Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Rabbitf_24 #17406 üzenetére
De nem id alapján kérték az account emlékeztetőt, hanem email alapján, ez világosan le van írva az általad idézett szövegben. Szóval köze nincs az accountod nevéhez.
-
válasz
Rabbitf_24 #17402 üzenetére
Mit nem értesz? Kértél te (vagy valaki más) egy account emlékeztetőt.
-
válasz
Rabbitf_24 #17398 üzenetére
Id alapján nem hiszem, mert az a tied, és nem lehet 2 azonos id a Steam-en (már ha accountról beszélsz). Ez a community azonosítója lehet csak, abból meg szerintem lehetnek egyformák.
-
válasz
Rabbitf_24 #17396 üzenetére
Nem zombis. Ez egy csuklyás ürge, akinek egyáltalán nem látszik semmi az arcából (teljesen fekete a csuklya alatt rész).
-
Én a helyedben nem vennék ilyen kulcsokat. Orosz/ukrán és hasonló változatok csak akkor jöhetnek szóba nálam, ha Steam tade-en keresztül kapom, mert így védve vagyok a ban ellen. Így szereztem meg most pl. az L.A. Noire-t 5 eurós játékért. Az ATI lekaparós kulcsokkal amúgy nincs gond, bár elvileg nem lehet eladni, de ingyen is kaphattad havertól.
(#17392) Rabbitf_24: ez te vagy?
Nem értem, neked miért dob ki több nevet, nekem csak egyet dobott a bandyta4-re. Amúgy a login névre csak akkor talál rá elvileg, ha nincs megadva community id, mint a te esetedben. Az általad idézett levélnek nem értem mi köze ehhez a keresőhöz. -
válasz
Rabbitf_24 #17388 üzenetére
A Steam profile beállításainál bármit megadhatsz, de a kereső itt community id alapján találta meg ezeket.
Direkt kipróbáltam, a másik accountom id-jét nem találja, csak community azonosító alapján lehet keresni.
-
válasz
Rabbitf_24 #17386 üzenetére
Meg lehet változtatni a community azonosítód, de nem azzal lépsz be a rendszerbe az független. Vagyis eleve nem enged olyan id-vel regisztrálni, ami már használt.
-
válasz
Carlie #17360 üzenetére
Írhatsz a Steam supportnak igen, de ők legfeljebb annyit tesznek, hogy eltávolítják a játékot az accountodról. Ha nem írsz ez utólag is megtörténhet, de akár az is, hogy letiltják az accountod (bár ez nem valószínű).
Viszont most tanuld meg, hogy soha ne fogadj el vagy vegyél olyan CD kulcsot, aminek nem ismered az eredetét. Én is csak akkor fogadok el, ha 100%-ig tudom, hogy kulcs legális forrásból származik.
(#17381) lordjancso: A Dungeon Defenders-szel már ne trükközz, mert az VAC-os játék
-
Portal, Orcs Must Die, Total War, Serious Sam leárazás lesz most.
Deus Ex, Lost Planet, Assassin's Creed...
-
-
Amúgy már 100%, hogy nem lesz több achie, mert ez van írva dec 31-hez:
Here are your final objectives!
-
-
válasz
ProEvoFan #16858 üzenetére
A farmolóknak is van minden accountjukon egy fizetős játék, különben nem tudnának részt venni a nyereményjátékban. Persze gondolom filléres játékokról van szó, pl. Humble Bundle kulcsokról.
Amúgy meg nem hiszem ,hogy azzal foglalkozik a Valve, hogy ha van pár accountja valakinek. Az viszont már gáz, ha több tucatról van szó.
-
válasz
Darth_Revan #16850 üzenetére
-
válasz
FehérHolló #16595 üzenetére
Szerintem nem olyan kevés. Én 46 achie teljesítésével 3-4 drága játékot is nyertem.
-
válasz
FehérHolló #16514 üzenetére
Mivel itt akár 50-60 eurós játékokat is nyerhetsz, arról nem beszélve, hogy ha szerencséd van még főnyeremény is lehet belőle, nekem az a furcsa, hogy nem minden feladat olyan nehéz, mint a Dungeon Defender-es.
-
válasz
Darth_Revan #16487 üzenetére
A sötét oldalnak gondja van a zombikkal?
-
Srácok, ismét megfogtam az Iste... izé Gabe lábát. Kaptam egy Red Orchestra 2-t sima achiért.
-
válasz
bishoplogan #16345 üzenetére
Ugye nem valami orosz/távol keleti cd kulcsot vettél?
-
Van köztetek tapasztalt Dungeon Defender-es is? Mert ha csupa újonc megy lehet, hogy nem lesz sikeres az akció. Amúgy én is beszállnék, de még soha nem játszottam a játékkal (pedig előrendeltem
)
-
válasz
tupacamaru #16169 üzenetére
Töröld ennek a tartalmát: \Valve\Steam\appcache\httpcache\
-
-
válasz
CaptainHero #16060 üzenetére
Mindegy, összesen fél óra alatt megvolt TF2, DOD:S és CS:S achie is saját szerveren. TF2-n nem használtam dev consolt, hanem csak kinyírtam magam demoval és mindig megvártam rendesen a respawnt.
-
A Team Fortress 2 ingyenes változatával is működik az achie?
-
A Rusty Hearts acsi valakinek sikerült? Hogy a rákba lehet elérni legalább C besorolást abban a küldiben?
-
Na, Solar 2-t végre meg tudom venni értelmes áron.
-
Na, van egy Portal 2-m is cserélni (csak játékra!).
-
Na srácok, a következő játékok vannak most cserére, kupon és szén nem játszik, csak játék:
DOTA 2
Sengoku
Risen x2
The Chronicles of Riddick Assault on Dark Athena
Sol Survivor
The Wonderful End of the World
Bad Rats
Left 4 Dead 2
Trine
Counter Strike Source
Orange Box
Jamestown Deluxe
Day of Defeat Source
Killing Floor Complete
Frozen Synapse -
Na, a Beat Hazard achie DOTA 2-vel jutalmazott.
-
válasz
bishoplogan #15281 üzenetére
Hol írja ezt a hard dolgot?
-
válasz
bishoplogan #15271 üzenetére
Igen, tök egyszerű. A 2. pályán össze kell szedni X db ajándékcsomagot, ami utánpótlásként esik. Már korábban volt ez az achie, talán az első nap, azért nem találod most.
-
Ki nexuNell Steam-en?
-
Na, a következő játékaim vannak tradelni:
Risen
Sengoku
Sol Survivor
The Wonderful End of the World
The Chronicles of Riddick Assault on Dark Athena
Bad Rats the Rat's RevengeCsak játékra tradelem (kupon és szén nem érdekel), és csak hasonló árú játékokra.
-
válasz
FehérHolló #15034 üzenetére
Vírusos? Semelyik nem volt vírusos, hallucinál a vírusirtód.
(#15075) adam014: bugis a játék, nem mindig adja meg a Steam-en. Adminként kell futtatni a játékot is meg a Steam-et is, és akkor mindig jó szokott lenni.
(#15068) olly: hát az ilyen referal linkekért bannolni szoktunk.
-
Na, viszonylag szerencsés vagyok, most egy Riddick Assault on Dark Athena esett egy achiért.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Tőzsde és gazdaság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest