahogy látom nem nagyon tudatosult benned.
Ha steames kérdésed van, ami nem lett még megválaszolva, nem szerepel a gyik-ben, akkor tedd fel. Minden mást jó lenne, ha megfelelő helyen kérdeznél meg, mert teljesen szétoffolod a topicot.
Mondjuk felmerül bennem a kérdés, hogy milyen szinten lehet az a középiskola, ahol 18 éves korodig, mai élethez nélkülözhetetlen, alap dolgokat nem sikerült megtanítaniuk.
-
Heavyrain
őstag
válasz
starpeter #67638 üzenetére
10 euró édeskevés. Előbb-utóbb el fog fogyni. Akkor megint az apádtól fogsz kérni,és magyarázkodni,hogy mire kell? Gondolkozz előre,csináltass bankkártyát!
Szerk.: Most látom,hogy már megjött az eszed. További információt az OTP topicban találsz. Viszlát![ Szerkesztve ]
-
Pangelus
tag
válasz
starpeter #67638 üzenetére
lol várj hozom a popcornt
de hogy kicsit on is legyek fura én már tegnap megértettem pedig ezekben nem vagyok otthon amit meg most linkelgetnek magyaráznak az urak/hölgyek az meg már csak google szóval nem értem mi a problem le van szépen magyarul írva átolvasod szépen amelyik jobban megfelel azt választod
" 5§. Az egyenlő bánásmód követelménye"
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Háztartási gépek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Íme az új Android Auto!
- Linux kezdőknek
- 3D nyomtatás
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung SmartTag2 teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget