Új hozzászólás Aktív témák

• main questről pár elmélkedés:

No Sudden Moves - nem igazán értettem hogyan lehet belőle bounty nélkül kijönni. A hibbant szemétgyűjtőt lecsaptam és elcsórtam az artifactot de rámrakott 500 bounyt. Mondom oké hát akkor már legyen mészárlás hogy ne legyenek szemtanúk. Így hát az egész hajót kiírtottam igen sok lőszer és medipakk árán, volt kettő szívósabb ellen aki gránátozott és gránátvetőzött na az húzós volt. Aztán kidokkoltam és szétőttem a hajót is. A bounty nem tűnt el de nem is nőtt. Mindegy oké cucc megvan bár furcsa hogy lopás 500 credit az meg hogy lemészárollok több tucat embert meg egy komplett hajót eltüntetek az nem érdekes. Loot lett dögivel.
    Na akkor High Price to Pay.
    Eye-t mentem védeni Barett halt meg, őszinte leszek Sarah-nak kellett volna meghalnia mivel NG+ kezdéséhez a karakterem szerepjátékához illett volna. Amolyan közeli elvesztése könnyebben nyitna utat másik valóságba. Persze quest közben a legnagyobb káoszban szólt rám az egyik security hogy 500 bounty van rajtam, oké hülyegyerek épp megmentem a világot te meg az 500 creditért nyávogsz miközben fél milla pénzem van és én vagyok az UC atyaúristen elit katonája és lenyomtam a komplett crimson fleetet.. na persze ki kellett fizetni. (nem volt meggyőzés opció...)
    Szóval megyek tovább bár inkább csak futok tovább main questen mert a többi sidequesthez képest szerintem gyenge.

Jelenlegi karakter UC pozitív hős, 0 lopással (kivéve ahol ugye máshogy nem lehetett megoldani) Részemről kimaxolt Deimos hajóval (razorleaf alapján), full UC cuccokkal és csak allied armaments fegyverekkel fejezem be. Mivel normal-on tolom igazából mindegy hogy mi van rajtam, nem akarok és nem is fogok min/max-olni inkább szerepjáték.

NG+ pedig az UC-ban csalódott (nem egy angyalok valljuk be) karakter aki már nem az UC-t fogja pártolni (nem viszek végig ilyen questeket) hanem inkább egy szabad felfedező tudós lesz viszont nem fogja megvetni a kevésbé legális utakat (fogok contraband cuccokal seftelni, freestar párti lesz). Azaz felfedezés, science ág kifullozása. Hajó Nova stílus de valószínű nem nagy C hanem inkább valami mozgékony A vagy B lesz.

Új hozzászólás Aktív témák