- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Netfone
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
d-boy
senior tag
Sziasztok!
Valaki aki már tolja a gamet segítsen pls
A kérdésem az, hogy hogyan tudok hozzáadni másik profilt is?
Tesóm is szeretné kipróbálni a neten, ligákban stb, de nem ugyanazon a szinten vagyunk tudásban és persze a single playerben sem az én mentésemet akarja folytatni.
Egyszerűen nem látom sehol, hogy hogyan tudok másik játékosnevet / profilt hozzáadni.Help (remélem lehet egyáltalán)
-
d-boy
senior tag
Igen, meg szerintem félnek, nehogy kiadjanak egy gyenge második részt.
Azzal elrontanának mindent. -
d-boy
senior tag
Jajaja. Amúgy megértem a Blizzard-ot.
Addig nem adnak ki újat, míg a jó öreg tejel mint az állat.
Megpróbálnak minden pénzt kiszedni belőle, és szerintem még bőven van tartaléka az SC-nek. -
d-boy
senior tag
Szerintem nem lesz SC2.
A Starcraft Ghot-al megálltak, és az is csak konzolra
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GL.iNet AXT1800 (Slate AX) - Vadiúj Wi-Fi 6-os mini router, VPN-re is ideális
- Sapphire PULSE RX 6700 XT 12GB GDDR6 Videokártya!
- Palit RTX 4070 DUAL 12GB GDDR6 VGA! BeszámítOK
- Gigabyte EAGLE OC RTX 3060 12GB GDDR6 VGA!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest